• ElDorado
    9.8k
    Opća depra
  • Masto
    1.1k
    zatišje pred buru
  • Ivdzo11
    9.1k
    Istina je da smo dobili službenu ponudu Dinama za Antona Matkovića, koju smo odbili. Naš je plan zadržati ga do ljeta, a onda ćemo vidjeti kako će se kretati stvari na tržištu. Cilj nam je postići cijenu koju je Matković kao najtalentiraniji mladi igrač u svom godištu imao prije ozljede. Vratio se na teren prije negoli smo očekivali, a sad nam je želja neka ovu sezonu odigra u miru - kaže Alen Petrović, sportski direktor NK Osijek. Glas Slavonije
  • Orc123
    14.9k
    Ma zaboravite na Matkovica sada na zimu, ne bi ga ovi dali ni za 3mil eura....nerealno skroz a mozda i bolje....nadam se da ce biti nesto do sutra....tako mi zao Danija, tocno takav profil nemamo....
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    cordoba.

Uzet cemo Matka besplatno za godinu dvije.
  • Jurki
    22.7k
    kako god bilo da bilo, ako Matkovic proigra sad na proljece, ovi ga nece dati za razumnu cijenu.

S druge strane, kaj mislim zapravo da ce se najprije dogoditi.. Matkovic ne odigral apsolutno nista i mi cemo se ohladiti.

Sad ga uzimati je po meni velika kocka.
  • ElDorado
    9.8k
    Ja ne kuzim i ko bu dal vise za Jagusica od ovog kaj mi nudimo
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Pišu da smo ponudili 1,5 za Matkovića a oni traže tri puta više. Treba povući ponudu i lagano čekati . I jednom in za svagda metnuti i potpisati ga mukte na godinu. Nek crknu ,dosta više. I oni i njihove ponude. Mislio je i Belupo dobiti 7,8 pa na kraju racku. Nama dolazi i po našim uvjetima ,a i ovi će moliti na kraju
  • debeli biciklist
    0
    ma s matkovićem je baš čudna situacija...samo bi ga budala prodala za milju ipo, a samo još veća budala kupila za tri milje...o nekih 4 ipo milje je iluzorno iti pričati...
  • Fan
    1.9k
    Jbt ponašate se ko da smo jedini klub na svijetu, ko da klubovi ne smiju za svoje igrače potraživati više nego što vrijede. Ko je nama kriv kaj se godinama nismo mogli riješiti škarta ili kaj smo one bolje davali ispod cijene?
    Ak ovi cijene Matkovića 4.5, neka ga cijene 4.5, zašto bi nam ga dali za 1.5, taman da vrijedi i 500k?
  • NORTE
    22.4k
    Matković ima još 1,5 godinu ugovor, ali može si dići cijenu do ljeta, a cijena za dinamo će uvijek biti viša od svih ostalih na tržištu.
  • Carrasco
    7k
    "Sedam godina proveo je u Dinamovoj akademiji, no 2021. uslijedio je šok. U klubu su mu se zahvalili na suradnji, procijenivši da je fizički preslab i prenizak za njihove kriterije. Voditelj nogometne škole u to vrijeme bio je Željko Kopić.

​- Nisam dobio objašnjenje, ali pretpostavljam da sam bio fizički slabiji, imao problema s rastom. Došao sam u Koprivnicu, u zlatnu sredinu, radio na sebi i isplatilo se - rekao je Jagušić."
  • IceMan
    3.9k
    Tolko nisam čekao novu godinu na dočeku kao Jagušića sada do polnoći :rofl:
  • skener
    7.2k
    Ekskluzivno, naime, saznajemo da je klub iz Maksimira tijekom srijede prema Koprivnici poslao ponudu od 1,75 milijuna eura, plus 750 tisuća eura, plus 15 posto od sljedeće prodaje. U Slavenu Belupu, pak, vratili su faks s jasnom porukom: "Pokušajte ponovo..."

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/ekskluzivno-doznajemo-zahuktali-su-se-pregovori-dinamo-poslao-novu-ponudu-za-jednog-od-najvecih-talenata-15668792
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.