• Jurki
    21.2k
    shvacam kaj zelis reci i slazem se za Antolu, koji bi njima bio vođa.

Pitanje je kaj u klubu zele od tog Tabinasa.. da bude samo u dvojci, dal da bude ujedno i S.O.S. opcija za prvu momcad.. tko ce ga znati.
  • Crni86
    18.6k
    nit je on kvaliteta za dvojku niti za sos opciju.

Lomila se koplja oko mikica, a mali mikic je ovog casa za njega cafu.
  • Jurki
    21.2k
    vidjet cemo kaj ce se događati...
    al ak mu pogledas statistiku, ima lani 2115 minuta, 25 nastupa u ekipi koja je osvojila drugu ligu.
    Onda mozemo zakljuciti da je to dovoljno kaj se trazi za dvojku.

Jbg ne mozes za 100 keka kupiti neku ekstra kvalitetu.

Nekog stranca izvana dopeljati je isto diskutabilno i riskantno.. za ovog bar znas da je to dosta za drugu ligu.
  • Crni86
    18.6k
    za ovog je i 100 keka previse
  • Jurki
    21.2k
    pa po clanku bi ga mi i htjeli u ljeto za dzabe.

Biti ce tu svega i svacega i svakojakih clanaka kad krene ekipiranje druge ekipe.. da se kupuju panjevi itd.
    I pljuvacine po klubu zbog toga itd jer ljudi nemaju pojma kaj se sprema.
  • vjeko1701
    21.7k
    Sigurno neće cijeli Dinamo II biti U-19. Trebaš ponekog starijeg/iskusnijeg. Ja se nadam da će doći pokoji 30+ bivši igrač koji će biti vođa svlačionice ali pošto nemamo u školi nekog desnog beka koji odmah može u dvojku, igrač od 23 koji je bio prvotimac osvajača druge lige, iskustvo prve lige i vjerojatno dolazi besplatno ili za minimalnu lovu mi se čini ok.

Mislim da se malo previše sad koplja lome oko priče koja je daleko od sigurne. Ja vjerujem da će se Dinamo II popunjavati pokojim U-23 igračima po probama i slično. Ne vidim problem u tome. Zašto ne? Možeš takvih 5-6 po sezoni isprobati pa ako koji ispliva, ispliva. Pod uvjetom da tako netko ne uzima mjesto klincu iz škole.

Od iskusnijih bivših igrača tu mi na pamet padaju Antolić, Šitum, možda i KTC jednu sezonu prije penzije. Pa čak mi ne bi bilo mrsko vidjeti i Soudanija da malo nauči klince kako se trpa Hajduk. Sigali je opet u Zagrebu.

Evo, KTC ili Sigali, Antolić i Soudani kao iskusne okosnice ekipe. Ostalo klinci iz akademije i pokoji moneball APP da se to sve popuni.
  • Crni86
    18.6k
    Evo, KTC ili Sigali, Antolić i Soudani kao iskusne okosnice ekipe. Ostalo klinci iz akademije i pokoji moneball APP da se to sve popuni.vjeko1701

Ovo bi potpisao.

Potpisao bi i neke moneyball rjesenja, ali po svemu tabinas to nije.
  • Pacho
    12.1k
    Mozda otvaramo pekaru na Kranjci pa nam treba Tabinas.
  • vjeko1701
    21.7k
    To ne mogu procjeniti jer nisam gledao Vukovar ove sezone izuzev dvije utamice s nama.
  • Crni86
    18.6k
    meni je u nasoj prvoj bio dobar. To sam napisao i ovdje kad se prvi put spomenuo. Ali sada sam promjenio misljenje

Gledo sam jos 2,3 tekme vukovara poslije, zadnja je ova s tovarima. I mikic je ovog trena dva koplja ispred tog tabinasa. Uz energija apsolutno nikakva…
  • Jos-Optimus
    8.5k
    Stari moj, pa neki ovdje stvarno, ali stvarno nisu normalni. Pa koliko se ovdje stranica raspravlja o nekom beku koji je mozda spomenut nekada negdje i koji kosta toliko malo za nogometne pojmove? Jeste li svi skupa normalni? Veliki klubovi stalno dovlace neke jeftine igrace u drugu momcad pa ako nekad bude nesto od njih - super. Ali ovdje se uvijek trazi razlog za negativu pa je sada to Tabinas jer, eto, dokazano kupujemo strani škart. Nije da smo nedavno doveli Bennacera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.