• Bosskovitz
    20.3k

Čestitam, vrhunski. Još ću malo razmisliti, ali definitivno moj favorit.

Priča mu daje dodatnu dubinu, mislim da je simbolika poveznice s Maksimirom nesto iznimno bitno u trenutku privremene selidbe i jako lijep, nenapadan i gospodski hommage nasem jedinom pravom domu. Bravo!
  • Sesvećanin
    526
    Screenshot-20260306-212745-Chrome.jpg

Moram, oprosti Emane,ali kakva jebena Dark aura Emane??! Kakve veze ima ovaj ljubičasti odsjaj s dinamom? Jebomepas ako svi vaši dresovi koje ste stavili nisu bolji od ove aure. Čak i moj, tolko je neauran.

Emane.
  • NitkoBitan
    35.6k
    Meni se dres svida, tamno ljubicastu boju zelim na dresu Dinama, to mi cak ni ne spada pod kricavo, jos je tu lijepo u kontrastu sa crnom :love: Doduse malo steka pozicija grba i Castorea, pre blizu su i malen je grb.

U top 5 mi ulazi 2, 5, 8, 26 i 28. Mozda mi je favorit cak i 2 jer se ne sjecam kad smo zadnji put imali zeleni dres, a ovaj je bas lijep i sa "pricom".
  • Josip Frank
    255
    sramotno što se na klupskim stranicama ne vide svi detalji... Moj osobni favorit je onaj dres Građanskog, ali dobit ćeš moj glas iz dva razloga, klub te nije ispoštovao, a i uz to nema smisla potrošiti crveno žuti dres sad, 115. je godišnjica, to trebamo za 120. godišnjicu i to da bude 3., a ne 4. dres
  • plavi devet
    747
    Meni je od zelenih najbolji broj 2., baš mi se sviđa uzorak šume po cijelom dresu.
  • zagrebecanin
    49

Fala!

Je, priča je jako bitna. Imao sam ja još dva koji nisu upali u Top 32, pa evo da bar s vama podijelim...

„Otkad navijaš za Dinamo?” ̣– Otkad znam za sebe, od malih nogu! Otkad me otac prvi put uhvatio za ruku i odveo na Maksimir.

Ovaj dres je posveta ljubavi koja se ne bira, nego nasljeđuje. Ljubavi koja počinje dok si još dijete, dok te otac primi za ruku i prvi put povede na tribinu. Sve nas koji volimo Dinamo je netko prije nas učio što znači plava boja. Pokazao nam kako se voli klub – bezuvjetno, ponosno i zauvijek!

Ovaj dres je dres uspomena, dres djetinjstva, dres koji nosi osjećaj prve utakmice i prve pobjede. O svima nama koji smo tu ljubav naslijedili i koji ćemo je jednog dana prenijeti dalje. Ovaj dres je bezvremenski, za sve generacije. Jer navijati za Dinamo se ne bira – to se nasljeđuje.

Dizajnirao sam ga ručno, bez umjetne inteligencije s puno ljubavi prema detaljima: elegantna mornarsko-plava boja i polo kragna s grafičkim uzorkom očeve ruke koja prima dječju ruku, koja se zatim ponovo pretvara u očeva i tako vječno nadalje. Zlatni i dinamo plavi ukrasi na kragni i rukavima. Poznati stih “Sine, danas ćemo pobijediti” natiskan na unutrašnjost kragne, a kao detalj koji zaokružuje priču na leđima grafika upravo tog svetog i sretnog prvog trenutka, kad su nas naši očevi uhvatili za ruku i odveli na Maksimir, s plavim šalom oko vrata.

Priložio sam sve originalne crteže te sam s pomoću AI-a generirao sliku kako bi to izgledalo u stvarnosti radi lakše vizualizacije.

Prijava_Otkad_Znam_Za_Sebe_1.png
    Prijava_Otkad_Znam_Za_Sebe_2.png
    Prijava_Otkad_Znam_Za_Sebe_3.png
    Prijava_Otkad_Znam_Za_Sebe_6.png
    Prijava_Otkad_Znam_Za_Sebe_7.png
    Prijava_Otkad_Znam_Za_Sebe_8.png

...i zadnji...

"Ti se nemaš sramit kaj"

Magla_1.png
    Magla_2.png
    Magla_3.png
    Magla_6.png
    Magla_8.png
    Magla_9.png
  • jedan u nizu
    17.7k
    2. čuvari Maksimira - boja je top, detalj ulaza u park isto jako fora
    26 . 115g Gradanskog - bas top, odskace po bojama od drugih u moru plavih, mislim da bi bio puno veci vau od nekih drugih
    28 čuvari kaptola - predivan motiv, nijasna jako dobra, opet nesto drugacije od vecine
  • Sajla
    18.6k
    ja se ne mogu odlučiti. i sad kad vidim što je @zagrebecanin stavio ovdje pitam se što stoji iza nekih drugih dresova koji mi se na službenoj stranici ne čine posebno dobrim. znam da je teško sve unificirati i da svi imaju istu šansu, baš je nezahvalan posao žirija.
  • Sesvećanin
    526
    Daj me nemojte jebat, da ovi dresovi nisu ušli u top 32. Kolega perverzija...svaka čast.

A žiri nek se srami, očito je bilo puno boljih dresova.
  • FrodoJePurger
    591
    Kužim zakaj je 13 popularan ali htio bih vidjeti nekaj malo drugačije za 4. dres

Moj glas imaju 2 i 28
  • Dzoni
    4.3k
    Ima brutalnih radova, ali za pola tih dresova iskreno ne znam kako su došli do ove faze natječaja.
  • pešća
    1.1k
    Niti jedan me ne oduševljava.Oluja

A sad baš da ti od 32 dresa niti jedan nije barem dobar... Uostalom jedno je prikaz online a druga stvar je kako to izgleda uživo. Više puta mi se dogodilo da mi se sviđao više dres uživo nego preko ekrana nego obrnuto.
  • Mathiasovi Chageri
    7.7k

Ova ideja s maglom je bolja, smislenija i povezanija s klubom i gradom od pola dresova koji su odabrani u zadnjem krugu.

Svaka čast na ideji, jako originalno.
  • Noel
    20k
    Meni je dres 13. previše "zetovac" vibe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.