• Jos-Optimus
    8.5k
    ma da, zato sam mu i napisao da se moze i kod nas naci takav primjer, najlakse je omalovažiti
  • Laugreano
    4.9k
    Za one koji se i dalje pitaju što Boban vidi u njemu - zar nije očito? Bespogovornu poslušnost!cibona

I da je istina, a nije, na to ste ionako bili naviknuti do dolaska Bjelice. Pa ne vidim zasto bi to bio problem.
  • vjeko1701
    21.9k
    Nije se izgubilo nikakvih 10 godina ali reputacija je narušena. Ipak smo sad sezonama u nizu srušili barem jedan klub iz lige 5. Ove sezone nijednog od tri nismo niti namučili. To ne smije postati standard, mislim da se oko toga svi slažu.
  • LA BOMBA
    681
    Čak su i prije 10 godina bili bolji rezultati jer je Dinamo tad pobjedio Arsenal. Nešto što je sad nezamisljivo. Ajde Arsenal je sad bolji nego tada, ali to bi bilo kao da ovaj Dinamo sad pobjedi npr. Aston Villu.
  • Crusades
    20.7k
    s obzirom na kolegine komentare od neki dan na drugoj temi rekao bi da je problem u predsjedniku i aktualnoj vlasti u klubu. Drugi zaključak ne mogu izvući s obzirom na uzastopno ponavljanje jedno te istih komentara i poveću dozu toksičnosti i kritičnosti.
  • Zagi
    13.8k
    Ove sezone nijednog od tri nismo niti namučili.vjeko1701

Ima još sezone...
  • Sajla
    16.1k
    Čak su i prije 10 godina bili bolji rezultati jer je Dinamo tad pobjedio Arsenal.LA BOMBA

trolaš, prilično očito. nemoj.
    Capture.png
  • LA BOMBA
    681
    Šta je tu trolanje? Jel misliš da bi taj Dinamo sad osvojio više bodova u toj grupi?
  • Laugreano
    4.9k
    Evo i u Europa ligi kako smo prolazili. Mislis da bi ovaj dinamo uzeo vise bodova?
    [img]http://url=https://ibb.co/DPPWRLpc]Screenshot-20251229-121000-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg[/url]
  • Sajla
    16.1k
    taj dinamo je u toj grupi osvojio 3 boda i imao negativnu gol razliku, a služio je tome da se na Benkoviću i sličnim klincima uzme lova za kriminalnu braću. "bilo je bolje" jer se Arsenal poskliznul je trolanje ili manifestacija totalno pomaknutih vrijednosti. ne znam što je gore.
  • LA BOMBA
    681
    Možda koji bod više al završio bi na istom mjestu.
  • fakin
    2.5k
    dinamo je od 2008 do 2017. bio kanta za napucavanje u europi.

međutim, od sezone 18/19 to izgleda potpuno drugačije.

18/19 - europska liga, 1. u grupi, dobili fener, anderlecht, 2 puta trnavu. kasnije izbacili plzen, dobili benficu, ali ispali u produžecima
    19/20 - liga prvaka, zadnji u grupi, 4:0 dobili atalantu i 2 remija sa šahtarom
    20/21 - europska liga, 1. u grupi, dobili feyenoord, cska, 2 puta wolfsberger. kasnije izbacili krasnodar i tottenham
    21/22 - europska liga, 2. u grupi, dobili west ham, genk, rapid beč, kasnije i sevillu, ali ispali u nokaut fazi.
    22/23 - liga prvaka, zadnji u grupi, ali dobili doma chelsea
    23/24 - konferencijska liga, 2. u grupi, dobili astanu 2 puta i balkani. kasnije izbacili betis, dobili paok u hendikepu, ali na kraju ispali.
    24/25 - dobili milan, salzburg, slovan, remi s monacom i celticom.

ove sezone dobili na početku sezone fener, nakon toga dobili maccabi i remi s malmom, koji su trenutno 34. i 35. momčad europske lige.
  • cibona
    7.3k
    da je istina, a nije, na to ste ionako bili naviknuti do dolaska Bjelice. Pa ne vidim zasto bi to bio problemLaugreano

Dakle, izjavio si da su svi treneri prije bjelice bili bespogovorni poslušnici mamića (što u jednu ruku i jest istina), i da ti NE VIDIŠ problem u tome ako se ta ista stvar događa i danas? Jesam li te dobro shvatio? Ja u tome vidim problem, ako ti ne vidiš to je u redu, imamo drugačija stajališta.
  • cibona
    7.3k
    Ja mislim da tebe trebaju zaposliti kao dinamovog glasnogovornika. Bio bi bolja verzija karine jean pierre (bidenova glasnogovornica), ona je također tu i tamo znala ubosti par hit izjava.
  • Zagi
    13.8k
    Pol Bobanovih akvizicija ne igra ali trener je poslušnik.
    Vidite bijele miševe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.