• NORTE
    21.8k
    Iran, Meksiko ili Kubajp23

Iran im je svakako meta, jer sad im je i neviđena prilika, a to im je i veliki regionalni interes.

Nestašica vode, inflacija, prosvjedi su žestoki i najavio je vojno uplitanje.
    Cilj je svrgavanje režima.

Imaju nafte više od Rusije i SAD-a zajedno.
  • mali M
    9.3k
    A jel ga i tu neki filozofiraju.. pa naravno da je uvijek i interes u pitanju, ali neznam malu zemlju koju drugi tlače (ili njihovi osobni diktatori) koji ne plaću zašto im jedna velika Amerika ne pomogne... Tu bih uključio i našu državu jer smo svi to i tada mislili.. lako je sada kao stariji glumiti naknadnu pamet i liberalizam...
    @deda reć da Ameri imaju diktatora je baš bezveze, dok su ih vodili debosi kao biden i kamala koji su baš bili primjer diktatora i nepoštivanja ljudskih sloboda ili obama koji je bombal po svijetu ko da je igrica nije bilo takvim izjava... Ameri će uvijek imati ulogu svijetskog policajca i to uvijek svima smeta dok im ne zatreba njihova pomoć... Tak je kak je...
  • deda
    42.6k
    Ma nisam se ni referirao čak na Trumpa kao diktatora već njihove diktatore širom svijeta. A to da će Trump ostavit pustoš na kugli zemaljskoj uopće ne sumnjam.
  • vjeko1701
    22.1k
    kao biden i kamala koji su baš bili primjer diktatora i nepoštivanja ljudskih slobodamali M

Za razliku od trenutnog koji je paragon poštivanja ljudske slobode?

Da se razumijemo, globalna politika je igra odabira manjeg zla, posebno za nas male zemlje. Po mom mišljenju, zapadni svijet je daleko manje zlo i od ruskog, kineskog i muslimanskog.

Al Trump je fundamentalno najgora osoba koja vodila SAD u dugo vremena, možda ikad, njegova administracija također. Otvorena bezobrazna korupcija, otvoren i bezobrazan imperijalizam čak i prema donedavno najbližim saveznicima. Otvoreno divljenje svjetskim despotima i otvoreno gađenje prema trenutnim saveznicima. O stvarima koje je napravio u vlastitom društvu da ne pričam.

Običan komad psihopatske medijske prostitutke i obična karikatura. I ne, on nije nikakav branitelj tradicionalizma, kršćanstva ili bilo čega. On je samo opasan, najopasnija osoba na toj poziciji u jako jako dugo.
  • deda
    42.6k
    Mene samo zanima ako Amerika iziđe iz NATOa i prisvoji Grenland hoće li Hrvatska ostat u NATOu ili će izabrat Ameriku. Jer to je odluka koja nas realno može očekivat za koju godinu.
  • Brusa
    3.9k
    ja bi se kladio na to da ćemo ostati u nato-u.

Možeš malo pojasniti molim te
    Otvorena bezobrazna korupcijavjeko1701

O stvarima koje je napravio u vlastitom društvu da ne pričam.vjeko1701
    Ove dijelove.

Ja što saznam o takvim stvarima , pročitam na twitteru i fakat ne znam na što misliš, a volio bi znati.
    Da se razumijemo, ne mislim rasprave potezati velike, al baš me zanima na što se referiraš.

Meni, recimo twitter zadnjih dana najviše stavlja o prevari u Minnesotti sa somalijskim vrtićima (demokrati) (o milijardama dolara se radi), prevari na američkim izborima 2020. (Dominion voting machines povezani sa Venecuelom)
    a prije toga o tome kako je Clinton bio najbolji frend Jeffreya Epsteina....
    A nisam vidio neke takve stvari o Trumpu, valjda mi algoritam tako baca...
  • Niko1986
    5.1k
    Jel ti ovo najjači intervju do sadaustrijanac

Apsolutno, malo ljudi u novinarskoj karijeri odradi intervju s izbornikom. :rofl:
  • vjeko1701
    22.1k
    Ako hoćeš, možemo u inbox.
  • deda
    42.6k
    Mene npr. boli uho za to što radi Trump unutar SADa, jel to dobro ili loše, ali znam da sve što radi u vanjskoj politici dovodi do totalnog nepovjerenja, nesigurnosti, straha i apatije jer ruši apsolutno sve građeno nakon 45-te. Od NATOa, UN, OECDa, MMFa, apsolutno sve. Što nažalost pokazuje da su te institucije i bile ništa drugo nego naša iluzija koja je bila izgrađena samo u cilju njihove dominacije nad svijetom. Sad kad im te stvari nisu više potrebne otvoreno kažu boli nas kurac bit će kako mi kažemo. I to je u redu. Realno oni su najveće carstvo na kugli zemaljskoj nakon Rima. Sigurni su jedino ovi što imaju atomske bombe. Mi trebamo gledati svoju guzicu i pripremati se za raspad sustava jer do njega će doći prije ili kasnije. A tad će biti drži gaće i hvataj što možeš. Ako za taj povijesni brake ne budemo spremni slijedit će nam opet stoljeće dva sužanjstva.
  • Brusa
    3.9k
    Ako za taj povijesni brake ne budemo spremni slijedit će nam opet stoljeće dva sužanjstva.deda

Nas u sužanjstvo vodi EU, a ne SAD....
  • deda
    42.6k
    Nebitno ko nas vodi, treba biti spreman za raspad sustava. A iskreno mi sami sebe najviše vodimo u sužanjstvo nesposobnošću, korupcijom, nepotizmom i krađom.
  • jakov1
    1.4k
    Meni, recimo twitter zadnjih dana najviše stavlja o prevari u Minnesotti sa somalijskim vrtićima (demokrati) (o milijardama dolara se radi), prevari na američkim izborima 2020. (Dominion voting machines povezani sa Venecuelom)
    a prije toga o tome kako je Clinton bio najbolji frend Jeffreya Epsteina....
    Brusa
    Lako sta ti algoritam nudi, pitanje je vjerujes li ti tome ili te samo zabavlja?

A iskreno mi sami sebe najviše vodimo u sužanjstvo nesposobnošću, korupcijom, nepotizmom i krađom.deda
    Tocno, ali da nam se posreci s nekom sposobnom facon sa suverenistickim sklonostima, za taj cas bi nad Zagrebom vidjeli helikoptere i padobrance. Ameri realno mogu okupirati koga god zele u jednom danu, a ako ides protiv njihovog interesa, sigurna si meta.
  • Brusa
    3.9k
    Lako sta ti algoritam nudi, pitanje je vjerujes li ti tome ili te samo zabavlja?jakov1

A čuj, nešto vjerujem, nešto ne, ali nije baš da me zabavlja , baš sam si nekidan pomislio: jbt ništa smiješno da mi izbaci :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.