vjeko1701
Od 2022. su mediji s dosta velikom lakoćom dolazili do imena novog trenera dosta prije imenovanja ili čak smjene trenera ranije. Bilo je i pucanja u prazno. Tu mislim na sve moguće uprave Peras/Antolić, Zajec/Marić/Manenica i ovu Boban/Manenica gdje smo mjesec i pol prije imenovanja Kovačevića znali da je Kova novi trener. Netko je vjerovao novinama, netko je imao inside. Ja sam npr. znao preko prijatelja/kontakata iz Koprivnice da se Kova "pozdravlja 3 kola prije kraja. Imenovan je 4 ili 5 tjedana iza. Tako da te priče da mediji ne znaju ništa i da su fulali sve živo mi nisu baš najtočnije. Naravno da promaše, ali i pogode. A ove priče o Bišćanu i Capellasu kao nasljednicima Kove su se izvrtili iz svih mogućih krugova, tako da ne vjerujem da je to baš teski bullshit Olivarija/Ničote/Tironija/kafanskih priča jel. — emilperska
Ne znam jel me prcaš sad ili si ozbiljan, ali šta misliš da se do Villara i Domingueza doslo preko Bobana i Dabca samostalno, da su ih iskopali iz Džemine i Šokotine bilježnice ili da ih je Boban uočio dok je komentirao utakmice na Skyu. Logično mi je da je bio Capellasov input. — emilperska
Crusades
Laugreano
emilperska
Navodno je od tog clanka proslo mjesec i pol. — Laugreano
Fatos Beqiraj
rokikaciga
Levanteu — Fatos Beqiraj
vjeko1701
Crni86
Ivdzo11
Jurki
Koliko se sjećam Faze je pisao da je produzio ugovor — Ivdzo11
Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.