• Dino
    3.1k
    ali svako svoje placankdz

A daj, ja sam mislio da ce Majki bar cugu dofurat :fear:
  • agramZ
    2.5k
    probaj vodu, samo pazi da nije gazirana. mislim da bi ti se mogla svidjeti, mozes odmah sljedeci put prijatelja pitati za jednu casu.
  • Bosna86
    11.9k
    Ispeci prase, Majkii
  • nkdz
    949
    ja sam mislio da ce Majki bar cugu dofuratDino

pa bude... za sebe
  • agramZ
    2.5k
    jednu gajbu cedevite.
  • Majki2111
    3.7k
    Bahahahahaha šou :fire: :lol: Za vodu obavezno u WC odem, nema teorije da naručujem na šanku. Za mineralnu nije problem. Naručit ćemo, al ak već ekipa uzima vino i mineralnu za gemišt. Uvijek nasipat kad su već pijani čašu, nije problem, A i ostalo, kolko se ima prilika popit koja čaša i alkohola za džabe. Kaže pijani prijatelj da pridržiš čašu ode na WC ili negdje i zaboravi. Kolko puta se zabavim, a ne potrošim ni 20 kuna. A odem puna želuca i mjehura :rofl: .
  • Zambatine škude
    3.3k
    Mogu podnijeti da kradeš ispite, ali frendovima cugu....E Majki, baš sam razočaran :meh:
  • Markelo
    3k
    Ma pusti Majki taj ciganluk, treba to proslavit kako spada. Mora sve da gori
  • Majki2111
    3.7k
    Ne ne, samo tu i tamo čašu mineralne, ali to pitam večinom... :smile:
  • Dino
    3.1k
    Kakav si ti sef, Majki
  • xavier
    12.1k
    A pijani prijatelji obično imaju čaše pune mineralne koje ti ostavljaju na čuvanje...zvuči logično :cool:
  • Majki2111
    3.7k
    Ma ne buraz, bitno je bit trijezan na izlasku, znači šou. Kaj se sve vidi i čuje, baš neki dan zaružio s nekom curom o dubokim temama, a pijana bila priznala je. Al najbolje od svega je kad prijateljima pričaš kaj je bilo jer se ne sječaju. Znači vrh. :lol:
  • Majki2111
    3.7k
    Alkohola.... Mineralna je u boci...
  • Dino
    3.1k

E vidis, bez zezancije, tak sam si ja zamislil sljedeci izlazak. Mislim ni inace mi se ne desava da budem u blackoutu il da radim ko zna kakva sranja, al kuis da kad si pod gasom sve drukce dozivljavas pa sam si ja bas zamislil ostat ful trijezan i malo zajebavat druge da vidim kak to zgleda.
  • xavier
    12.1k

Kad bi sve to što pišeš bila istina, trebalo bi po tebi seriju snimiti. Ko Sheldon si...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.