• Tvrdica McTvrdi
    4k
    Uopće ne kužim ove kaj se uzrujavaju oko poraza danas. Sve te živce ste si mogli sačuvat za poraz idući tjedan :fear:
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Prijateljska ili ne, ne znam kako vas ne zabrinjava da ne moze dobiti ovakav klub pa i u prijateljskoj. Govori li nam to nesto i da se mozda nisu neke stvari promijenile? Svaka vam cast ako ste nakom svega mirni.
  • Crusades
    21k
    Snižavanje kriterija napreduje prema planu :heart:
  • Papastrumf
    21.3k
    Utakmica kao svaka druga prosle sezone. Imamo 3 odlicne prilike na pocetku pa primimo gol iz prvog i jedinog udarca na nas gol to s 22-23 metra.
    Nakon toga jos 2-3 dobre situacije s nase strane, ali falilo je tu dubine opet. Samo okretanje s jedne na drugu stranu.
    Tesko je igrati 433 s dva beka kao sto su Goda i Galesic i s danas nevidljivim Topicem na krilu.
    U sustini smo bili bolji protivnik cijelu utakmicu jer su protivnici izasli par puta na nasu polovicu, ali nedostaje tu kontinuiranih napada.

Druga postava je pocela lose jer su neki igraci igrali na neprirodnim pozicijama ali su se brzo stabilizirali te su na kraju izgledali solidno.

Najbolji nasi pojedinci su bili Misic, Sergi, Beljo te Villar iz druge postave, a uvjerljivo najlosiji Goda, Mudrazija i Mikic.
  • fakin
    2.7k
    Ok, mislimo li nesto promijeniti da nam momcad i dalje ne izgleda kao u jesenskom dijelu?
  • ElDorado
    8.9k
    E sad ne vjeruje se novinarima, vrijedja se ostale forumase, svi samo seru da seru itd. Sad kad je to Papa napisao to je kul pa cemo malo lajkati i ulize bacati. Da, napretka u nasoj igri nema i to je zabrinjavajuce pa cemo i dalje slusat bajke. Kul.

Inace to kae Papa napisao je doslovce skoro svaka domaca jesenska tekma.
  • über alles
    2.4k
    Trener je odavno trebo dobit pedalu.
  • Crni86
    19.1k
    Utakmica kao svaka druga prosle sezone.Papastrumf

Znaci napredak se ovdje nije pokazao. Nadamo se onda da cemo ga vidjet za 7 dana i da ce kova opravdat klupsko povjerenje.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    E sad ne vjeruje se novinarima, vrijedja se ostale forumase, svi samo seru da seru itd. Sad kad je to Papa napisao to je kul pa cemo malo lajkati i ulize bacati. Da napretka u nasoj igri nema i to je zabrinjavajuce pa cemo dalje slusat bajke. Kul.ElDorado

I to ne mozes osporiti. Iduca utakmica ce reci puno vise i sve one nakon nje. Samo po izjavama da su noge teske i da nas ne ide u zadnjoj trecini je valjda normalno zapitati se pa dobro zasto ne ide i radi li se sta da nam krene?
  • Jos-Optimus
    8.9k
    e pa jbg, a sto je napisao? Da je Mikic bio najlosiji? Pa zar nije trener razapet jer mali nije prva opcija? Topic? On svakako nije prva opcija. Mudri? Nemoguće, pa on je Dinamovac. Stari, ovo je prijateljska, ne mozemo davati zaključke dok ne dođe tekma. Pa velika većina nas nije nesto uvjerena u Kovu, ali sto cemo sad? Zapaliti stadion, ubijati se? Jbg, ja se nadam da će biti dobro, prijateljska koju nismo vidjeli sigurno nije mjerilo ni za plus, ni za minus.
  • Jurki
    21.7k
    uvjerljivo najlosiji Goda, Mudrazija i Mikic.Papastrumf

Nije problem kaj je Mikic bio najlosiji ipak je jos klinac i mora zajebat jer je to proces igrackog odrastanja, pa ni Goda koji je tak i tak rezervni bek i za kojega znamo da moze odigrati dobro.

Mudrazija - svi se pitaju zakaj ga se "šikanira", zeli rijesiti, da ga trener ne ferma, da ga Boban zeli prodati jer ga nije on doveo. Jebote jel uopce ikaj odigral da se moze reci da je dovoljno dobro. I ne kuzim cemu se toliko narice nad njegovim potencijalnim transferom.

Kaj se trenera tice.. kaj je tu je, znamo svi da nije trener za Dinamo. Nadat se jedino da moze izvuci ovu sezonu uspjesno.
  • ElDorado
    8.9k
    ma sve ok ide mi na zivce kaj se na svaku kritiku i zabrinutost dere uvredama. Mene uopce ne peru pojedinci. Boli me kiki za svakog igraca kako god se zvao. Hocu da nasa igra lici na nesto. A tko ce od desnih bekova tu biti kao najbolji bas me briga
  • Jos-Optimus
    8.9k
    a ne vrijeđa nitko, baca se malo sarkazam, ide to nekad s jedne, nekad s druge strane. Na kraju dana, nervozni smo jer volimo Dinamo i većina nas se s tim bori na svoj način. A ekstrema je uvijek bilo i biti će
  • Orc123
    14.5k
    Mudrazija? Nemoguce, pa Nicota napisao da je najaktivniji heheheh
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.