• Zagi
    15.5k
    ti misliš i očekuješ da Mario Kovačević zna to napravit i posložit?Navijač Dinama

Točno tako kako je Droljo opisao smo igrali početkom sezone. Nije Zajc zatvarao stranu nego Villar.
  • Jay
    3k
    I mene boli tih 0 udaraca jer me do samog kraja nije napustila nada o preokretu i aktivnom rezultatu. Bez DDB i sa dva gola zaostatka mozemo lagano planirati mirnije proljece.
    Steta jer zelim da se uvijek potucemo u Europi, da smo uspjesni i zelim barem neko polufinale o kojem cu pricati unucima. Ali ok, procjena je ocito takva da nismo spremni za iskorak i da je HNL majka svih natjecanja. Rezervni sastav protiv Betisa, u Danskoj i ovaj stav od sinoc to najbolje pokazuju. Sezona stabilizacije, kako bi se reklo juznije.
  • Krizy
    68.4k
    Očajno branjenje prekida.
    Screenshot-20260220-130012-Facebook.png
  • Crusades
    22.2k
    Ovakav gol ni francuska sobarica ne bi primila. Ovo je rang nogometa u mlađim kategorijama.
  • Zagi
    15.5k
    Dvije sekunde prije ...
    korner.png
    Izigrali su nas 3 na 3 i lik je išao neometan na skok.
  • Efes Pilsen
    15k
    Postavljanje na prekidu, pa to je trener 1/1
  • Mihael2305
    1.3k
    Vidlo se da smo napredovali na treningu

U ovoj situaciji samo Topića ne kužim, mislio je da je ispred njega imaginarni neprijatelj?
  • Zagi
    15.5k
    Mozda je to i Livijev prostor? Lik skače točno na liniji peterca.
  • Krizy
    68.4k

Zato sam i postavio sliku, očajna obrana prekida...
  • austrijanac
    10k
    Ivan Kelava - set piece coach
  • ToTo96
    191
    Treba tu malo trenera golmana staviti isto pod lupu, gdje smo , sta smo, koji je nas potencijal snjim? gdje smo losi? nema sta mazati med oko usta, rijesiti probleme!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet