• Dzoni
    4.3k
    Pa i sad smo
  • Zagi
    16.1k
    Sada nije spreman.

Govorimo o cijeni u Šuntinoj minutazi, dakle riješenom prvenstvu.
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Zasto nuzno Suntine? Zasto ne Misiceve? Mislim ako dogovor postoji i ti ga izigras jer si se sad sjetio da bi radije mulcu dao priliku onda ce to imat implikacije za buduce ovakve poslove.
  • Dzoni
    4.3k
    Sada nije spreman.Zagi

Pa zato i ne igra
    Kad bude, igrat će :roll:
  • Zagi
    16.1k
    Mislim ako dogovor postoji i ti ga izigras jer si se sad sjetio da bi radije mulcu dao priliku onda ce to imat implikacije za buduce ovakve poslove.Efes Pilsen
    Misliš da mu je Zvone obećao godinu dana spremanja za turnire bez obzira na zdravstveno stanje, situaciju u prvenstvu/ klubu?
    U pet do dvanaest prijelaznog roka?
    Mi smo duzni njemu dati minutazu do kraja sezone?

Kakav bi to pregovarač bio?
    Mislim da niste svjesni koliku minutaza u dinamu ima vrijednost .
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Ok, detalje ne znamo, ali ajmo reci da je istina u sredini.. Uostalom, vidjet cemo sve vrlo brzo, ostalo je jos 2 i po mjeseca sezone.
  • Zagi
    16.1k
    Ne znam. Pišete tu kao da nas je Bennacer blagoslovio svojim dolaskom, te smo mu time duzni ne znam kaj .
    Ne osjećam se blagoslovljenim.

Jako dobar igrač u jako lošem fizičkom stanju. Naša kocka pri dolasku, svjesna i pozitivna.
    Nije ispalo kako smo se nadali, niti prvi niti zadnji put.
    Hvala i sretno na idućoj destinaciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.