• hardek
    7.8k
    Kova će vjerovatno osvojiti naslov, ali to ne mijenja činjenicu da on nije trener za Dinamo. Sa igračima kakve imamo, mi se mučimo imati 50% posjed lopte u HNLu. Želimo biti Bayern, ali Bayern pobjedi 0:4 Heidenheim i ubaci u igru klince od 16,17,18 godina a 17godišnji Karl je praktički prvotimac.

Iako su vodili od početka utakmice, istu su završili sa 75% posjeda i 4,4 xg. Mi kada povedemo rano, puštamo posjed i igramo tranzicijski nogomet. Već je sada solidan uzorak utakmica gdje se vidi da Kova jednostavno ne želi/zna da mu ekipa kontrolira utakmice posjedom nego defenzivom i brzim tranzicijama. I ovu utakmicu protiv Lokomotive, mi jesmo pobjedili ali koliko smo mi čistih šansi stvorili iz posjeda? Većina prilika je izašla Loksinih pogrešaka u build-upu, ok mi ih jesmo isforsirala ali poanta ostaje. Mi ne znamo stvarati šanse u kontinuitetu. Ako je Bobanu to prihvatljivo onda se treba pomiriti s time
  • Ijayi Atiemwen
    5k

Gdje sam napisao da ne trebamo brinuti dalje? Napisao sam da ako osvojimo HNL da će Kova ostati trener, jer nama je ipak HNL “naša liga prvaka”…
  • Mr Anderson
    15.9k
    Gdje sam napisao da ne trebamo brinuti dalje? Napisao sam da ako osvojimo HNL da će Kova ostati trener, jer nama je ipak HNL “naša liga prvaka”…Ijayi Atiemwen

Napisao si da je veći fijasko osvojiti naslov nego ga ne osvojiti. Jer evo, ti znaš da će on ostati trener ako osvojimo. Kaj je s glavom?
    Sigurno je da se neće gledati isto osvoji li naslov suvereno uz poboljšanje igre i rezultata ili ga osvoji na guzove uz nikakav pomak nabolje zahvaljujući padu rivala.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Napisao si da je veći fijasko osvojiti naslov nego ga ne osvojiti.Mr Anderson

Jedino što mu može dati otkaz na kraju sezone je ne osvajanje HNL-a koji bi bio već fiasko nego da osvojimo i ostane trener u novoj sezoniIjayi Atiemwen

Oprosti, ali o čemu ti pričaš? Napisao sam da bi ne osvajanje HNL-a bio veći fiasko nego da ga osvojimo a on ostane trener… Pročitaj dva put prije nego ideš napadat druge
  • Mr Anderson
    15.9k
    Oprosti, ali o čemu ti pričaš? Napisao sam da bi ne osvajanje HNL-a bio veći fiasko nego da ga osvojimo a on ostane trener… Pročitaj dva put prije nego ideš napadat drugeIjayi Atiemwen

Ako želiš raspravljati onda nemoj izbacivati onaj dio mog posta koji ti ne paše u kontekstu tvoje mudrolije. Znam ja dobro što si ti napisao. Jedno te isto pišeš iz dana u dan po nekoliko puta.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Znam ja dobro što si ti napisao.Mr Anderson

Pa zašto onda govoriš drugu priču gdje je (valjda meni?) veći fijasko osvojit ligu i da Kovačević ostane nego ne osvojit HNL kada sam ja napisao upravo suprotno?

Jedno te isto pišeš iz dana u dan po nekoliko puta.Mr Anderson

Ti si me očito zamjenio s nekim? Šta ja jedno te isto pišem iz dana u dan? Daj me prosvjetli…
  • mali M
    9.3k
    ma dobro @Mr Anderson zabrijao si jer je Ijayi tolko iskomplicirao što je htio reć da sam i ja 3 puta mora čitati da vidim što govori. Ali u krivu si, rekao je da je veći fijasko ne osvajanje od osvajanja i ostanka na klupi, ali vjerojatno da su nam to dva ne baš draga scenarija.

Enivjez, mislim da je najgluplja odluka ostaviti sada Kovu ako mislimo da dugoročno on nije riješenje za nas. Na ljeto će opet biti kasno za novog trenera i imat ćemo istu fazu privikavanja sa pogreškama u koracima... Nadam se da i Boban shvaća da nama je bitno osvajanje HNL-a, ali to nam nije presudno u odabiru trenera... Nama trener treba da dignemo rejting u Europi i tom stazom smo hodali do sada. Naravno da je bitan HNL on nas vodi u Europu, ali trener mora pokazivati "glad" u Europskim utakmicama, a ne kako će "pregaziti" sa 2:1 Vukovar...
  • Mr Anderson
    15.9k

Pa napisao si da bi fijasko bio i da osvojimo naslov a njega se ostavi za trenera, samo manji od neosvajanja naslova.
    Znači, tvrdiš da je uklesano u kamen kako on sigurno ostaje ako osvoji titulu, a izostavljaš ono što sam ja naveo, pa ću se citirati:

Sigurno je da se neće gledati isto osvoji li naslov suvereno uz poboljšanje igre i rezultata ili ga osvoji na guzove uz nikakav pomak nabolje zahvaljujući padu rivala.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Sigurno je da se neće gledati isto osvoji li naslov suvereno uz poboljšanje igre i rezultata ili ga osvoji na guzove uz nikakav pomak nabolje zahvaljujući padu rivala.Mr Anderson

Ja se nadam, stvarno nadam da će biti tako brine me zašto se crta nije podvukla već ove polusezone jer je imao dovoljno vremena da se vidi poboljšanje igre…

Kako god bilo možemo mi ovdje pisati do sutra, kad se nas ne pita ništa. Nitko sretniji od mene da me Kova demantira u idućojoj polusezoni suverenim igrama u HNL-u i konkurentim predstavama u HNL-u. @Mr Anderson živio :victory:
  • Mr Anderson
    15.9k
    Ja se nadam, stvarno nadam da će biti tako brine me zašto se crta nije podvukla već ove polusezone jer je imao dovoljno vremena da se vidi poboljšanje igre…Ijayi Atiemwen

Siguran sam da je jedan od razloga taj što smo prošle sezone mijenjali trenere ko na traci pa na kraju ku...na.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.