• Mr Anderson
    15.9k
    I kaj sad, želje vam se ne budu ispunile. Kova će ostati trener. Budete prestali navijati za Dinamo jer vam Boban ne bude ispunio božićne želje? On ne vidi stvari onako kako ih forum struka vidi.
  • Plavi Zapad
    17
    Znao sam da ce Boban stati iza Kove pa sam rekao pricekati s analizom do polusezone.
    Nova momcad, bili smo spremni za oscilacije. Krenuli smo vrhunski pa pali. Najveci problem ovog Dinama je sto smo svi ocekivali da cemo krenuti lose pa se dizati, a ne obrnuto.

U Europi s novom ekipom mi cak ni nije problem broj bodova vec dojam. Nakon uvodnih pobjeda i dobrih rezultata smo djelovali ocajno. Nije problem rezultat vec smo izgledali kao amateri.

U Hnl smo derbije odigrali vrhunski. Kiksali smo s manjim ekipama sto je u potpunosti nelogicno.
    Imam dojam da je najveci problem navijaca da se pomire s tim da je u ovoj sezoni Hnl stvarno najvažniji. Prije nam je Hnl bio samo sredstvo koje se mora odraditi da bi se natjecali u Europi.

Imamo novu upravu, novi strucni stozer, novu ekipu i smatram da je Dinamo s Kovom na pravom putu. Podrska Zvoni i treneru. Ovo je proces koji ce trajati.

A svim navijačima koji idu na oronuli stadion,uz nase Zg uvjete svaka cast.

Znam da ovo sve zvuci kao pr kluba, ali ovo je moje najiskrenije misljenje iako se ni moja ekipa ne slaze.
    Zzd, pozdrav
  • San Lorenzo
    23.7k
    Kovačević nije problem isto kao što Nevistić nije bio problem, svi koji tvrde ili su tvrdili suprotno su psihopati i bolesnici i nek navijaju za Chelsea.
  • NitkoBitan
    34k
    Jel itko pitao trenera zasto Beljo doslovno svaki put mora bit zamijenjen u 60toj minuti?

Jebemu zivot krenulo napokon covjeka sa golovima i sigurno ima snage za jos barem 10-15 minuta a ti ga vadis van...
  • Carrasco
    6.8k
    Zato što i Kule zaslužuje igrat. Belji za gol treba 131 minuta, a Kuletu 84.
  • jedan u nizu
    16.7k
    Zato što i Kule zaslužuje igrat. Belji za gol treba 131 minuta, a Kuletu 84.Carrasco

Napadace treba istrpiti, pogotovo ako vec i zabiju neke golove.
    A i uvijek je bilo neko nepisano pravilo da covjeka koji je upravo zabio gol ne mijenjas jos neko vrijeme. Cak i kada mu je zamjena obukla kopacke i dres, pricekat ces sa zamjenom jos 10min.

Ako napadac nema ucinka 80min, i onda u 85 i 89 min zabije dva gola, svi ce reci da je odigrao super, da je zabio dva gola i da je top.
    Da ga zamijenis u 80min, ostane bez ucinka i ostane flop.

Pod tim kad kazem treba ga istrpiti, mislim da mu treba dati odreden broj utakmica citave utakmice.

Da, i Kule zasluzuje priliku, ali i on zasluzuje da odigra neku utakmicu svih 90min, a ne da dobije pola sata po utakmici. Ovako ima mindset da je vjecita zamjena, joker s klupe.
    A kada mu tu i tamo das cijelu utakmicu, onda barem ima motivaciju da ce biti prvi napadac i odigrati cijele utakmice.

Kovacevic unistava obojicu ovakvim tretmanom.
  • NitkoBitan
    34k
    Belji za gol treba 131 minuta, a Kuletu 84.Carrasco

Najbolje da simplificiramo stvari do te razine koliko kojem igracu treba za gol. Kao da nema veze to sto Beljo uglavnom igra od prve a Kuleta se ubaci pred kraj na izmorene protivnicke igrace i obranu. O utjecaju na igru da i ne govorim. Beljo trapav kakav je zna ustopat loptu, prepoznat situaciju i dodat igracu.
  • Crni86
    18.5k
    Kulenovic zasluzuje igrat… zabio zadnji gol prije 3 mjeseca, 28.09.2025

Lijepa prica.

Nedvojbeno smo opasniji s beljom u napadu, veze vise igraca na sebe, stoperi se teze nose s njim itd. Beljo ostatak momcadi cini boljim za razliku od kuleta.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Nama bi Kane i Lewandowski bili zamijenjeni u 60-oj minuti, pa makar zabili hattrick do tada.
  • Zagi
    13.7k
    Kao da nema veze to sto Beljo uglavnom igra od prve a Kuleta se ubaci pred kraj na izmorene protivnicke igrace i obranu.NitkoBitan

Znači zapravo je dobro za momčad kaj Kule ulazi oko 60te minute?
  • Fatos Beqiraj
    652
    pitao je pogledaj presicu
  • Carrasco
    6.8k
    Lijepa prica.Crni86

9 golova i 2 asistencije u 825 minuta. G/A svakih 75 minuta. Da, lijepa priča.
  • Crni86
    18.5k
    3 mjeseca bez gola.

Zasluzio je igrat tad. Sada nije u formi i ne znam na temelju cega zasluzuje igrat?

Dajte i petka prije dve sezone je bio brutalan tom logikom. Zasluzuje igrat.
  • NitkoBitan
    34k
    Mislim da bi bilo optimalno da ulazi oko 75te minute. Kule cim ude krene kao "konj", ali samim time brzo i padne sa energijom pa mislim da je tih pola sata ipak previse jer se izgubi efekt svjeze zamjene.

U modernom nogometu mnoge devetke znaju odigrat i svih 90 minuta. Bekovi, vezni igraci i krila se najvise trose.
  • Zagi
    13.7k
    Umjesto Belje ili moramo mijenjati sistem da bi ovaj bio sretan?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.