• Sibirski plavac
    7.6k
    Gasi temu Novi trener,ali ne do Steaue nego barem do početka iduće sezone :roll:
  • Blueshadow86
    4.7k
    Jel moze netko sad nakon cijele polusezone objasniti u kojim je tocno segmentima trenerskog posla ovaj dobar? Ozbiljno pitam.Pacho

Jako dobro pitanje.
    Pokušavam, onako, najrazumnije i najiskrenije pronaći bar jednu stvar ili bar taj jedan segment... Ali ne mogu ga pronaći. Nema ga. Možda netko drugi vidi i zna pa bih i ja volio čuti objašnjenje.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Hnl ćemo svakako osvojit jer je konkurencija očajna, ali mene brinu naši nastupi u Europi. Brukamo se u drugom europskom razredu, kaj će tek biti iduće jeseni u prvom? Svaka Kovi čast, ali s njim jednostavno ne vidim da mi u Europi možemo napravit išta. Volio bih da nam je svaka tekma kao Fener, ali jebiga, nije.

Također, zanimljivo mi je kak su skoro svi prijašnji treneri imali određen broj fanova i određen broj "hejtera", a za Kovu nisam siguran koliko ima ovih prvih.
  • San Lorenzo
    23.7k
    "Neće mu biti drago da ja to spominjem u ovom kontekstu, ali Zvone Boban ga zove kad su počeli pregovori. Predstavi mu se, a znate što mu kaže Mario Kovačević: 'Jel vi mene to zezate?' Ja znam da će se u tom puku, među frajerima, purgerima, to doživjeti kao slabost. Nažalost, živimo u vremenu kad su empatija, iskrenost i ljudskost postali slabost. Ne, to je snaga. Zato mi je drago zbog Marija Kovačevića, što je došao do ove razine", otkrio je Jeličić i nastavio:

O Kovačevićevim razgovorima s Bobanom o plaći, Jeličić je otkrio: "On je rekao Bobanu: '15 godina sam radio za 800 eura. Što vi meni date, to je tako.' Ja znam da se ovdje očekuju oratori, frajeri, koji su moćni i verbalno i neverbalno, pa im daš milijun, a zovu se Giancarlo, Fabio, Gennaro, koji o nogometu znaju ono što sam ja zaboravio u juniorima
    fakin

Jel ima možda neka bakica da se javi i ispriča anegdotu kako joj je Mario Kovačević pomogao skinuti mačku s drveta?
    Mislim, kakve su ovo patetike, čovjek je trener Dinama, a mi već mjesecima slušamo priče o njegovoj dobroti i skromnosti...nogomet je u drugom planu.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Midtylland, momčad koja je druga u europa ligi, da otkaz treneru koji je bio neporažen 18 tekmi u nizu, a mi sa "klackalica" rezultatima većinu jeseni i slabim nastupima u Europi idemo u drugi dio sezone sa istim imenom na klupi.

Fascinantno, koja razlika u razmišljanju 2 kluba, kao da se ne bave istim sportom.
  • cibona
    7.3k
    A o čemu drugom bi pričali kada trenerskih kvaliteta dokazano nema. Barem ne za biti trener Dinama. Zato je i potrebno svakodnevno štancati pr članke o njegovoj dobroti i poniznosti, da se bakice na facebooku emotivno povežu s njim.

Međutim, postoji jedan problem. Bakice boli briga za dinamo. A prosječni dinamov navijač ne pada na isforsiranu patetiku.
  • Fatos Beqiraj
    654
    A šta ako uspije kova? ( dupla kruna i cetvrtfinale el)
  • Sibirski plavac
    7.6k

Daj Bože da bude tako.

ali...

cetvrtfinale elFatos Beqiraj

Ovo je za nas nažalost SF. Zadnje 3 europske tekme su bile rezultatski gotove nakon pola sata. Žalosno. Tako bezopasni u Europi smo zadnji put bili u onoj sezoni di je gol razlika bila 0-15 ili tak neš. Sezona 2016/17 ako se ne varam
  • DiddyGuela
    5k

Kao aktivan pratitelj Skandinavskog nogometa duzi niz godina mogu ti reci da je Midtjylland ozbiljno poslozen klub sa zdravom pricom. Oni smjene trenera ako igra na terenu ne reflektira postulate kluba. Nema tu jedna utakmica, stativa, sudac, sreca nesreca...samo moderan scouting i opcenito sjajan recruitment. Pogledaj recimo kakve izlazne transfere rade zadnjih godina.

Dinamo bi mogao sve to pa i vise kada bi rastao u zdravom okruzenju i sa zdravim ljudima. MI imamo veci bazen talenata pred nosom, ne moramo uvozit sleper afrikanaca da bi bili konkurentni.
  • Fatos Beqiraj
    654
    sve stoji, i meni se ne svidja al i dalje je ziv u europi. A sto se tice igre, ne znam pod kim smo mi igrali nesto woow da je puno bolje od ovoga izgledalo. Mislim da se previse pljuje po njemu da i sa nekim drugim nebi bilo nista drugacije
  • Sibirski plavac
    7.6k

A očito znaju i odmah dovest zamjenu kad nekog smjene. Ponavljam, čini mi se da samo u Hrvatskoj treneri preživljavaju jer se "ne može naći zamjenu u kratkom vremenu".
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Mislim da se previse pljuje po njemu da i sa nekim drugim nebi bilo nista drugacijeFatos Beqiraj

Ja iskreno mislim da se dalo Bjelkanu još vremena i zimski rok lani uzeli bi duplu krunu, a ove sezone bi s ovim pojačanjima Dinamo bio najbliže onom njegovom Dinamu iz prvog mandata.Čovjek je u ligi prvaka uzeo 8 bodova, a naš Kova u europa ligi zasad 7, s time da je protiv tada zadnjeplasiranog Malma na mišiće spasio bod.

Ne zazivam Bjelicu, ali evo, iskreno mislim da bi ovaj "novi" Dinamo pod njim bio puno bolji nego pod Kovom. Ja sam za Španjolca ili Portugalca. Ima ih čak trenutno na tržištu da su slobodni, ali jebiga, treba reagirat...
  • Pacho
    12k

Ocekuju se oratori :rofl:

Kakve kurcologije. Ispada da navijaci zele Cicerona ako im nije prihvatljivo da trener ne moze na materinjem jeziku spojiti dvije smislene recenice.

I ok Josko - nije orator. Ali sta tocno je? Takticar? Motivator? Strucnjak za razvoj mladih? Kamo srece da je problem samo to sto ne zna pricati.
  • Masto
    586
    bilo bi zanimljivo vidjeti bobana i bjelicu u tandemu kako funkcioniraju s obzirom na karakter
  • Fatos Beqiraj
    654
    je slazem se da bi neno uzeo vjv hnl prosle god, al bjelko je zasra sa onim komentarima nakon prvog odlaska i ne znam koliko bi rado vidjen bio u maksimiru.

Ali sa nekim spanjolcem bi opet bio rizik ko i sa kovom, tesko da neko provjereno spanjolsko ime mozemo dovest. Lako je to Istri uradit njima 3 ili 7 nije toliko bitno kao u nas prvi i drugi.

Ne znam ja bi ostao pri Kovi jos malo, jer ne vidim da postoji neko realno rjesenje koje bi znacajno bolje odradilo ovo. Sve je to u 5 10 posto gori ili doli ko god to bio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.