• NitkoBitan
    34.9k
    Dajte snimku iz prvog poluvremena kad je poslao loptu umjesto Dominguezu u aut, a igrac udaljen 10-15 metara mozda. I onda Danci trk po loptu da izvedu a on lagano setnjica do svog gola i pljuvanje rukavica, ma mrs iz kluba zivce ces nam svima pokidat.

Ja sam vec tada drzao krunicu u rukama i molio se za Filipovicev oporavak i Livakovicev dolazak.
  • Marc
    852
    Statistički gledano… lik je prevara. Točka.
    LP
  • Str1nger Bell
    3.2k
    Pa on je u prvim sekundama utakmice fulao dugu loptu za 30 metara, nasi se grupirali u lijevi kut ovaj poslao loptu u sredinu.
  • Mihael2305
    1.1k
    Drugi gol loša procjena gdje lopta ide, makar je iz kuta pored gola bilo da ide par cm u lijevo a on ruke u zrak
  • scooniepenn
    6.3k
    Prvi gol Goda i on u koprodukciji, sa tim da bi vratar losiji od Filipovica ono rijesio. Drugi gol je strahota. Ono dijete u pionirima mora braniti. Taj covjek je najgori vratar Dinama u zadnjih 10 godina i jedva cekam da ga vise nikad ne vidim na nasim vratima.
  • Žan
    779
    S tribine je to izgledalo tragično. Izjava da on u slobodno vrijeme ne prati nogomet, nego uglavnom samo MMA, bila mi je dovoljan znak da je lik prikrivena pičkica — i to zna svatko tko ima samo malo ulice. Pričači pričaju, dok se borci bore!
  • dBK
    351
    Djelomično offtopic...
    Ne nadam se danas ničemu (potajno bodu, ali razum vodi - stručni stožer, uz jednu jedinu iznimku Fenerbahce, ne izvlači apsolutno ništa protiv nominalno jačih ekipa, kleknemo odmah)...gledam opušteno, nažalost pomiren...nadam se da će poginuće barem bit muški, nema ni toga...e sad, ključna točka (malo karikiram), iz neke perverzne znatiželje (ili zastarjelosti), idem usporedit svoje dojmove nakon odgledane utakmice sa ovim internetskim statistikama za široke mase kojima se vole razbacivat razni znalci sa foruma ili podcasta, koje se često koriste u raspravama ovdje i koje svakodnevno čitam ...da ne idem sad preširoko, moj dojam - Mišić relativno solidno s obzirom na stanje na terenu, Stojke jedini koji pokušava (dok se nije ugasio drugo poluvrijeme), Galešić - jebote, što ti je danas!?, ostali ispod renomea... ajde sad da vidimo što kaže ta Sofa (shvaćam da je to za široke mase, nije stručni instrument, nešto kao index.hr za wannabe nogometne stručnjake)...Galešić 5.8, Mišić jedini zeleni u polju, 7.0, ostatak ekipe grca u nižim 6icama, na kontra strani Simsir se plavi i ima zvjezdicu, aha, ima tu nekog smisla...Nevistić 7.2...hvala i doviđenja :smile:

Nemojte zamjerit, moram se negdje ispucat, bolje na kvazianalitičare nego negdje drugo :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet