• Niko1986
    6k
    S obzirom da je Stojković na pretpozivu i ima realne šanse da upadne kao 26., on mora ostati član prve postave. Zajc, Mišić i Bennacer neka se rotiraju.
  • Droljo
    26k

Ili da igraju najbolji u tom trenutku?
  • Niko1986
    6k
    Nitko ne spori da je Bennacer bolji, ali na +10 11 kola prije kraja je po meni za klub bolje da Stojković do kraja prvenstva igra u prvoj. Raste mu cijena, a da ne pričam o tome ako ode na Svjetsko prvenstvo.
  • Droljo
    26k

Ovisi kakav je plan i kako se bude razvijala sezona dalje. Naravno da se, u komotnoj situaciji, treba gledati na budućnost itd.
  • Borovljanin
    523

Uostalom, Bennacer vrlo vjerojatno neće biti naš igrač iduće sezone. Osim što trebamo pobjeđivati i dominirati zadnjih 11 kola, ovaj luksuz od 10+ bodova možemo iskoristiti da uvedemo kojeg klinca u ekipu, da vidimo na koga ćemo moći računati.

Sigurno će biti minuta za njega, ali je po meni pao nisko na listi prioriteta.
  • ElDorado
    10.4k
    Najlogicnije bi bilo da mijenja Mišića jer je to njegovo pravo mjesto
  • Danko
    2.9k

Najlogičnije je da sjedi na klupi.
  • Praskaton
    5.7k
    Mislim da ova rasprava treba li igrat i koliko, neće ni biti bitna jer je čovjek prilično staklen i povratak/ostanak bez ozljede neće bit riješen do kraja sezone.
    Veliko ime i kvalitetan igrač al uzalud kad to ne može pokazat u kontinuitetu
  • Dr Hofmann
    5.2k
    Bez obzira što nije dao Dinamu skoro ništa, uvijek bi doveo takvo ime. Uvijek. Ko ga jebe, treba probati svaki put. Štoviše, ja bi ,,poludio" da ga nismo doveli, a imamo sve na pladnju. Da se nudi Balotelli, ajde to kužim (makar bi bilo zanimljivo vidjeti njega na Poljudu), ali ovakve šanse nikada ne treba propustiti (po meni).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.