Sibirski plavac
Blueshadow86
Jel moze netko sad nakon cijele polusezone objasniti u kojim je tocno segmentima trenerskog posla ovaj dobar? Ozbiljno pitam. — Pacho
Sibirski plavac
San Lorenzo
"Neće mu biti drago da ja to spominjem u ovom kontekstu, ali Zvone Boban ga zove kad su počeli pregovori. Predstavi mu se, a znate što mu kaže Mario Kovačević: 'Jel vi mene to zezate?' Ja znam da će se u tom puku, među frajerima, purgerima, to doživjeti kao slabost. Nažalost, živimo u vremenu kad su empatija, iskrenost i ljudskost postali slabost. Ne, to je snaga. Zato mi je drago zbog Marija Kovačevića, što je došao do ove razine", otkrio je Jeličić i nastavio:
O Kovačevićevim razgovorima s Bobanom o plaći, Jeličić je otkrio: "On je rekao Bobanu: '15 godina sam radio za 800 eura. Što vi meni date, to je tako.' Ja znam da se ovdje očekuju oratori, frajeri, koji su moćni i verbalno i neverbalno, pa im daš milijun, a zovu se Giancarlo, Fabio, Gennaro, koji o nogometu znaju ono što sam ja zaboravio u juniorima — fakin
Sibirski plavac
cibona
Sibirski plavac
cetvrtfinale el — Fatos Beqiraj
DiddyGuela
Fatos Beqiraj
Sibirski plavac
Sibirski plavac
Mislim da se previse pljuje po njemu da i sa nekim drugim nebi bilo nista drugacije — Fatos Beqiraj
Pacho
Masto
Fatos Beqiraj
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.