• Krulek
    1.2k

To nije i ne može biti razlog da se ovako olako rasprodaje ugled kluba.
  • eol12
    879
    Sve oproštam ako osvojimo naslov prvaka bez velike drame, ali ja se iskreno bojim da niti to neće biti tako.
    Kovačević definitivno limitiran trener, no treba biti pošten da su i igrači, no ne mogu se oteti dojmu da se to sve može bolje posložiti i da među tim dečkima ima vise potencijala od onoga sto trenutno pružaju, spori smo, dosadni pomalo, to je trenerski rukopis, razumijem remont i sve i da treba vremena zato i kažem briga me za ovo ako budemo rutinski prvi, ali za budućnost s Kovačevićem na klupi nisam siguran bas.
  • bazooka93
    144
    jbg da ti je neko na pocetku sezone nakon toliko promjena ponudio prolazak skupine i HNL prihvatili bi objerucke.
    Neki igraci su van forme tipa Hodza, a za dobit ovakvu ekipu falio je igrac tipa Bennacer.
    Zatim klupa nam je uzasna nismo stvorili sansu ne mozes s onakvim rotacijama nesto ocekivati.
    Iskreno ocekivao sam scenarij kao protiv Monaca pa nasi su igraci naviknuti na kaljuze.
    Zatim Kovacevica koci sto ga je boban ogranicio na jednu formaciji(4-3-3). Nasi bekovi su preofanzivni i ovdje su ispadali kao ratkape. Sjetite se da je Bjelica u Europi igrao s 3 otraga (npr Atalanta)

Najgore se ne oteti dojmu da su se ovdje mogli oteti bodovi za razliku od Lillea, Betisa jer se vidjelo da se protiv Genka da igrati.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    288
    Svi udarili pljuvačinu po mladima (Dominguez, Moris, Topić), nisu bili najbolji to stoji, ali prolazi očito ispod radara jučer loša igra inače mog ljubimca Zajca i očajna (mnogi ne dijele to mišljenje), ali za mene stvarno očajna igra Hoxhe. Taj dvojac kao dva iskusnija igrača je realno jučer podbacio, no uvijek se lome koplja na klincima... moramo shvatiti da ako želimo imati mladu, brzu i agresivnu momčad s ogromnim potencijalom da će se ovakve greške, padovi u formi i ostale popratne stvari događati. To je proces sazrijevanja koji se nažalost mora istrpiti kako bi kasnije ubirali njegove plodove.

A sad na stranu ovo, oduševljen sam Karetsasom (Genkov broj 20). Mali je s 18 godina toliko lagan i jak na lopti koju mu je gotovo nemoguće uzet. Ide na ljeto zasigurno u ligu petice za opasne novce.
  • Ludovic IX
    10.6k
    da su topić i beljo zabili ono sa 3 metra (topić je zakasnio milisekundu a prazan gol bio ispred njega), sad bi pričali o nikad hrabriejm dinamu koji se vratio sa 0-2 do 3-2.. tanka je linija izmedju hvaljenja i kuđenja..
  • NKDZ86
    7.6k
    sram može biti sve koji su nosili dinamov grb i nalazi se ispod/izvan tribina! sramite se!
    ovakav pič... pristup se ne može tolerirati. dokle god smo ovakvi u eu, briga me za jadni hnl. dapače, normalno je da domininiramo hnlom s ovakvim budjetom. ovakav pristup u eu je sramotan.
  • Schpatz
    1k
    Ajmo malo stati na loptu i pogledati širu sliku.

Koliko je zapravo Dinamo često u Europi “tu gdje je danas”? Realno, jako često u zadnjih 15-ak godina. Skupine LP, nokaut faze EL, pobjede protiv ozbiljnih klubova. To nije standard za klub iz HNL-a, to je iznad prosjeka za našu ligu.

Poraz od Genka? Da, boli. Ali pričamo o klubu iz belgijske lige koja je financijski i tržišno ispred naše. Genk nije “neki tamo belgijski klub”, nego klub koji godinama prodaje igrače za 15–30 milijuna eura i ima ozbiljan scouting i infrastrukturu. To je realnost.

Problem je što mi često Dinamo tretiramo kao da je europski gigant, a kad dođe realan sudar s ekipom koja ima veći budžet i širu klupu, e onda je to “sramoćenje”. Nije. Sramoćenje je kad te netko pregazi bez borbe i bez konteksta. Poraz u Europi protiv kvalitetnog protivnika nije rasprodaja ugleda, nego dio realnog ciklusa.

Da, bila je generacija s Olmom, Gvardiolom, Livakovićem, Petkovićem i to je bio vrhunac. Ali takve generacije se ne slažu svake godine. Pogotovo ne s budžetom od 1–2 milijuna eura po pojačanju dok drugi troše desetke milijuna.

Dinamo je europski relevantan klub za svoju razinu tržišta. Ali nije Real, nije Bundesligaš, nije Premierligaš. I to nije uvreda, to je čista ekonomska realnost modernog nogometa.

Možemo biti ambiciozni. Trebamo biti zahtjevni. Ali ako svaku sezonu koja nije europsko čudo proglasimo katastrofom, onda smo sami sebi najveći neprijatelji.

Malo realnosti ne znači manjak ljubavi prema klubu. Dapače, znači da ga razumiješ.
  • db-izbjeglica
    20k
    Hoxa bljesne, zabije bitan gol, da ključnu asistenciju i hvala mu za to, tim nastupima si kupi kredit za minutažu i nestane na ozbiljan period.

Uskoro će opet povezati par super nastupa pa sve tako u krug.

Za mene, on nije igrač koji zaslužuje punu minutažu u dinamu i ulogu prve opcije na svojoj poziciji.
  • Twisted1
    1k
    Bez udarca u drugome poluvremenu. XG naravno 0.0

Nije problem izgubiti, već način na koji se gubi.

Nakon kaj uspiješ pred kraj prvog dijela dati gol, očekuješ od ekipe da istrče nabrijani. Ovo je bilo beskrvno. Dobili nas s pol snage.
  • Mr Anderson
    17.9k
    Hoxa bljesne, zabije bitan gol, da ključnu asistenciju i hvala mu za to, tim nastupima si kupi kredit za minutažu i nestane na ozbiljan period.

Uskoro će opet povezati par super nastupa pa sve tako u krug.

Za mene, on nije igrač koji zaslužuje punu minutažu u dinamu i ulogu prve opcije na svojoj poziciji.
    db-izbjeglica

A koga bi ti stavio kao prvu opciju na njegovoj poziciji?
  • austrijanac
    10k

Poluvrijeme je trebalo bit 2-2 i onda bi sve bilo ok.
    Jebiga.
  • Blueshadow86
    4.9k
    A koga bi ti stavio kao prvu opciju na njegovoj poziciji?Mr Anderson

Baš to. Ljudi kao da dožive amneziju pa zaborave koga imamo u rosteru ili im se priviđa da u rosteru imamo nekoga koga nemamo.
    Uglavnom se svi slažemo da Hoxha nije ono što nam zapravo treba i s čime bi bili zadovoljni i mirni za opciju lijevog krila, ali tko bi trebao biti kao prva opcija prije njega? Varela možda? Ili pak kemijati opet sa Stojkovićem i Vidovićem? Gluposti. Hoxha je trenutno najbolje što imamo na poziciji lijevog krila. Mi bolje opcije nemamo. Nažalost.
    Nadovezao sam svoje misli putem tvog komentara, a zapravo pitanje/pitanja trebaju ići kolegi iznad :smile:
  • Navijač Dinama
    11.7k
    Za mene, on nije igrač koji zaslužuje punu minutažu u dinamu i ulogu prve opcije na svojoj poziciji.db-izbjeglica

Istina. Međutim zamjena je Varela koji ne može driblat i pravit razliku među nama na forumu, Bakrar koji je zamišljen kao drugi napadač ili desno krilo koje je igrao ne mali broj puta, Horvat kojeg od priprema nismo gledali, te Vidović koji na krilu izgleda ko propali projekt i smetalo.

Jednostavno nemamo bolje u ovom trenutku. Formacija se može prilagodit i promjenit, međutim to Kovačeviću trenutno izgleda ko kvantna fizika.
  • Droljo
    25.4k
    zamjena je Varela koji ne može driblat i pravit razliku među nama na forumu, Bakrar koji je zamišljen kao drugi napadač ili desno krilo koje je igrao ne mali broj puta, Horvat kojeg od priprema nismo gledali, te Vidović koji na krilu izgleda ko propali projekt i smetalo.Navijač Dinama

Pa postoje i druge opcije sa Vidovićem recimo. Ubacuje se u sredinu, vinlof ide visoko uz liniju a mišić ili zajc zatvaraju lijevu stranu... Igraš sa onime šta imaš...
  • Navijač Dinama
    11.7k
    ti misliš i očekuješ da Mario Kovačević zna to napravit i posložit?

Druga stvar ulaske Vidovića sa krilo u sredinu smo gledali na početku sezone, i prvom mandatu gdje je bio prosjek prosjeka, ove sezone osim jednog davljeničkog gola, bio je najgori pojedinac i protiv Osijeka i davljenika Vukovara, dvije najlošije ekipe u ligi kad je počinjao na krilu ili Mittdyland.

On može igrat 8.cu ili desetku, dakle promjena formacije, dal 4231, 352, 343, svejedno je sasvim. No Vidović na lijevom krilu je horor koji se nadam neću više gledat u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet