• Liks90
    4.3k
    IMG-1763.png

IMG-1764.png

Meni su ova dva favoriti
  • Sesvećanin
    530
    U redu, ne vjerujem da je natječaj namješten, istina. Ali da je izbor skandalozan, jest. I to možemo viditi samo ako usporedimo neke dresove ovdje i one u top 32.

I reagiram, jebiga, teško je kad potrošiš 6 dana života i kad @zagrebecanin isporuči ovakve masterclasse i onda te pretekne jebeni Dark Aura i slični u top 32.

Totalno me demotiviralo, a vjerujem i druge u možebitnom opet sudjelovanju u natječaju. Ideja je za svaku pohvalu, članovi da biraju, ali izvedba je loša.
  • jedan u nizu
    17.7k
    Ali da je izbor skandalozan, jest.Sesvećanin

Tebi je mozda skandalozan, nekome nije.

Dajte ljudi shvatite da je ovo birao ziri. Svaki clan zirija ima svoj ukus koji se razlikuje od necijeg ukusa sa ovog foruma.

To sto je nekome ovdje skandalozno sto je neki dres prosao dalje, nekome drugome to uopce nije.

Pa pobogu jel mozete shvatiti da se ukusi ne mogu podudarati u 40k clanova.

Koji vam je kurac.

I meni se ovdje pola dresova ne svida, i ne da mi se ne svidaju nego mi je nevjerovatno da su prosli dalje. Ali razumijem da se moj ukus moze razlikovati od necijeg tudeg.

Bas bih volio vidjeti vase odjevne kombinacije pa da vidimo sto je nekome skandalozno. Siguran sam da ce pola foruma ovdje reci ''kako buraz mozes nositi tu majicu, ili obuci te tenisice''.
    Tebi to moze biti najdraza i najljepsa majica, a netko ce te proglasiti ludakom jer si to navukao na sebe.

Jbt al ga mozete srat svaka vam cast.
  • zgšd
    192
    bas zbog 115. godisnjice sam ja osobno navijal za crveno-zuti ili crveno-narancasti.. a samo jedan takav je usel medu 32... ali slazem se, neka ga cuvaju za 120. godisnjicu. valjda bude jednom

svaka cast! evo nam i gostujuci i treci dres. fenomenalni!
  • Sesvećanin
    530
    U pravu si kad kažeš za ukuse, naravno o njima se ne raspravlja.

Ali ne radi se o ukusima, radi se o tome da si imao dresove s dinamovskim motivima, otac koji sina vodi na utakmicu, maksimirsku šumu, zagrebačku maglu, Građanski...

A sve to je bilo žiriju lošije od bezličnog, totalno ali totalno nedinamovskog Dark Aure i još jedno 7 8 takvih.
  • Ritam Ulice
    2.5k
    Hahahaha kako brata jebe dark aura :rofl: al kaj je je dres je uzas (bar meni)
  • Liks90
    4.3k
    napisali su da su neki bili top dresovi koji nisu ušli u uži izbor samo zato jer su bili preslicni novim dresovima koji će bit za sljedeću sezonu…tak da nemojte sudit unaprijed bezveze
  • Olmic
    5.5k
    13 favorit, jos da nam je sponzor adidas pa umjesto castore bude znak adidas originals. Brutala bi bila
  • Pacho
    15.5k

Dobra ideja, evo ja cu probiti led sa svojim outfitom

images?q=tbn:ANd9GcSzT1oAU_5d6HfQzwczeEY-0oHPynW-db0mvxM-80OacQ&s=10
  • jedan u nizu
    17.7k
    Ali ne radi se o ukusima, radi se o tome da si imao dresove s dinamovskim motivima, otac koji sina vodi na utakmicu, maksimirsku šumu, zagrebačku maglu, Građanski...Sesvećanin

Kako to nije stvar ukusa?
    Evo meni osobno motiv oca koji vodi sina je teski teski klisej i bas mi je bezveze.
    Zagrebacka magla? Po meni je to koji k? Kakva mrtva magla, samo umaljana bijelo siva majica. Da mi ne kazes da je to magla, nebi nikad rekao, i kriminalna mi je ideja.

Nisam imao potrebu izrazavati to misljenje sve do sad, samo da vidis da nisu svaciji ukusi jednaki.

Ali ja kuzim da je nekome magla fora, dok je meni to teski promasaj. Imamo glasanje hvala Bogu, pa ce vecina odluciti.

Dramis bezveze
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Pa shvacas li da ima ljudi kojima je bas ta Dark Aura najbolja, meni prvom nije ali zato je necaku kojemu je ljubicasta najdraza boja...
  • Sesvećanin
    530
    Nađite mi jednu poveznicu dark aure sa dinamom, osim što se nećaku sviđa.
  • njurci10
    504
    nadi jednu poveznicu nebesko plavog dresa sa Dinamom.
    Meni izgleda kao dres za Lazio, ali to ne znaci da nekom drugome nije lijepo
  • Paggini
    77.7k
    Dobro čovjek pita pitanja, nikome od vas nije sumnjivo zašto su uz dizajnericu Celinea, Prade i Jil Sander ubacili golmana? Možda zato što su htjeli utjecati na izbor preko "svojeg čovjeka", da budu odabrani samo loši dresovi?

Nikome ništa nije čudno, smiješno.
  • Pacho
    15.5k

Mozda je Bozica Barisic vjestica koja baca vradzbine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.