• Praskaton
    4.9k
    napiši to normalno.mokoxax468

Pa prvi koji se ismijava sa svima nama je Kova,kakve čovjek izjave daje to je smijeh...teško je ne bit sarkastičan.
  • Laugreano
    4.9k
    Nije sigurno los igrac samo u dinamo nemas pravo na promasaj od 3 mil eura, za te novce igrac mora bit prevaga i nositelj kvalitete, ovaj nije ni dobio prave prilike u prvoj ekipi, ogroman promasaj, realno jedan od vecih uz cordobu u dugo vremenaNB86

Nije se toliko udaralo, kad su za sličnu cijenu dovedene prevage Calello, Atiemwen, Machado, Bockaj i ostali...
  • rioda
    12.4k

I to prije 10-ak godina, kad je to bio vrlo ozbiljan novac u svijetu transfera na našoj razini
  • Jos-Optimus
    8.5k
    po toj logici im za Bakrara i Zajca treba dignuti spomenik?
  • NB86
    17.4k

Ni blizu, bodovni ucinak osrednji do los, sportski sektor za sad ocjena -2, al na kraju sezone se broje mrtvi
  • Jos-Optimus
    8.5k
    ne stari, po logici da se za 3 milijuna ne smije promasiti s igracem i da je to velika greška. Gubiš se u svojoj analogiji. Po tvojoj logici se za ove jeftino dovedene, a koji su se pokazali kao pun pogodak, treba dignuti spomenik upravi
  • NB86
    17.4k

Ne to uopce nije bila logika, dovelo se 15 igraca da se s nikim nije pogodilo to bi bila statisticka anomalija, za bakrara je placena odsteta, zajc je sigurno na finoj placi i dobio za potpis tako da ni ne znamo koliko su jeftini, u svakom slucaju su obojica izvrsna dovođenja, problem je sto si izgleda lose slozio moncad jer nit dominiras u hnl-u a bome i u europi izlazimo ko na klanje
  • Laugreano
    4.9k
    A mozes reci i da smo prvi u hnl-u i imamo 7 bodova u europi
  • ElDorado
    8.6k
    Meni je i dalje problem neki pravi balans momcadi prije svega u napadackom dijelu i veznom redu. U vezi hrpa slicnih igraca, u napadu manjak brzih, probojnih krila. Nije mi bas bistro da se to nije vidjelo. Znam sigurno da se Stojka vidlo na boku, kasnije je to palo u zaborav.
    Činjenica je da je tu Kova bio rob šablone i nije imao vizije pojedincima pronaći prave pozicije
  • NB86
    17.4k
    Nista mi ne znaci sta smo prvi, bitan je bodovni ucinak i igra, jedno je ok, drugo je lose, na kraju sezone se vuce crta i moze realno u svim smjerovima otic sezona al problem je sto je jednako realno da se nastavi losa igra i kova popusi otkaz
  • LA BOMBA
    677
    Nazalost, Celta, Lille i Betis su nam uletili bas tad pa su nas demolirali, a sad bi to bilo sasvim drugacije iako nam je nakon tih utakmica objasnjavao da mi nemamo sto traziti na toj razini.Pacho

U tim utakmicama Dinamo je izgubio sve što se gradilo u Europi u poslednjih 10 godina.

Dinamo je još prošle sezone u Europi imao "fear factor". Klubovi razine Betisa su se bojali doći na Maksimir. Ti trebaš dugo graditi takvu reputaciju a možeš je izgubiti u 3-4 utakmica.

50% svega u sportu je mentalitet i kad klubovi vide da su Dinamo prije njih već lagano razbili klubovi slične ili lošije razine, doći će sa većim samopouzdanjem i opustiti se.

Ovo je najbolja ilustracija toga kako je Dinamo pao u ovoj sezoni: Betis je pogledao raspored utakmica i vido da igra u gostima protiv Dinama i Raya Vallecana. Od tih utakmica je smatrao da je Rayo teža utakmica a Dinamo je neki izlet za opustit se. Još prošle godine to bi bilo drukčije. Prošle godine bi smatrali da je Maksimir teže i neizvjesnije gostovanje. A ove godine samo su pogledali prošle utakmice Dinama i mislili si ako ih je Celta razvalila onda ih možemo mi još lakše.

To mi najviše smeta u ovoj sezoni. Napisao sam neku glupost zbog koje sam dobio ban, i za to se ispričavam, ali jednostavno ne mogu prihvatiti da mi sad HNL utakmice trebaju biti vrhunac sezone, a Europa više nije bitna.

A to što ljudi pišu da su Celta, Lille i slični bolji klubovi u boljim ligama - u Europi su uvijek bila druga pravila. U Europi ogromno vrijedi iskustvo iz tih natjecanja. Dinamo je igrao mnogo više utakmica u Europi u poslednjih 10 godina od klubova protiv kojih sad sramotno gubi. Pa kad je prošli put Celta igrala u ligi prvaka? Kad je još igrao za njih Aleksandr Mostovoi koji sad ima 57 godina. To što je neki klub dobar u la ligi ne znači ništa, Girona i Villarreal su bili katastrofa u ligi prvaka i ako su u ligi imali nevjerovatan niz. Crystal Palace odličan u PL, ne može izboriti top 8 u KL protiv istočnoeuropskih i finskih klubova. Jedini klubovi iz liga petica koji su dobri u Europi su oni koji je igraju svake godine, dakle elita tih liga.
  • Facke
    7.3k

Od tebe se stvarne da svasta precitati. Ja mislim da fakat zivis na Marsu inace si neke upise nemrem objasniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.