• Laugreano
    5.1k
    Jel moguce da se cijela zona ulovila?
  • Facke
    7.8k
    JozaFrank vas je tak narajcal kak i moja zena mene tera mi saki 4 meseci da da ga umocim. :lol:
  • Mihael2305
    1.1k
    Bilo je zanimljivo (za usrat se) čitat ovih 20 stranica na nedjeljno jutro.... :lol:

Čovjek vas driblja bolje neg maradona
  • blueslavonija
    45
    jagušić razina varele ?? daj nemoj me zezat. dečko ima 60+ seniorskih nastupa a zadnjih godinu dana dominira u svojoj momčadi. gdje si uopće našao njih dvoje u istu rečenicu stavit joooj. pa ovaj lima je za zvati dječju pravobraniteljicu kad ga vidim na terenu s odraslim dečkima (j.j) :)
  • OsamŠest
    6.9k
    kak i moja zena mene tera mi saki 4 meseci da da ga umocim. :lol:Facke

A jebiga, dok ona skuži kaj ti hoćeš.. :joke:
  • blueslavonija
    45
    uvijek treba bit direktan. od 77 puta jednom će proći !
  • Eduardo
    28.5k
    Ehhhh... ova tema je od prvog dana otišla u krivom smjeru i svi to znamo, ali sinoć je baš eskaliralo. Sad, u ovoj fazi, glumit strogoću, dijelit lekcije i pozivat se na red bilo bi smiješno.

Realno, sve ovo što ste sinoć natipkali nije vrijedno čitanja... to je materijal za brzo skrolanje uz lagano kolutanje očima i brisanje.

Uglavnom... pišite, ali molim vas s mjerom... ne morate baš raditi sprdačinu kad ste već prevršili mjeru.
  • Big Daddy
    1.7k
    Krami istjece ugovor na kraju sezone, vodi Hoffenheim u Ligi prvaka, da ga je na ljeto dovesti…..
  • Nine9
    55
    Krami istjece ugovor na kraju sezone, vodi Hoffenheim u Ligi prvaka, da ga je na ljeto dovesti…..Big Daddy

Jedino ak Kova ode do tad s obzirom da je Krama reko da će se vratiti jednog dana ali kao trener
  • Nogo
    10.1k
    Kako doznaje tportal, Dinamo radi na još jednom zvučnom dolasku. Naime, do kraja prijelaznog roka koji u SuperSport HNL-u traje do 17. veljače, novi igrač Dinama mogao bi postati Ivan Šunjić (29).

Daj Oršu u paketu i neka forum izgori!
  • rioda
    13.3k
    Potpisujem odmah Šunjića, mislim da je tip igrača kakav nam treba. Gledao sam ga nakon dugo vremena u par utakmica Pafosa, mislim da bi bio odličan fit za našu ekipu
  • Praskaton
    5.4k
    Šunjića sam zagovarao još prije godinu dvije.Potreban nam je takav profil veznjaka.Ako je za neku prihvatljivu cijenu može
  • Orc123
    14.9k
    Ja se nadao Jakicu ili Mori ali ocito nije realno....Sunjic je ok igrac...ovisi kolko je para u igri....
  • Masto
    1.1k
    Fali nam bosanaca u ekipi dobro bi došo
  • Nogo
    10.1k

Mislim da nije realno. Možda kakva posudba ali previše novaca.
    Šunjić je realnija opcija i gledao sam ga par utakmica u ligi prvaka i mogu reći da je super odigrao protiv jačih ekipa.
    Po nekoj prihvatljivoj cijeni zašto ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.