• striko
    3k
    Benfici golman zabija za prolaz a našem samo opali po golu.
  • NitkoBitan
    34.9k
    Otvorit cu sampanjac kad ovaj ode.
  • puxigadjurdja
    2.7k
    Bradica i frizura postojene, pogled neokaljan mišlju, volimo te Neva
  • Doktor Kunić
    6.1k
    možda smo izgubili utakmicu ali je osvojio srca žena
  • Jurki
    22.2k
    Hvala dragom Bogu da mu je ovo zadnja utakmica u Dinamu.

Sutra cu se napiti kad Livi potpise ugovor. Jos kad bi ovog prodali kam god.. mojoj sreci nebi bilo kraja.
  • Crni86
    19.6k
    nakon one reakcije kod prvog gola sumnjam da ce ga itko htjet.

Nemos ono radit, i to dva puta u istoj sezoni. Nemos tak odustat dok je lopta u igri.
  • DrRatoljub
    432
    Karius za sirotinju.
    Nadam se da je to bilo to od njega. Protiv Vukovara staviti bilo koga. Bolje i Zagija
  • Ijayi Atiemwen
    5.5k
    Najgora jedinica u povijesti Dinama. Amen
  • Dzoni
    3.7k
    Hvala nebesima njegova zadnja utakmica u Dinamu, otprilike 70 previše nego ih je trebao braniti
  • njurci10
    403
    Valjda onaj koji ga želi kupiti nije gledao ovu utakmicu.
  • Orc123
    14.8k
    Nadam se zadnja utakmica u Dinamovom dresu! On se kod gola cak maknuo u stranu.....lopta ide po sredini.....katastrofa golman.
  • CerealKiller
    175
    Hvala na svemu Neva, legendo. S velikim zanimanjem ću pratiti nastavak karijere ove golmančine. Jako me zanima gdje i kako će braniti
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Nadao sam se da će barem svoju vjerojatno zadnju utakmicu obraniti na nivou, ali sam se gadno prevario. Opet odisao nesigurnošću, prvi gol primi lob, drugi mu prođe lopta "kroz uši". Ali nije samo to, nego i ono dodavanje Galešiću u aut...

Livaković će biti nevjerojatno pojačanje.
  • prefontaine
    6.4k
    Mali od 5 godina:
    Tata, zašto ovaj golman ništa ne brani i ne ide na loptu i ne baca se? Je li zato što će mu se frizura pokvariti?
  • rokikaciga
    10.1k
    Kolega rokikaciga nakon prometne bi bolje reagirao nego on danas.Kumerle

Daj mi do ljeta da se spremim, vratim malo u formu i garantiram ti da bih bolje branio :lol: Inače bih čuo pokojnog trenera golmana kako se dere na mene ako bih ikad izletio pa se vraćao na crtu kao Neva danas, ili ono krivo dodavanje Sergiju..."ROKI, JESI TI JEL KAJ DANAS", "ROKI, KOJI TI JE KURAC, TRČAL BUŠ MI KRUGOVE, KURAC BUŠ MI BRANIL"

Mislio sam kratko prokomentirat neke situacije ali fakat nema smisla

Neva, hvala ti za Jakirovo proljeće, a sad adio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet