I tako, nakon toliko provedenog vremena pred TV-om u skoli je profa iz tjelesnog dijelila vouchere za tekmu protiv Hajduka, to je bilo pred kraj sezone 2014/15. Ja sam uzeo 1 voucher s kojim su se mogle podic 2 karte za istok. Pitao sam starog da odemo na tu tekmu i on je izenađujuce reko moze. Nakon te tekme je pocela moja ljubav prema Dinamu. — NewGeneration
Ovaj dio mi je jako zanimljiv.... Vjerujem da vas nema puno koji su se na ovaj način zakačili — Bosna86
Ja evo imam prijatelja koji navija za Hajduk i za Cibonu (čovjek stvarno prati oba kluba, Cibonu pogotovo) — Miro93
Bio sam član hocu.ri foruma ali sam vrlo brzo maknut jer su admini i cijela ekipa zadnja govna na planeti i misle da su iznad svih ostalih pa sam puko i jebo mater adminu i pobro ban. — domobran86
pa sam puko i jebo mater adminu i pobro ban. — domobran86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.