• Dzoni
    4.1k
    Digli su ih jer su uprihodili skoro 100mil od transfera prošlo ljeto pa su i potrošili 45mil.
    Prije toga su trošili u prosjeku "samo" 25mil i dolazili (polu) redovno u knockout faze Lige prvaka i drugih europskih natjecanja
  • Crni86
    20.2k
    Step by step, ja bi za pocetak da takvu igru polazujemo i protiv klubova iz drugog europskog razreda pa bi vec bio zadovoljan. Pa da npr tako odigramo u lilu s lilom ili doma s betisom.

Pa onda jednog dana i s ekipama prvog europskog razreda kao sto je atletico.
  • Efes Pilsen
    15.1k
    Zadnji pet godina Yaremchuk 17 mil., Igor Thiago 11 mil., Onyedika 9,5, Vetlessen 7 itd. Ove sezone Stankovic 9,5, Forbs i Tresoldi po 6, a mi se znojimo na celo oko 3 mil. eura. Ogromna je to razlika.
  • Dzoni
    4.1k

Nisam ni mislio da bi morali biti kao oni uskoro za razliku od fb tetaka koji očekuju brda i doline po mogućnosti bez puno para.
    Nego s vremenom, kad se izgradi stadion, sredi akademija, poboljša scouting itd.
  • javolimtebejako
    4.3k
    2 Beckham klona se zakacili na Atletico - Brugge :lol:
  • grba
    542
    Vise bi volio da pratimo ono sto Bodo radi, s domacim igracima su se progurali u elitu i igraju ravnopravno sa svima
  • Droljo
    25.6k

Mislim da danas završavaju put...
  • grba
    542
    Istog sam misljenja ali i ovo do sad je top
  • Crni86
    20.2k
    ma znam, velim ja bi vec bio zadovoljan da mi tak zgledamo protiv genka i ostalih takvih klubova, a onda bi sigurno jednog dana dosli i na tu razinu bruggea.

S ovim budgetom trenutacno sigurno mozemo tako nesto stvorit na ovoj razini, a onda postepeno vjerujem da ce kroz novi maksimir i dobre rez i budget rast.
  • Zagi
    15.6k
    Bodo u gostima je podcijenjen . Ne bih rekao da će ispustiti 3:1 iz prve.
  • Droljo
    25.6k

Ako inter ne može okrenuti ovo čemu se mi možemo nadati?
  • Zagi
    15.6k
    Mirnijem HNLu.
  • rioda
    14.3k

Uplati ti na Genk da nam porastu šanse :rofl:
  • rioda
    14.3k
    Qarabag opet 'dobro' krenuo protiv Newcastlea, možda konačno skinu naš rekord
  • Krizy
    68.6k
    Qarabag igra s tri stopera, a Mmaee niti na klupi :lol:
    U posljednjih 15 utakmica igrao tri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.