• Praskaton
    5.1k
    Aposlutno nebitan rezultat..Čak i igra nije previše bitna.
    Da smo ih dobili 7:0 nebi imao ništa bolje ili lošije mišljenje o Kovi kao treneru.Nije za tu poziciju davno je dokazao.

Navijački se nadat da ćemo ove polusezone krenut igrat u skladu s očekivanjima pa i kvalitetom igrača.7-8 mjeseci su zajedno valjda se stvorila neka kemija u momčadi i da lošije od prošle polusezone neće biti.
    Ono što očekujem dodatni pad konkurenata pa da na valu toga uzmemo prvenstvo.
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Rezultat je u drugom planu, bitno da se vidi ideja koju trener pokušava uigrati na pripremama. Dajmo mu još par priprema i jednu ili dvije doselekcije i bude to tip top.
  • krvaveoči
    22
    Ako želite malo mira,reci ću vam kroz razgovor sa čovjekom koji je bio na utakmici da je šokiran sto piše u tekstualnom prijenosu.
    Totalno je bilo suprotno nego je napisano.
    Dominacija kroz cijelu tekmu,gol 1 jak gol,2.gol je došao nakon greške theophilla, nikakav Mikic nije visio kako piše,čak suprotno.
    A i u intervjuu kove koji je rekao da je gol pao kroz sredinu se to da cuti.

Koliko još mogu srat ova govna
  • ElDorado
    8.9k
    Ja vise ne znam tko se tu zajebava a tko je ozbiljan. Dotle smo fino dogurali.
  • rokikaciga
    9.3k
    Kova

U drugih 60 minuta dobili smo pogodak iz naše pogreške na sredini
  • Krizy
    65.2k
    Ako želite malo mira,reci ću vam kroz razgovor sa čovjekom koji je bio na utakmici da je šokiran sto piše u tekstualnom prijenosu.
    Totalno je bilo suprotno nego je napisano.
    Dominacija kroz cijelu tekmu,gol 1 jak gol,2.gol je došao nakon greške theophilla, nikakav Mikic nije visio kako piše,čak suprotno.
    A i u intervjuu kove koji je rekao da je gol pao kroz sredinu se to da cuti.

Koliko još mogu srat ova govna
    krvaveoči

Sedam novinara je također bilo na utakmici i gotovo identično su svi opisali svaki situaciju.
    Sada si korak bliže banu.
  • krvaveoči
    22
    7 novinara od kojih je svih 7 nabilo laži u proteklih 7 dana. Sve u znaku 7

Može ban ukoliko ispada da ne govorim istinu.
    Ako ima tko kontakt Tironija ili Vice neka provjeri..
  • ElDorado
    8.9k
    Lik prve tri rečenice izjave ponavlja nakon gotovo svake tekme
  • rokikaciga
    9.3k
    Tironijakrvaveoči

Ajmo @Niko1986 , reagiraj :brow:
  • Droljo
    24.1k
    Sve 5 prijateljska je, noge su teške itd al da ga jebeš meni je dosta naših poraza od nikakvih ekipa. Lili i betis me ne diraju toliko, jači su od nas ali vukovari ili gorice me jebu u glavu jako.
  • Milki1
    22
    Sve bu dobro dobit ce se Fcsb
  • Dzoni
    3.5k
    Neću sudit, nisam gledao. Ali ako netko realno vjeruje što ti novinari pišu nakon svega do sad, naivan je ko mađarska sobarica
  • Orc123
    14.5k
    Ja cekam @deda da da izvjestaj. :smile:
  • IceMan
    3.8k
    Ma dobro, prijateljska ko prijateljska, nikad nisam za tim hodao. Bitno je da dobro izgledamo kad bude trebalo.

Sjetite se ljetnih pripremnih…

Nekad kad sam igrao još aktivno, pretežno bi znalo biti kad su prijateljske bile nam super onda smo zakazali u prvenstvu, i obrnuto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.