• Sajla
    16.1k
    Jesam li te dobro shvatio?cibona

nisi ga dobro shvatio. a citirao si dio u kojem je napisao da tvoja teza nije istina. pročitaj ponovo.
  • vjeko1701
    21.9k
    Pa bio je početkom sezone onaj članak koji je pokazivao u kojem smjeru će ići novinarski narativ a to da "Boban od Kovačevića očekuje da igraju njegovi igrači.". I generalno je svim silama kretao narativ Boban=Mamić. Nažalost, izgleda da su mnogi na njega pali.
  • Laugreano
    4.9k
    Ja sam onda vidio problem. Sada ga ne vidim. Inace bi Villar, Vidovic i Vinlof igrali malo vise nego su igrali. A vjerojatno nebi ni Beljo izlazio svaku u 60min.
  • cibona
    7.3k
    pročitaj ponovoSajla

Pročitaj ti ponovno. S razumijevanjem ovoga puta. Dobro sam shvatio kolegu.

citirao si dioSajla

Citirao sam cijeli post, a ne dio.
  • Sajla
    16.1k
    Dobro sam shvatio kolegu.cibona

cibona: Kovačević je poslušnik
    Laugreano: da je to istina, a nije...

znači shvatio si da tvrdi da Kova nije poslušnik? a onda si shvatio i da je ostatak izjave provokacija
  • cibona
    7.3k
    Inace bi Villar, Vidovic i VinlofLaugreano

A igraju Zajc, Hoxha (koji je ostao isključivo zbog bobana) i Goda. Jesu ti igrači pali s neba ili ih je netko (Boban) doveo?

Ta teza "kovačević nije poslušnik jer ne igraju bobanovi igrači" koji pojedinci ovdje nameću jednostavno ne drži vodu.
    Zajc je bobanov jednako kao i villar. Itekako igraju bobanovi igrači jer u suprotnom bismo igrali s juniorima i kadetima. Taj argument je ne samo oboriv, već iznimno dosadan za čitati.
  • Laugreano
    4.9k
    Pročitaj ti ponovno. S razumijevanjem ovoga puta. Dobro sam shvatio kolegu.cibona

Nisi dobro shvatio. Rekao sam, ako vam nije bio problem prije Bjelice, ne znam zasto bi sada bio.
    Ako je, onda isprike. Makar je mnogima tek sada to problem, iako nema nikakvih indicija ni argumenata da je Kovacevic poslusnik.
  • Mr Anderson
    16.1k
    Hoxha (koji je ostao isključivo zbog bobana)cibona

Ne laži, ostao je isključivo radi Kovačevića.
  • cibona
    7.3k
    ostatak izjave provokacijaSajla

A ti očito nisi/ne želiš shvatiti moju izjavu koja daje provokativan odgovor na provokativno pitanje .

Rekao sam, ako vam nije bio problem prije Bjelice, ne znam zasto bi sada bio.Laugreano

Znam ja što si rekao. Normalno da je to tada bio problem, jednako kao što je to problem i danas.
  • Mr Anderson
    16.1k
    Boban nije želio da odem."

Lakše s uvredama prije nego što utvrdiš činjenično stanje.
    cibona

Kovačević je taj koji je insistirao na Hoxhi još za vrijeme priprema i uvjerio Bobana da ga se zadrži, a ti možeš tu lijepiti koliko hoćeš linkova, jebe mi se.
  • cibona
    7.3k
    A ja sam kraljica engleske.

Lijepim Hoxhinu izjavu. Ako ti to nije relevantno, onda ništa nije.
  • vjeko1701
    21.9k
    A igraju Zajc, Hoxha (koji je ostao isključivo zbog bobana) i Goda. Jesu ti igrači pali s neba ili ih je netko (Boban) doveo?cibona

Znači igraju Hoxha, Zajc i Goda na koje je potrošeno ukupno 0 eura dok dva od tri najskuplja pojačanja koja su koštala skoro 5M eura ne igraju.

Pa koji igrač može igrati umjesto Hoxhe a da ga Boban nije doveo? Mali Varela? Ima minutažu. Vidović? Doveo ga Boban.

Umjesto Zajca? Stojković? Sam je kriv kaj nema više minuta, al ajde. Vidović? Vidi iznad. Mudražija? Nikome ne bi igrao ispred Zajca.

Goda? Može igrati MPV koji i igra i opet, doveo ga Boban.

Od 17 novih igrača, 14 je doveo Boban. Pa tko bi trebao igrati a da se ne gura teza da Boban gura svoja dovođenja? Jel se uopće može skupiti 11 igrača?
  • cibona
    7.3k
    Pa koji igrač može igrati umjesto Hoxhe a da ga Boban nije doveo?vjeko1701

Nitko jer nikoga nije doveo. To je još jedan problem za neku drugu temu.

Od 17 novih igrača, 14 je doveo Boban. Pa tko bi trebao igrati a da se ne gura teza da Boban gura svoja dovođenja? Jel se uopće može skupiti 11 igrača?vjeko1701

I to je ono što ja cijelo vrijeme pričam. Tu je srž. Ja ne koristim tu tezu "kako je boban poslušnik ako ne igraju njegovi igrači", to koriste ovi koji žele dokazati suprotno od onoga što ja tvrdim.

Itekako igraju bobanovi igrači jer da nije tako, u prvoj postavi bili bi juniori.
  • Brusa
    3.8k
    užas od konstrukcije. Užas. Misliš da se ikome ovdje to sviđalo i da je mislio da je to pozitivno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.