• Jos-Optimus
    9.4k
    Dragi moji Zonaši, pa lakše vas je navući nego bivšeg narkomana
  • Nemrem igra Dinamo
    5.2k
    A ništa... bar sam se dobro nasmijao sada, čitajući ovih zadnjih 16 stranica :lol:

Dobar dan svima, a posebno @Josip Frank, malo nam fali do ludila!
  • Dr Hofmann
    4.6k
    Rekoh sebi pa kaj je sad razlog za psihijatriju na Transferima da je toliko postova i stranica ispucano...Jel Jagušić, jel neki novi Bennacer, koje insajderske vruće tračeve se sad analizira? A analizira se pimpek...Jebem vas lude
  • Masto
    1k
    Što je još zanimljivije čulo se za različita velika imena
    Treba sad ostala izvući
    Ili bolje ne
  • Bernard
    1.1k
    Nije mi nimalo žao kaj sam zaspao i propustio svu zabavu jer sam morao guglati lika, pojma nemam tko je on. Iako čestitam našim Uskok zonašima na brzoj ekstrakcija imena od Franka, dečki sve pohvale!!
  • Fan
    1.9k
    Zdravstveni karton je i više nego dovoljan razlog da se po tog čovjeka ne ide na kupnju. Jedinu opciju vidim kao posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa, to bi bilo ok jer ne bi izgubili previše, a vidjeli bi na čemu stojimo.
  • njurci10
    405
    u potpunosti se slažem, ako i dođe ni u kojem slučaju odmah kupnja.
    Nego posudba s opcijom pa ako se pokaže i zasluži eto ga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.