• vjeko1701
    21.9k
    Ok, ako nije na temelju igrača koji igraju, na temelju čega je? Odnosa sa novinarima? Na stranu dokazi pošto se u ovim situacijama ne može nešto dokazivati, koje su toliko jake indicije da je teza o Kovačeviću kao apsolutnom poslušniku vrijedna toliko ponavljanja na ovom forumu?
  • Zagi
    13.8k
    Trener koristi neke igrače koje je doveo sportski direktor, neke ne koristi.
    Neoboriv dokaz poslušnosti.
  • Sajla
    16.1k
    A ti očito nisi/ne želiš shvatiti moju izjavu koja daje provokativan odgovor na provokativno pitanje .cibona

kako se ti mučiš s logikom danas... naporan vikend?

Igraju bobanovi igrači jer da nije tako, u prvoj postavi bili bi juniori.cibona

znači, da bi Kova dokazao da nije poslušnik, trebali bi igrati sa desetero djece u prvih 11? i ti se smiješ nečijim tezama i konstrukcijama?
  • Laugreano
    4.9k
    Misliš da se ikome ovdje to sviđalo i da je mislio da je to pozitivno?Brusa

Iskreno vjerujem da ne. Ali isto tako nemogu vjerovat da netko ovdje gura tezu da je Kovacevic poslusnik na temelju ničega.
  • cibona
    7.3k
    znači, da bi Kova dokazao da nije poslušnik, trebali bi igrati sa desetero djece u prvih 11? i ti se smiješ nečijim tezama i konstrukcijama?Sajla

Ja nikada nisam tvrdio da je kovačević poslušnik zato što određeni igrači igraju u prvoj postavi, a ti si upravo na tom jadnom argumentu zastupao tezu da on nije poslušnik.

Postoji mnogo stvari, od govora tijela, odnosa prema novinarima, psihosocijalnoj karakterizaciji koja je bobanu ključna itd.

Ako želiš nastaviti dalje, javi se u inbox slobodno. Ovdje završavam :up: Kao što si dobro primijetio, bio je naporan vikend i neda mi se trošiti vrijeme i volja na ovakve razgovore. Pogotovo ne s tobom.
  • Sajla
    16.1k
    Ako želiš nastaviti daljecibona

sačuvaj me, Bože.
  • cibona
    7.3k
    Bogu hvala. Ugodan dan.
  • Jos-Optimus
    8.5k
    postoji mnogo stvari, ali nikad ni jedan konkretan dokaz nisi iznio, od silne konkretnosti jel
  • fakin
    2.5k
    ja ne vidim problem u tome da igraju "bobanovi igrači", u smislu dovođenja, naravno ne u smislu kako je to funkcioniralo pod kriminalnom upravo prije. ionako će mu rezultati suditi, već sad ima mnogo kritika, a nema šanse da će se on uspjeti održati par godina u klubu ako ne bude rezultata, to su svi svjesni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.