• rokikaciga
    10.7k
    Ovi iz Slavena su toliko zaostali da jos koriste faks za komunikaciju.
  • Ijayi Atiemwen
    5.6k
    Ovi iz Belupa stvarno misle da će netko ponudit više i bolje uvjete? Još jedan hnl klubić se umislio da ima Bergkampa u ekipi
  • zmujcinslbrod
    98
    Zvone je okružio SB utvrdu, očito ide na taktiku iscrpljivanja protivnika...
  • Ivdzo11
    9.1k
    Biti ce potezanja do kraja roka
  • Ijayi Atiemwen
    5.6k
    Nije za zamjerit kad još koriste panoe za reklame
  • IceMan
    3.9k
    Ja sam malo iznenađen jer se razgovara o dosta manjoj cifri nego se pisalo od starta.

Koristi se pole position jer je sve dogovoreno s igračem, tako se to i radi…
  • ElDorado
    9.8k
    mislim da je to do ovog idiota od novinara
  • Jurki
    22.7k
    Voditelj nogometne škole u to vrijeme bio je Željko Kopić.Carrasco

Jebo mu pas majku, tko god je tu budaletinu dopeljal u klub.
    Niti je bil kakav trener, a bome niti kakav voditelj skole.
  • Davieboy86
    1.2k
    :lol: Nema sanse da ce Zvone ovdje popustiti ili “izgubiti”. Ispao bi preneozbiljan i on to sigurno dobro zna.Mislim da ovdje nije cak nikome niti zurba radi Europe.Siguran sam da nasi tako to ne gledaju.Ovdje je samo stvar “Let’s meet halfway” il’ ti ga “ da se nadjemo na
    pola puta”… I budimo realni. Mi smo svoj rok vracanjem Livia ( on je nas do kraja karijere to je 1/1) odradili top. Da ne spominjem brzo punjenje proracuna odlaskom recimo to tako “prociscavanjem” kadra. Jagusic ce biti siguran sam slag i tresnja nase proljetne torte. Ide to dobro. I 6 mjeseci kasnije, opet pisem isto “ Trust the process!” Zorro u napad!
  • E46
    2k
    de molim te ne pretjeruj, a mi potcjenjujemo najboljeg mladog hnl igraca sa takvim ponudama. Da sam SD Slavena samo bi se nasmijao na ovu našu ponudu i nama ga više ne bi prodao ni za 5. Ako je istina to je čisto potcjenjivanje takvog talenta i kluba.
  • Carrasco
    7k
    Naći ćemo se na nekih 2,5 milijuna i 20% od idućeg transfera na kraju...
  • Jurki
    22.7k
    ti mislis da novinari znaju kolike su ponude?
    Kad se posao dogovara siguran sam da nitko iz klubova ne izlazi s visinom ponuda.

Jucer svi pisali kak je Jagusic na lijecnickom, danas "pokusajte ponovo"

Jebiga treba nekaj napisati.
  • ElDorado
    9.8k
    Vidio je novinar faks

I kaj mu znaci 1,75 plus 750k?! To je onda 2,5 milje.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Sigurno Zvone zna bolje od nas ovdje, kakve je ponude Slaven dobio za malog, i u kakvoj je situaciji belupo. Tako da je vjerovatno u skladu toga svega poslao i ponudu.
  • zmujcinslbrod
    98

definitivno nisu upaljeni alarmi, nikad mirnije Zvone nišani i čeka krivi potez ( istek ugovora potencijalni Matkovića i Jagušićev momenat kad će reći Škegri da mu je pun kufer odugovlačenja).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.