• Borovljanin
    473

Tabinas je jako loš primjer u usporedbi s Prširom.

Tabinas ima ravno 9 utakmica u HNL, ovaj preko 100. Uostalom, mi smo znali dovoditi "hnl prosjek" - Kulenović (posudba, ali kužiš), Brodić, Goda, Zagorac...

Bolje njih dofurati za siću, neko iskeširati milijuna na odštete, velike plaće strancima a znaš da ti neće igrati iz prve
  • Filip Međimurje
    1k
    Baš to. On bi vjerojatno došao završiti karijeru kod nas. Da ne pričam da bi se instantno uklopio.
    Samo, kaj mislite, bi ga mogli dobiti za cca 1.5M? Ili kaj mislite da je za vas razuman novac? Ima kakvih saznanja?
    I btw. računa li se onda on kao Homegrown player?
  • Jurki
    22.4k
    ma nikakvi Prsir. Ne vjerujem da mu se igra za Dinamo II iduce sezone.
    Za rotaciju nam ne treba.

Kaj se Tabinasa tice on je upravo to - u slucaju ako nemamo beka a zapravo za drugu momcad.
  • Facke
    7.8k
    Saki prelazni rok se spominje Sunjic i to valda otkad je napustil klub. Ja osobne njegov fan nisam. V Engleske umeste da je napravil korak napred on je unazadil svoj razvoj i postal se losiji i losiji. Vrhunac mu je bila sezone na posudbe Herthe de ga je trener zbog sjajnoga ponasanja moral izbaciti v ekipe. Misic bude ovak ionak 90% minutaze dobil a on bi onda sedel na klupe. Tak da to nebi bile pametne ga dopeljati el minutazu neku nebu imel. A to bi bil sledeci nezadovoljen igrac.
  • GOAT
    4.7k
    Ovaj čovjek nikako da ode

• don
    18.1k
    baš čudno kako novinari svako jutro odnosno dan započnu sa nekom transfer "bombom"

moraju i oni dnevnicu zaradit. Kladim se u šta god želite da ujutro do 12 sati ide nova vijest koju će Nogo zalipit u Transfer - vijesti.
  • E46
    2k
    olma? To je malo preoptimisticno.
  • fakin
    2.9k
    sutra završava prijelazni rok u italiji, engleskoj, francuskoj, španjolskoj, njemačkoj, nizozemskoj, škotskoj, danskoj, belgiji, albaniji...

kod nas rok traje do 17.2.
  • Noel
    18.9k
    Šunjić top igrač. Tome u prilog govori i transfer odbor Zone koji je jednoglasan. A to se rijetko viđa.
  • Keyser Soze
    18.1k
    Ja sam isto za Šunjića, ali kako ga mi točno planiramo uklopit u ekipu pored Bennacera, Mišića i Zajca koji su zacementirani u prvih 11?
  • Masto
    1k
    rotirat a sve iskusnjare
  • Keyser Soze
    18.1k
    Neće Šunjić doći da bude zamjena.
  • rioda
    13.3k

Bennacer je idućih mjesec dana zacementiran za terapije, a tko zna kako će biti dalje s njim.
  • Masto
    1k
    valjda ce mu vodstvo kluba znat objasnit neke stvari
  • Fan
    1.9k
    Za razliku od onog anonimusa na desnom krilu, za Šunjića mislim da bi bio pogodak u svakom pogledu.
    Također, ne mislim da bi bio nužno samo zamjena za Mišića, može apsolutno igrati uz njega, pogotovo teže tekme gdje se moramo boriti za kontrolu u vezi. Treba uzet u obzir da Bennacer sigurno neće ostati nakon sljedeće polusezone, a i ovako je injury prone, pa bi sa Mišićem, Zajcom, Šunjićem i Soldom imali vrlo dobra 4 igrača za 3 pozicije (kad već ne igramo sa desetkom).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.