• Laugreano
    6k
    Jel moguce da se cijela zona ulovila?
  • Facke
    8.7k
    JozaFrank vas je tak narajcal kak i moja zena mene tera mi saki 4 meseci da da ga umocim. :lol:
  • Mihael2305
    2.7k
    Bilo je zanimljivo (za usrat se) čitat ovih 20 stranica na nedjeljno jutro.... :lol:

Čovjek vas driblja bolje neg maradona
  • blueslavonija
    505
    jagušić razina varele ?? daj nemoj me zezat. dečko ima 60+ seniorskih nastupa a zadnjih godinu dana dominira u svojoj momčadi. gdje si uopće našao njih dvoje u istu rečenicu stavit joooj. pa ovaj lima je za zvati dječju pravobraniteljicu kad ga vidim na terenu s odraslim dečkima (j.j) :)
  • OsamŠest
    8.2k
    kak i moja zena mene tera mi saki 4 meseci da da ga umocim. :lol:Facke

A jebiga, dok ona skuži kaj ti hoćeš.. :joke:
  • blueslavonija
    505
    uvijek treba bit direktan. od 77 puta jednom će proći !
  • Eduardo
    30.4k
    Ehhhh... ova tema je od prvog dana otišla u krivom smjeru i svi to znamo, ali sinoć je baš eskaliralo. Sad, u ovoj fazi, glumit strogoću, dijelit lekcije i pozivat se na red bilo bi smiješno.

Realno, sve ovo što ste sinoć natipkali nije vrijedno čitanja... to je materijal za brzo skrolanje uz lagano kolutanje očima i brisanje.

Uglavnom... pišite, ali molim vas s mjerom... ne morate baš raditi sprdačinu kad ste već prevršili mjeru.
  • Big Daddy
    1.8k
    Krami istjece ugovor na kraju sezone, vodi Hoffenheim u Ligi prvaka, da ga je na ljeto dovesti…..
  • Nine9
    336
    Krami istjece ugovor na kraju sezone, vodi Hoffenheim u Ligi prvaka, da ga je na ljeto dovesti…..Big Daddy

Jedino ak Kova ode do tad s obzirom da je Krama reko da će se vratiti jednog dana ali kao trener
  • Nogo
    12.5k
    Kako doznaje tportal, Dinamo radi na još jednom zvučnom dolasku. Naime, do kraja prijelaznog roka koji u SuperSport HNL-u traje do 17. veljače, novi igrač Dinama mogao bi postati Ivan Šunjić (29).

Daj Oršu u paketu i neka forum izgori!
  • rioda
    18k
    Potpisujem odmah Šunjića, mislim da je tip igrača kakav nam treba. Gledao sam ga nakon dugo vremena u par utakmica Pafosa, mislim da bi bio odličan fit za našu ekipu
  • Praskaton
    6.1k
    Šunjića sam zagovarao još prije godinu dvije.Potreban nam je takav profil veznjaka.Ako je za neku prihvatljivu cijenu može
  • Orc123
    16.7k
    Ja se nadao Jakicu ili Mori ali ocito nije realno....Sunjic je ok igrac...ovisi kolko je para u igri....
  • Masto
    2.1k
    Fali nam bosanaca u ekipi dobro bi došo
  • Nogo
    12.5k

Mislim da nije realno. Možda kakva posudba ali previše novaca.
    Šunjić je realnija opcija i gledao sam ga par utakmica u ligi prvaka i mogu reći da je super odigrao protiv jačih ekipa.
    Po nekoj prihvatljivoj cijeni zašto ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.