• Ludovic IX
    10.7k
    Vidiš i sam da nije ovo bas točno. Mi smo trošili 20+milja na place, kakvih 38.

Po ovome ispada da njihov8h 25 igrača u prosjeku ima 350000 po sezoni.
  • Dzoni
    4.1k

A ostalih 50% je otišlo prvom prilikom u Italiju ili tako neku grobnicu za razvoj talenata.
    Samo treba vidjeti koliko njihovih igrača je u klubu 3+ godina, neki i po 10+ dok su bili u 2.ligi
  • don
    18.6k
    i sad da Bodo kiksa u svojoj ligi, ko bi im zamjerio? Ko bi im reka da su loši?

dokažeš se u europi da vridiš i sve ostalo je forma.
  • Ludovic IX
    10.7k
    Pa lani smo imali vise bodova od njih u lp pa je bio smak svijeta kad smo završili 2.
  • fakin
    3.3k
    Ne tako davno

Screenshot-2026-02-24-22-31-31-452-com-android-chrome-edit.jpg
  • Zagi
    15.7k
    Bodo po linijama
    napad : 25.3 godina (dinamo: 24)
    veza: 27.6 godina (dinamo : 28)
    obrana: 26.25 godina (dinamo: 23)
    golman : 30 godina (dinamo : 31)
  • Hnlovac
    4.3k
    je, dok ne remiziras u ligi na +5 i pola foruma piše da se napusti europa i koncentrira na HNL
  • Keyser Soze
    18.4k
    Mislim da su samo 2 igrača iz ove utakmice sad u Bodu, golman i još jedan igrač
  • miro
    8.5k
    a i nije da smo ih pregazili, ova dva gola su pala pred kraj produzetka
  • Paggini
    76.5k
    sad da Bodo kiksa u svojoj ligi, ko bi im zamjerio? Ko bi im reka da su loši?

dokažeš se u europi da vridiš i sve ostalo je forma.
    don

Buraz doslovno si prosle godine navijao za Celtic u LP samo da ne kiksamo u HNLu
  • Filip 91
    2.2k
    Tadašnji Bodø i ovaj su nebo i zemlja. Samo je Haikin igrao u prvih 11 od sadašnjih igrača.
  • Ludovic IX
    10.7k
    Kao sto je i dinamo onaj i sadašnji. Mozda za 3 sezone i mi budemo ovdje
  • Dzoni
    4.1k

Zato je pola ekipe bila u Bodou, pa otišla vani, ali se vratila nazad jer je sistem toliko drukčiji nego bilo gdje drugdje da se jako teško naviknuti na bilo što nakon
  • don
    18.6k
    pa naravno da je bio, ali ima si igrače dokazane kvalitete.
    ovaj Dinamo se tek mora dokazati, od igračkog do trenerskog djela. Mislin, pišem prvenstveno iz perspektive trenera jer mi lepršave pobjede u hnlu ne znače ništa dok te pune u europi, a igrački mislim da smo odlično posloženi. Ali jebiga, jedno veže drugo.

Buraz doslovno si prosle godine navijao za Celtic u LP samo da ne kiksamo u HNLuPaggini

pametniji si ti od ovog posta.

i kad san ja to navija za Celtic molin te :lol:

pomiša si vjerovatno pojmove ali "dramatiziranje" nakon kiksa je u situacijama di je svaki kiks rizik za gubitak titule a ja pričam za Bodo u kontekstu novog Dinama, dokaži kvalitetu u europi pa možemo pričat da je gaženje lige do tebe a ne HNL ekipa.
  • Droljo
    25.6k
    Inter se vraća :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.