• Zagi
    15.5k
    ti misliš i očekuješ da Mario Kovačević zna to napravit i posložit?Navijač Dinama

Točno tako kako je Droljo opisao smo igrali početkom sezone. Nije Zajc zatvarao stranu nego Villar.
  • Jay
    3k
    I mene boli tih 0 udaraca jer me do samog kraja nije napustila nada o preokretu i aktivnom rezultatu. Bez DDB i sa dva gola zaostatka mozemo lagano planirati mirnije proljece.
    Steta jer zelim da se uvijek potucemo u Europi, da smo uspjesni i zelim barem neko polufinale o kojem cu pricati unucima. Ali ok, procjena je ocito takva da nismo spremni za iskorak i da je HNL majka svih natjecanja. Rezervni sastav protiv Betisa, u Danskoj i ovaj stav od sinoc to najbolje pokazuju. Sezona stabilizacije, kako bi se reklo juznije.
  • Krizy
    68.4k
    Očajno branjenje prekida.
    Screenshot-20260220-130012-Facebook.png
  • Crusades
    22.2k
    Ovakav gol ni francuska sobarica ne bi primila. Ovo je rang nogometa u mlađim kategorijama.
  • Zagi
    15.5k
    Dvije sekunde prije ...
    korner.png
    Izigrali su nas 3 na 3 i lik je išao neometan na skok.
  • Efes Pilsen
    15k
    Postavljanje na prekidu, pa to je trener 1/1
  • Mihael2305
    1.3k
    Vidlo se da smo napredovali na treningu

U ovoj situaciji samo Topića ne kužim, mislio je da je ispred njega imaginarni neprijatelj?
  • Zagi
    15.5k
    Mozda je to i Livijev prostor? Lik skače točno na liniji peterca.
  • austrijanac
    10k
    Ivan Kelava - set piece coach
  • ToTo96
    191
    Treba tu malo trenera golmana staviti isto pod lupu, gdje smo , sta smo, koji je nas potencijal snjim? gdje smo losi? nema sta mazati med oko usta, rijesiti probleme!
  • Kvasina
    226
    Ovo sam napisao na FaceBook-u a sve zbog jednog novinara “velikog” navijača Dinama…

Još jedna teška europska noć na Maksimiru. Ne oglašavam se često na Facebooku, ali oprostite, morao sam.
    Čitam statuse „velikih” doajena sportskog novinarstva koji na licemjeran i pomalo sarkastičan način pokušavaju iskriviti činjenice uspoređujući Dinamov poraz s uspjesima tobože nekih koji imaju puno manji budžet u odnosu na svog protivnika, a uspiju izvući pozitivan rezultat. U isto vrijeme „zaborave” spomenuti, recimo, Fenerbahçe koji uloži 300 milijuna pa izgubi 0 : 3 kod kuće ili Feyenoord i Salzburg koji imaju veće proračune od Dinama, pa završe natjecanje u ligaškoj fazi.
    Dvostruka mjerila primjenjuju se kada Dinamo napravi kiks u HNL-u jer je Dinamov proračun nemjerljivo veći od tih klubova i to je „katastrofa i kataklizma”, ali kada taj isti Dinamo u Europi izgubi od momčadi koje se grade sustavno godinama i imaju dvostruko (i više nego dvostruko) vrijedniji kadar, onda je to „sramota”.
    Ovaj Dinamo nije na razini Dinama iz razdoblja od 2018. do 2025., ali je itekako potentniji od onoga prije 2018. Proces i vrijeme ne mogu se ubrzati, a kontinuitet struke i vizije onih koji ga vode jedini je ispravan put.
    P. S. Za razliku od nekada, danas se na konferencijama za medije mogu postavljati pitanja bez cenzure; predsjednik i trener vas ne vrijeđaju. „Dobra stara vremena”
  • IvanS
    519
    A sad na stranu ovo, oduševljen sam Karetsasom (Genkov broj 20). Mali je s 18 godina toliko lagan i jak na lopti koju mu je gotovo nemoguće uzet. Ide na ljeto zasigurno u ligu petice za opasne novce.Bicikl Arbera Hoxhe

Ovo je pokazatelj onoga što nama treba, a to je 10ka koja voli loptu više od mame svoje!
    I 10ka kojoj bez prekršaja ne možeš uzeti loptu, tj. ako ga uopće stigneš i dođeš u priliku da ga fauliraš.

Villar bi taj dio mogao odraditi, siguran sam. Bennacera nema pa smo u EU natjecanju uskraćeni i za njegov doprinos.
    Stojke to pokušava odraditi ali nije on taj tip igrača koji stane na loptu, zagradi se, odloži na stranu i sl., već je dinamitan igrač koji želi što brže prema naprijed pa mu se dogodi da se zaleti i jednostavno nema gdje ni on niti lopta.
    Da se razumijemo, takva Stojketova igra je ok ali onda trebaš imati krila koja napadaju prostor i traže loptu, a ne da nam krila primaju loptu, pa se okreću, pa gledaju na koju bi stranu i onda se tu sve zapetlja.
    Možda je i do trenera i uputa kako bi trebalo igrati, taj dio ne znam.

Samo želim centralnog veznog igrača koji je sposoban primiti loptu i s njom napraviti nešto upotrebljivo, a ako nema kome odigrati da u tom slučaju stane na tu loptu i da ju čuva k'o oko u glavi.

Općenito sam dojma da smo u duelima toliko inferiorni i da nam fizički jače ekipe jednostavno na silu prolaze i stvaraju opasne situacije.
    Samo trening, fizikalija, brzina i čvrstina u duelima i da vidiš bajo kako će ostalo biti lakše. Tehnički smo dobri ali fali snage!
  • Profesor Baltazar
    28
    Treba nam prava 6-ica, čistač, koji može pretrčati puno kilometara i koji je jak u duelu. Nešto tipa Jakić ili Ademi u njsjajnijim danima. To nam je prioritet ako u Europi nešto hoćemo. Premlaki smo i premekani. To ne prolazi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet