• drugastrana
    173
    Ima par ok radova i masu smeca. Tko god da je izabrao razne dark aure, uzarene sjevere i slicne p. materine pored npr. ovih radova od kolege zagrebcanina nek si ode provjerit dioptriju. Pa jebote led... Znao sam da ce neizbjezno bit kuruze ali sam ocekivao ipak ozbiljnije dizajnerske pristupe poput ovih od kolege sa pricom i idejom.
  • VE86
    131
    Ima zanimljivih radova, ali ipak 115 godina po uzoru na Građanski. Nesto potpuno drugačije u zadnjih 20 godina. Ako bude izabran, sigurno će ostat upamćen.
  • Bosskovitz
    20.3k

Mogu svašta shvatiti, ali ovdje ima i vrlo hrabrih dizajnerskih rješenja i čistih klasika bez pretjerane kreativnosti, i modernih dizajna i tradicionalnih, i gotovo eksperimentalnih kombinacija kakve nikad nismo imali i maltene replika dresova iz povijesti, dresova jednostavnih linija i dresova na granici kiča s količinom detalja, a onda ima i kombinacija jednog i drugog i trećeg i četvrtog... da baš ni jedan ne da ti se ne sviđa, nego su svi sramotni i misliš da će se netko sprdati s nama?

Kaj si ti prijavio na natječaj? Ili ako nisi, kaj bi ti od četvrtog dresa ako ne bi ništa od ova 32?
  • NitkoBitan
    35.6k
    Koji god dres pobjedio, tovari ce se sprdat s namaMakedonion

Prvi su ti na misli tovari, sve si rekao.
  • Makedonion
    156

Ima dresova s dobrom idejom, dobrom pricom, ali nije oku lijepo. Npr dres od Građanskog. Ideja super, al zar dres stvarno mora izgledati ko dres Leccea iz 2003.godine?

Zar se nije moglo to pretocit u moderni dizajn, kao sto su Hajduk i Crystal Palace imali s onim prugama? Nemojte me napadati zbog Hajduka, ali taj dres je bio stvarno lijep.

Ostali dresovi su "chatgpt aj ubaci katedralu na majicu". Jel itko skuzio da je chatgpt napravio adidas linije na ramenima kod tog dresa?? I to je proslo kod 4 analicara?

Netko stavi stolice na majicu. Otkad je to kreativno?

Zeleni dres, kao Maksimirska suma?

Ostali dresovi izgledaju ko predlosci adidasa za trecerazredne klubove sto smo dobivali prije par godina.

Jesam, imao sam svoj dres. Dres je bomba. Dinamo je odlucio kako nije vrijedan da ga vidite, pa ga necete ni vidjeti. Kladim se da sam ulozio vise vremena i razmisljanja u njega nego 80% finalista. Veceras me Dinamo odbio od sebe.
  • Makedonion
    156

Kaj sam po tebi tocno rekao s tim? Da ce nas najveci rivali sprdati zbog ukusa? Pa da ti budem iskren, bolje bi oni napravili hajdukov dres. I ti bi se s njima sprdao da nose "dark aura" dres
  • Paggini
    77.7k
    Jebo te hajduk da te jebo
  • fakin
    3.3k
    postoji u sportu rečenica, časno prihvati poraz. jbga, sad si ti ljut jer tvoj dres nisu izabrali, a nečiji jesu. možda i jest tvoj dres top, a pola ovih su bezvezni, ali i da je tako moraš to prihvatiti.

a ne vidim kako te Dinamo može odmaknuti od sebe zato što 2 dizajnera i kelava nisu izabrali tvoj dres :D
  • Ivan0302
    1.5k
    Ja što duže gledam teže mi je izabrati dres
  • Papastrumf
    21.9k
    Veceras me Dinamo odbio od sebe.Makedonion

Najbolje da ti se javno ispricaju. Posalji osobne podatke u inbox.
  • Dendle71
    297
    Meni nije jasno koga ovi čudaci napadaju. Imam neki feeling da su i u ovoj fenomenalnoj akciji našli metu u samom klubu. Hello, 'obični' navijači ili prijatelji kluba su prijavili svoje kreacije, ideje. Nisu tu participirali head designeri adidasa ili nike-a.

Ti ako si clan biraj ili nemoj. Ali kaj god klub napravi ili u ovom slucaju organizira, tu se nađu pametnjakovići koji svim ostalima zgade sve skupa.

A uz to uspiju spomenut i Hajduka. Gadite mi se!
  • Bosskovitz
    20.3k
    Veceras me Dinamo odbio od sebe.Makedonion

Kakav ego. Uzmi loptu i odi doma, ak nije po tvom onda nece nitko igrati nogomet.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Auuu evo idem plakat jer ce se raspali tovari mozda smijati dresu koji clanovi mog kluba odaberu.
    Jesu to oni koji su prije par mjeseci rekli kako je njihov rezervni dres inspiriran gradom i slicno da bi par dana kasnije schalke izbacio isti dres? Ili oni koji se prodali pricu o uzorku psa dalmatinca sezonu ranije?? Ili oni koji su dijelili specijalni dizajn za 100 godina kluba sa Colo Colom

photoroom_080_20220418_224458-600x600-png-a534d69002d64adf7b17091456891707-640-0.webp

Imas opciju glasati za jedan od 32 ponudjenih, nitko te ni na sta ne tjera, a ako te ovime klub odbio od sebe onda se malo zapitaj sta tebi klub predstavlja.
  • Peškaman
    8.7k
    Meni u top3:
    - crveno - narančasti u duhu Građanskog
    - tamnozeleni koji je momak ovdje detaljnije objasnio
    - bijeli s detaljem Ćirinog šala

Manje razočarenje mi je što u izboru od 32 ima dosta sličnih dresova.
  • Masto
    1.2k
    Dres s uzorkom građanskog (11) mi je dobar samo da su korištene druge boje, bordo, svjetlija plava, zelena
    Šteta što magla nije prošla vjerojatno podsjeća po bojama na sadašnji drugi pa ga žiri nije odabrao
    Predzadnji mi se isto sviđa kad bi srca bila licitarska i možda još koji detalj ili natpis
    Trinaesti mi je na prvu izgledao kao pobjednik vjerojatno zbog jednostavnosti i blage boje
    Zlatno zelene kombinacije isto nisu loše, ali osobno bih vise volio da dres ima poveznice s građanskim, barem ovaj put, zelena varijanta s uzorkom građanskog (11) odlično izgleda
    Mislio sam da ce se za top 8 moći birati 8 dresova, a ovako je teško odabrati jednog favorita
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.