• Droljo
    25.6k
    Bodo se prvih pola sata nije pojavio.
  • Zagi
    15.7k
    Nije ni primio pogodak.
    3:1 i dalje
  • Filip 91
    2.2k
    Bodø poveo. Svaka im čast.
  • Droljo
    25.6k
    Akanji rutinski
  • GOAT
    5k
    Akanji unazadio odnos prema crncima u Italiji za jedno 50 godina
  • Ludovic IX
    10.7k
    Kaže ovaj da se ugledamo na bodo koji igra sa domaćim dečkima. A kojima domaćim bi to mi mogli. Naši domaci čim odigraju dobru sezonu, su onu iza vec vani. I kak da mi skupimo 8-9 domaćih igrača koji bi po kvaliteti trebali bit na rubu reprezentacije da bi to bilo dovoljno za nešto vise u Europi?

Ja neznam kakve ovi u bodu imaju plaće ali mi ne možemo dovest haugea da igra za 700k godišnje. Mozda igra doma za takvu cifru ali kod nas neće. Gasenjem b sastava, izgubilo se par generacija. Mozda ni jedan nebi bio za prvi sastav alo mozda bi bilo i 5 njih
  • Pacho
    14.9k
    Zasto Bodou netko ne dojavi koliko su puta jeftiniji od Intera? I Citya, i Atletica i Dortmunda takoder.
  • Ludovic IX
    10.7k
    možda su samo kvalitetniji od nas. Ili to nije moguće. Naši igrwci su svi bolji i od jednog njihovog, samo nam trener fali
  • Dzoni
    4.1k

Da bi mi igrali i funkcionirali kao Bodo, ne da bi trebali napraviti zaokret u funkcioniranju za 180°, nego bi trebali napraviti kompletan 360° nekoliko puta, a dok bi se to događalo, klub bi navijači spalili isto toliko puta jer ne bi rezultata bilo u početku ni u tragovima
    A što se tiče para, ne vjerujem da imaju puno, ako i uopće veći budžet od nas
  • Krizy
    68.6k
    nego bi trebali napraviti kompletan 360° nekoliko puta.Dzoni

Kružni tok kao Hajduk?
  • Ludovic IX
    10.7k
    norvazani su uložili u klince na razini države pa im se to vraća. Naših je 50% top talenata ostalo negdje na svom selu vjerojatno
  • fakin
    3.3k
    Bodø/Glimt operates with a relatively small wage budget compared to top European sides, estimated around €6m–€8.1m per year

GNK Dinamo Zagreb's total salary expenditure for 2024 was approximately €38.2 million
  • Keyser Soze
    18.4k
    0:2, strašni su
  • Crusades
    22.3k
    0-2... čudo akcija. Razbili Intera :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.