hardek
Ijayi Atiemwen
Mr Anderson
Gdje sam napisao da ne trebamo brinuti dalje? Napisao sam da ako osvojimo HNL da će Kova ostati trener, jer nama je ipak HNL “naša liga prvaka”… — Ijayi Atiemwen
Ijayi Atiemwen
Napisao si da je veći fijasko osvojiti naslov nego ga ne osvojiti. — Mr Anderson
Jedino što mu može dati otkaz na kraju sezone je ne osvajanje HNL-a koji bi bio već fiasko nego da osvojimo i ostane trener u novoj sezoni — Ijayi Atiemwen
Mr Anderson
Oprosti, ali o čemu ti pričaš? Napisao sam da bi ne osvajanje HNL-a bio veći fiasko nego da ga osvojimo a on ostane trener… Pročitaj dva put prije nego ideš napadat druge — Ijayi Atiemwen
Ijayi Atiemwen
Znam ja dobro što si ti napisao. — Mr Anderson
Jedno te isto pišeš iz dana u dan po nekoliko puta. — Mr Anderson
mali M
Mr Anderson
Ijayi Atiemwen
Sigurno je da se neće gledati isto osvoji li naslov suvereno uz poboljšanje igre i rezultata ili ga osvoji na guzove uz nikakav pomak nabolje zahvaljujući padu rivala. — Mr Anderson
Mr Anderson
Ja se nadam, stvarno nadam da će biti tako brine me zašto se crta nije podvukla već ove polusezone jer je imao dovoljno vremena da se vidi poboljšanje igre… — Ijayi Atiemwen
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.