• vjeko1701
    21.7k
    Od 2022. su mediji s dosta velikom lakoćom dolazili do imena novog trenera dosta prije imenovanja ili čak smjene trenera ranije. Bilo je i pucanja u prazno. Tu mislim na sve moguće uprave Peras/Antolić, Zajec/Marić/Manenica i ovu Boban/Manenica gdje smo mjesec i pol prije imenovanja Kovačevića znali da je Kova novi trener. Netko je vjerovao novinama, netko je imao inside. Ja sam npr. znao preko prijatelja/kontakata iz Koprivnice da se Kova "pozdravlja 3 kola prije kraja. Imenovan je 4 ili 5 tjedana iza. Tako da te priče da mediji ne znaju ništa i da su fulali sve živo mi nisu baš najtočnije. Naravno da promaše, ali i pogode. A ove priče o Bišćanu i Capellasu kao nasljednicima Kove su se izvrtili iz svih mogućih krugova, tako da ne vjerujem da je to baš teski bullshit Olivarija/Ničote/Tironija/kafanskih priča jel.emilperska

Pa ako dovoljno ispucaš, nešto i pogodiš. Mislim, ja sam za smjenu Bjelice i dolazak Cannavara doznao ovdje u inboxu prije nego je jedan jedini medij išta napisao. Nije poanta da se ne sazna nego je poanta da je velik broj toga nagađanje, pokvareni telefon...itd. U svakom slučaju nije baza za tvoje sad već mnogobrojne upise koje to uzimaju kao nešto jako vjerojatno.

Ne znam jel me prcaš sad ili si ozbiljan, ali šta misliš da se do Villara i Domingueza doslo preko Bobana i Dabca samostalno, da su ih iskopali iz Džemine i Šokotine bilježnice ili da ih je Boban uočio dok je komentirao utakmice na Skyu. Logično mi je da je bio Capellasov input.emilperska

Pa upravo je to moja poanta. Logično je da su oni došli na neki način preko Capellasa i ja ne vidim problem da je to tako. Logično je da se nekog poput Capellasa pita nešto kad su u pitanju igrači iz Španjolske i da on ima prste u dovođenju igrača iz Barcine akademije. Zbilja ne razumijem problem s tim.
  • Crusades
    20.7k
    Hvala. Nisam ni mislio da je nešto više od pukog nabrajanja aktualnog Dinamovog trenera juniora, jednog bivšeg Dinamovog trenera, Capellasa kao voditelja Dinamove škole. I to članak star preko mjesec i pol dana.

Dovoljno argumentiran članak da ti u dva posta ponoviš kako je Capellas jedna od glavnijih opcija.
  • Laugreano
    4.8k
    Navodno ce mu Boban dat otkaz, navodno ce ga zamjenit Leko, navodno Biscan,navnodno Riera, navodno Kek,navodno Zekic, a navodno i Capellas. Navodno je od tog clanka proslo mjesec i pol. Navodno si Nicota i Lesicki puse ispod stola.
  • emilperska
    13k
    Navodno je od tog clanka proslo mjesec i pol.Laugreano

Proslo je mjesec i pol (konkretno od ovog članka, nisam ostale ni tražio jer je ovaj prvi u searchu) jer se tad zadnji put ozbiljno vrtjela priča o Kovinom otkazu. To je bilo nakon debakla u Istri. Poslije se to i smirilo.

Neću se više oglašavat o pričama kontakata iz Vukovara, Filipincima i Cappelasovim preferencijama.
    Nadam se Kova neće dobit otkaz pa da ni nećemo testirat točnost kafanskih priča i Ničotinih članaka
  • Fatos Beqiraj
    681
    Vjerovatno 80 posto ovih koji pljuju Tabinasa nisu ni gledali ga nesto ozbiljno(nisam ni ja).
    Jedina referenca im je sto je iz Filipina i igra u Vukovaru.

Da je nekim slucajem spanjolac i igra u Levanteu, svi bi rekli super mozda proigra kod nas ko i Dominguez bla bla.
  • rokikaciga
    8.5k
    LevanteuFatos Beqiraj

Bas je paralela sa Vukovaru. Al pari klub, uvjeti, skauting i kvaliteta lige.
  • vjeko1701
    21.7k
    Al uopće nije toliko stvar njega kao igrača nego hipotetskog razloga zašto se dovodi. Ako se dovodi kako bi bio druga opcija ispred Mikića onda je to loše. Ako se dovodi da popuni mjesto desnog beka druge ekipe i da bude neka 3-4 opcija ako zatreba, onda mi je ok. Posebno ako je u priči nekih 100k.
  • Crni86
    18.6k
    Ako se dovodi da popuni mjesto desnog beka druge ekipe i da bude neka 3-4 opcija ako zatreba, onda mi je ok.vjeko1701

Zasto je ovo okej? Pa da uzme mjesto nekom nasem mladicu.

Ajde da se radi o nekom mladom igracu od 18,19 godina jos bi razumio. On ce iduce sezone imat 24 godine.
  • vjeko1701
    21.7k
    Kojem našem mladiću ako nam prvi idući desni bek u školi ima 15 godina?
  • Crni86
    18.6k
    pa onda rade dovest nekog od 18,19 godina.

Mi cemo gurat u b momcad igraca s 24 godine, da nakon jedne sezone prve lige skuplja iskustvo u drugoj ligi? Onda kad odradi sezonu dvije bi kao sa 26 bio za nas?

Oprosti nikakve logike mi to nema. Druga stvar da tabinas imas 18,19 godina pa ajde.

I na kraju kaj cemo s mikicem? Di ce on minute skupljat iduce sezone?
  • Ivdzo11
    8.7k
    Prema saznanjima Sport1, mladi hrvatski fudbaler Anđelo Šutalo blizu je dolaska u redove bordo kluba.

Riječ je o 18-godišnjem igraču rođenom u Metkoviću, porijeklom iz Čapljine, koji trenutno nosi dres zagrebačkog Dinama.

Modrima se pridružio sredinom 2024. godine, a ugovorom za zagrebački klub vezan je do juna 2026. godine.

Šutalo također nastupa za U-19 selekciju Hrvatske za koju je do sada upisao osam nastupa i postigao tri gola.

Koliko se sjećam Faze je pisao da je produzio ugovor
  • Jurki
    21.2k
    a gle trebas imati i ponekog iskusnijeg igraca u toj ekipi. I sigurno nebu on jedini igrac koji bu dosel u dvojku. Jbg trebat ce popuniti roster za tu momcad.
    U svakoj liniji bi doveo po jednog igraca.
    Rezultat te momcadi nebu u prvom planu, ali ne smije se dozvoliti da odmah u prvoj sezoni dojde do rezultatskog brodoloma.

Da se razumijemo nisam za dolazak Tabinasa da igra za prvu momcad.
    Malo kad prekopas po TM domacih rjesenja na toj poziciji za dvojku nemas.

Koliko se sjećam Faze je pisao da je produzio ugovorIvdzo11

Faze je pisao jucer da se Šutalu i Šunti tek planira ponuditi produzenje ugovora.
  • Crni86
    18.6k
    fair enough, ali onda bi rade neke domace decke u toj ulozi.

A ne tabinasa.
  • Jurki
    21.2k
    ako dovodis "Hnl iskusnjare" pitanje je kome se igra druga liga, kakvu placu bi ti igraci htjeli.

Nema mi smisla potrositi milju-dve na 2-3 igraca s placama za drugu momcad.
    Premalo toga znamo da bi mogli neke zakljucke izvuci, vec se vodimo onim kaj je logicno.
  • Crni86
    18.6k
    pa prije bi se igrala jednom antolicu i takvima kojima dinamo nesto zanci a znaju da je to to od njih.

Puno veci doprinos tim klincima bi oni dali nego tabinas i slicni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.