• Crni86
    19.1k
    a ne vrijeđa nitkoJos-Optimus

Znaci onda je pohvala da si mamicevac?

Mislim da je to za apaolutno svakog normalnog navijaca dinama uvreda i to mozda medu tezima koje mu mozes rec.
  • marcio amoroso
    48k
    Mudrazija?Orc123

Goda je danas bio baš užasan, ali mudri mu je bio dobra konkurencija. Čovjek u 50 minuta igre nije imao jednu jedinu dobru akciju.
  • Orc123
    14.5k
    ali bitno da su novinari uspjeli napisati da je najaktivniji....ja se ne sjecam losijeg igraca koji je imao bolji tretman u medijima i kod Dinamovog puka....
  • Jurki
    21.7k
    bolji tretman u medijima i kod Dinamovog puka....Orc123

Jebiga ljudi vole filmske price. Domaci decko, marginaliziran, pred transferom i sad epski povratak na veliku scenu.
    Nazalost, nist od toga nebu.
  • ElDorado
    8.9k
    Ja to gledam ovako: kad imas dobro organiziranu i uvjezbanu igru onda se svaki pojedinac moze lakse u to uklopiti. A kad imas neki kaos onda tek kvaliteta pojedinca moze nesto donjeti. A mi trenutno nazalost nemamo bas vrhunske kvalitete kao u proslosti. I tu nastaje problem jer nemamo niti igre u koju se i manje kvalitetan igrac moze uklopiti i biti koristan. Pa nas ocekuje proljece mucenja.

Trokute na krilu zadnji put sam gledao kod Bišćana kakav god on bio. Npr.
  • Jos-Optimus
    8.9k
    znaci sprdao sam onog lika koji je doslovce to bubnuo neki dan, sta se odmah pecas
  • Crni86
    19.1k
    jebena zajebancija s mamicevcima. Za umrijet od smijeha. Svaka cast.

Urnebesna fora. Pogotovo nakon nekog dana na temi transferi. Jebeno.
  • Droljo
    24.1k
    Ajmo bit avangarda i gurat kosture u ormar. To još nitko nije probao.
  • OsamŠest
    6.7k
    U slučaju da je današnja utakmica bila slika i prilika prvog djela sezone, ne vidim zašto bi onda drugi dio sezone bio bolji.

Pitanje koje mi se samo po sebi nameće - rješava li doista dolazak Livakovića problem predstava na terenu ili ulazimo u nastavak sa pogrešnim čovjekom na klupi?
  • ElDorado
    8.9k
    mislim da ce nam dignut obranu 20-30%. Ali prema naprijed ostaje problem.
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Iz ovih izvještaja s utakmice je jasno da su tri stvari u životu sigurne: Smrt, porez i “krenuli smo dobro ali onda smo iz naše greške dobili gol”.

Samo još Boban vjeruje da je eto pitanje vremena da ekipa kojoj se događaju iste stvari svaku utakmicu i pojavljuju isti problemi svaku utakmicu može pod vodstvom ovog trenera nešto bolje.

Bitno da smo mi srozali kriterije maksimalno, sad već krećemo polako sa paljenjem svijeća na Kamenitim vratima za FCSB, to nam je od taktike još ostalo, a za drugi dio sezone ćemo lako. Evo sad će Livi potpisati, samo što nije, ma sredit će se Stojke, proradit će inat u njemu, bude Mudražija se vratio iz mrtvih, to je domaći dečko, naš dinamovac, Miške se taman malo odmorio preko praznika, napunio baterije. Hohxa bude i dalje zabijao golčine sa 30 metara. Bude sve u redu.
  • Mr Anderson
    16.5k
    Znaci napredak se ovdje nije pokazao. Nadamo se onda da cemo ga vidjet za 7 dana i da ce kova opravdat klupsko povjerenje.Crni86

Uhvatio si samo te prve rečenice, a ostatak što je Papastrumf napisao kao da uopće nije bitan.
  • Crni86
    19.1k
    ak si nastavak procitao vidio si da su i dalje isti problemi kao i prosle sezone.

Nisam napisao da je grozno, vec da nema napredka sto je i jasno iz opisa. Nema kontinuiranih napada, tesko zabijamo, protivnik iz prve dode i zabi. Sve vec videno x puta
  • Papastrumf
    21.3k
    krenuli smo dobro ali onda smo iz naše greške dobili gol”.Mathiasovi Chageri

Pa cak i nije bila greska, covjek potegnuo s 23-24 m i pogodio. Igrac mu je cak bio i dosta blizu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.