• Dzoni
    8.3k

Zbog plaće ili (ne)kvalitete?
  • prefontaine
    11.5k
    Probat ga nekom utopiti (darovati) za milju i doviđenja. — Jurki
  • Jurki
    27.9k
    Bojim se da je to nemoguća misija. — marcio amoroso

Znam, al nikad se ne zna gde mogu kakvi teletabisi doci po njega.
    Kak god to bilo tesko i nemoguce.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Zbog plaće ili (ne)kvalitete? — Dzoni

I jednog i drugog vjerojatno.
  • Ijayi Atiemwen
    6.5k
    Realnije šanse su da ćemo mi nekom platit milju da ga uzmu nego obratno
  • NitkoBitan
    39.9k
    Samo nek ode, nije mi dobro cim procitam to prezime jer znam da nam se lose pise.
  • Jaro
    12.9k
    jesam nekaj propustio? kaj je sad sjebao da su krenuli ovi random upisi?
  • miro
    10.2k
    Meni je isto bezveze ovoliki hejt prema našem golmanu. Nije ni meni nešto posebno drag kao golman, ali zašto čovjeka dodatno cipelariti?
  • Mr Anderson
    22.6k
    Meni je isto bezveze ovoliki hejt prema našem golmanu. Nije ni meni nešto posebno drag kao golman, ali zašto čovjeka dodatno cipelariti? — miro

Zato kaj su ljudi po prirodi seronje i najlakše se sakriti iza nicka i pljuvati čovjeka. Velike face.
  • Ijayi Atiemwen
    6.5k
    Zašto se ne pljuje Filipovića?
  • Jurki
    27.9k
    Decki bez zamjerke, ali njegove bravure su nam izbile proslogodisnji naslov uz ostatak momcadi, a bome se ni ove jesenske polusezone nije iskazal.
    Kad momcadi nejde, golman mora ali mora nekog kurca obraniti.
    Od njegove kompletne dosadasnje karijere mogu jedino zapamtiti polusezonu u Varazdinu, isto toliko u Rijeci i proljece 2024.te kod nas.

Za golmana Dinama - premalo.
  • Mr Anderson
    22.6k
    Za golmana Dinama - premalo. — Jurki

Slažem se. Ali to nije razlog da se našeg igrača šupački vrijeđa po forumima i mrežama. I oni čitaju, Ljubo je čitao. Ako si mudonja izvrijeđaj ga u facu, a ne ko pičko anonimno.
  • Jurki
    27.9k
    vjeruj da nitko od nas nebi bil sretniji da je Nevistic top golman.
    Ali se svojim predstavama, angazmanom, pristupom (nazovi to kak god hoces) doveo u tu situaciju da bi se otvorio šampanjac za objavu njegovog odlaska.

Nije radio i ne radi na sebi da popravi lose stvari, ne prati situacije kak brane njegove kolege na crti u Europi.
    Isto kak igraci u polju moraju raditi da budu bolji.. on se za vrijeme cijelog boravka u Dinamu nije pomaknul s mjesta i nije postal bolji golman u odnosu na golmana kad je dosel. I to najvise govori o njemu.
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Ja osobno Nevistica ne smatram generalno losim golmanom nego golmanom koji nije kvaliteta za Dinamo. To ne znači da on u nekom Mariboru,Olimpiji,Ujpestu,Sarajevu ili nekom poljskom klubu ne moze biti odlican i imati jednu solidnu karijeru. Uostalom,kakav god bio na terenu nikad nije kmečao i radio probleme klubu. U krucijalnoj sezoni 23/24 je odlicno branio i to ce vjecno ostati upamceno jer je tad bilo vise nego ikad bitno biti prvi. Tko je nakon takve sezone pomislio da ce mu se desiti ovakav pad? Desi se i Boze moj.Nije vise za Dinamo i treba doci do rastanka,ali ne treba pljuvati po covjeku koji nam je ipak dosta toga i donjeo u toj kljucnoj sezoni. Volimo se dičiti da smo gospoda i gospodski klub,a cesto se neki pojedinci ponasaju kao da su navijaci jednog kluba s juga.
  • Fan
    2.9k
    Čovjek nije branio desetak utakmica, ovaj trenutni hejt i analize su totalno nepotrebni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet