• hardek
    8.7k
    Ja nekako mislim da postoje obećanja igračima da će ih se registrirati za Europsku ligu i da izbjegne glavobolje i sukobe Boban čeka zatvaranje registracijskog prozora da finalizira Jagušića.
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Po meni ima jako puno logike da se ostavi Cordoba ako je već prošao Dani , ovdje smo svi svršavali na malog , odličan je a ako je istina da on sam ne želi doći onda tu Boban ne može ništa ,uz ogromno poštovanje za njegove pregovaračke i stručne sposobnosti. Tu sve staje ,ne treba nam takav, ali opet kažem ako je tako kako se napisalo. Jedino ispravno je da se da prilika Cordobi i da ga Boban bolje upozna i ocjeni. Ipak je u njega dosta novaca uloženo da bi ga se odjebalo tek tako. Tu pokazuje i odgovornost . A ja se iskreno nadam da će doći Dani . Po meni bi igrač sam odmah u startu negirao sve u vezi Dinama a ne da se ovoliko da priča rasteže. Bude sve dogovoreno da Barcom a opet Cordoba zdrav može i te kako pomoći u HNL
  • emilperska
    14.6k
    "Škrt je Imoćanin"

"Pregovori..."
  • Ivdzo11
    9.1k
    A realne sanse su da ce se dogovarati do iduceg tjedna, Jagusic nece sigurno doci ovaj tjedan, igrat ce utakmicu na Poljudu, iduci tjedan bi se trebalo sve ispeglati... Imamo vremena za dogovor do kraja prijelaznog roka....

A Dinamo sigurno nece propustit ovu sansu da ga se dovede, kad su iskljucene opcije lige 5 i vecih liga... Tako da biti ce to sve dobro
  • grba
    479
    Nek zabije na poljudu za pobjedu 0:1 i dođe nama
  • Maximo
    853
    Koma da ga nećemo ubacit da nakanta Genk...al ko zna , možda dođe do sutra...
  • Crni86
    19.8k
    A kam vam se zuri? Gori li nam pod nogama? Ne gori.

Neka se ispregovara najbolja cifra, po svim natpisima vise pod nogama gori slavenu, a mi to ocito znamo.

Polako.
  • NitkoBitan
    35.2k
    Koma da ga nećemo ubacit da nakanta GenkMaximo

Vec je nekoliko vas spomenulo Jagusica u kontekstu popisa za EL i Genka. Pomalo, ne treba zaboravit da je Jagusic bio skoro pa nevidljiv u svim tekmama protiv nas, a mi smo mu jedini doticaj sa ozbiljnijim protivnikom u njegovoj karijeri. Genk kakav god da je trenutno barem je 2 razine vise od Rijeke i Hajduka, a 3 od ostatka HNLa.

Jagusic je mlad i trebat ce mu vrijeme prilagodbe, u Dinamu nece bit alfa i omega te imat gotovo neogranicenu slobodu u igri. Smijesno je ocekivat da bi decko bio ikakav faktor u KO fazi EL.

Inace palac gore za dolazak Jagusica, pretpostavljam da to znaci da se vise manje odustalo od ostanka Bennacera. Svakako je pametnije ulozit novac u mladeg igraca sa vecim potencijalom. Bennacer ima veliku placu, trebalo bi dat nesto za odstetu a i upitan je njegov motiv igranja u HNLu na imalo duze staze od jedne sezone. O sklonosti ozljedama da i ne govorim.
  • joesimunic
    2
    Što se mene tiče Jaga može doći i 17.2 samo neka dođe i ubuće sveti dres.
  • mali M
    9.5k
    "Dani propao, nije htio u Dinamo..." Katastrofa... e Olmo moj, ovo ti je minus, plaaaćamo te da riješavaš ovakve prelaske žmirečki i onda da se ovako nešto dogodi.. :lol:
  • wolfgang14
    3.5k
    ne kužim to da mu se ne žuri. Kak ti se ne žuri danas potpisat da budeš na popisu za EL? Ne vjerujem u to
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Slažem se u potpunosti sa kolegama @Ivdzo11 @NitkoBitan i @Crni86 u svemu napisanom. Kako sam i sam napisao u prijašnjem komentaru, Jagušiću treba vremena ,prilagodba je uvijek tu. Nije nam pod mus da ga se prijavi za UEFA ligu, imamo mi podosta opcija. Bitno je to lijepo odraditi , završiti deal I imamo igračinu. Već smo svi bili odustali da nam je promakao a na kraju možemo napraviti još bolji deal. Neka još sjene Hajduka i otkine im koji bod sljedeće kolo i titula se smiješi . Imamo vremena ga dovesti . Nema žurbe . Koliko sam shvatio mali je sa nama već sve dogovorio
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    treba ga naljepit na Instagramu za ovo ,nemoj nas jebat Olmić, i svrši ovo ,ionako sam ga na zub uzeo jer kad da gol ne pokazuje Dinamovu majicu ispod dresa:lol:
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Očito ništa od Jagušića u EL, ali realno dobro smo pokriveni i ne očekujem da bi odmah u svojim prvim utakmicama radio baš toliku razliku u EL. Neka lagano zabije gol-dva u subotu, idući tjedan potpiše za nas i svi zadovoljni.

Za Matkovića se nadam da ćemo ga preskočiti. Meni uopće ne djeluje ništa posebno, ima dobrih karakteristika, pogotovo fizikalije, ali nekako kad se sve zbroji mi se ne čini kao da bi mogao postati kvaliteta za Dinamo. Beljo je u top formi i zabija kao na traci kad igra punu minutažu, a Bakrar defanzivno ionako radi dosta problema na desnoj strani tako da ga svakako vidim ponekad i u špici u budućnosti, mislim da nam je to trenutno i dovoljno.
  • NitkoBitan
    35.2k
    Btw. kaj izvodi ovaj SB, cijeli zimski prijelazni rok blefiraju sa iznozemnim ponudama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.