• vlatkomarkovic
    3.1k

Am I joke to you :lol:

Inače @FazeN čestitam na guzenju Tovara…. Mislim da sada hejteri insidera mogu vidjeti kako to izgleda kada netko fkt želi nekoga sprciti s inside info….

Sada bez zajebancije i trolla i ičega, koliko ja znam, bio sam skeptik od početka vis a vi Jagusica, još uvijek sam, agent je taj koji je, Zvone s njime iz dobro poznatih razloga nema dobar odnos, ne vjerujem da će doci do dogovora, živi bili pa vidjeli, ali ja sam jako skeptičan….

Naša percepcija Markovića i Osijekova percepcija Markovića su toliko različite, oni imaju percepciju kao da imaju Belju/Miereza opet, a realno Matkovic to nije pokazao….

Sa Šunkom nemam pojma kako stoje stvari….

Da se mene pita ja bi doveo Subotica iz Lokomotive i neko mlado krilo izvana ili extra klasu kao dugoročno rijesnje (a la Soudani ili Fernandes)…. Općenito ima dosta mladih igrača koje možeš jeftino dopeljati, osobito naših korijena, low risk - high reward, ali mislim da će se po to ići na ljeto, mislim da tu Zvone i Capellas mogu odigrati odličnu ulogu….

Zvone drži karte usko, ne bi me začudio dolazak nekoga ko se nigdje ne spominje….
  • mlkaskic
    363
    Ja sam malo provjerio sve i izgleda mi kao da su dva igrača maksimum.
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    do.prije par kola i plus 4 pucali su iz svih oružja, nije bilo naslova da nije Gayduk bio u kontekstu , sad više ni na suce ne napadaju . Znaju i sami da je drugo mjesto premija ,samopouzdanje nula i Boga mole da izbore Konf lig i u obalama nekoga za koga je bar neko u Splitu ikad čuo pa da mogu reći da su ispali od jake momčadi. Da ne bude neki FC katamaran jer će i od njega ispasti
  • vlatkomarkovic
    3.1k

I zato se ja uvijek veselim kada izvuku sto slabijeg protivnika :lol:

Nije toliko zabavno kada ih Villareal izbaci :fear:
  • badjibadara
    8.8k
    Ja sam malo provjerio sve i izgleda mi kao da su dva igrača maksimum.mlkaskic

Provjerio si sve osim jedinog relevantnog, clanka 32 uefinog pravilnika

xMzHhbN.jpeg
  • ElDorado
    9.8k
    Znaci Tportal nakon provale Matija trebao bi šutiti iduća tri prijelazna. I onda idiot napise da je Pozo mogao preci za 10k. Da ali 10k mjesecne place rekao je Jelicic. Koliki debil moras biti da napises takav idiotizam.
  • mlkaskic
    363
    Pročitaj ovo:

"Exceptionally and without prejudice to Paragraph 32.01, clubs participating in domestic championships that start and end in the same calendar year are entitled to additional player registrations in the
    following cases: "

I sad mi reci jel naše prvenstvo počinje i završava u istoj godini. :wink:

EDIT: Nisam pročitao ispravno, priznajem grešku. Možemo prijaviti tri igrača, @badjibadara je u pravu. :rofl:
  • Jurki
    22.7k
    Nije toliko zabavno kada ih Villareal izbacivlatkomarkovic

Nije, ali ima i to čari kad im utrpaju 6-7-8 komada u dvije tekme.
    Makar njima je isti kurac jel to bil Villarreal ili Dinamo City.

Trpa ih svatko ko stigne..

I nikad, ali nikad nebi navijal za njih u Europi.. pa taman mi kao prvaci Hrvatske kretali iz preliminarne runde kvalifikacija za Ligu prvaka.

Neki gušti se ne mogu nicim kompenzirati.
  • CastAway1986
    5.2k
    Na kraju ce od svih imena koje se tu spominju Pozo jedini potpisati za Dinamo :lol:
  • ElDorado
    9.8k
    to vrijedi za te momcadi ako se promijeni vise od 5 igraca. Svi klubovi mogu bezuvjetno prijaviti tri nova. Lijepo ti pise u 32.01. Di uopce vidis broj dva??
  • Orc123
    14.9k
    Znaci mpzemo prijaviti 4 igraca po tome?
  • Sajla
    17.5k
    Znaci mpzemo prijaviti 4 igraca po tome?Orc123

ne, tri. četvrti je za lige koje se igraju unutar iste kalendarske godine (one koje na proljeće počinju kao npr. u Finskoj, a ne koje se sada nastavljaju poput HNL)
  • vlatkomarkovic
    3.1k

True, true, ima i to svoj gust…. To ti je ono jel voliš vise guzice ili sise….
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Halooooo imali koga ovdje ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.