• Fatos Beqiraj
    651
    Cestitke kovi na jesenskoj tituli, vec 2 3 sezone nemamo to. Uvik je prica kad ispadnemo iz europe proigrat cemo.

Bravo Kova
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Ako je tako, bit ce zanimljivo citati spinove kolega koji su nas uvjeravali da Boban jamacno vec trazi zamjenu.Pacho

A mislim, nisu kolege krive ak tako bude. I novinari su pisali da Zvone nije zadovoljan igrom navodno još od Macabbija.

Ali fascinantno mi je da svaki ozbiljan europski klub ukoliko vidi da je treneru klimava stolica odmah nađu jednog ili dva trenera u slučaju da ovaj popije otkaz i praktički čim objave otkaz ovome najave i ime novog trenera, a samo kod nas (ne samo Dinamo nego svi hr klubovi) se ne daje trenerima otkaz jer se "nemre nać zamjenu tako brzo". Zar smo toliko nesposobniji od ostatka Europe?
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Molio bih da ako koji kolega ima neki inside info jel ovaj stvarno ostaje ili ide, da mi pošalje u inbox i poštedi živčanog sloma. Neću širit dalje ako je tajna, samo mi je dosta više gospodina "šablonska zamjena".
  • don
    17.4k
    bravo Kova. A sad očekujem vizionarski potez Bobana i otkaz Kovačeviću.
  • bobanzg
    133
    Mene danas fascinirao manjkom onog psihološko/pedagoškog nogometnog znanja, osjećaja i takta. Prvo ubije Belju odmah nakon gola, a na kraju garbage time Vidoviću i Mudrom. Za Nobela.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Ovaj me doveo do stanja apatije kad me ladno zaboli quqi hoće li biti smjenjen ili ne...napretka u igri nema niti će ga biti, još se čeka porcija od Midtjyllanda, pa da i taj teret Europe skinemo s leđa.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    još se čeka porcija od MidtjyllandaSan Lorenzo

Ne zaboravi "nezgodne" Rumunje. Ne bi me čudilo da već tu bude mučenja.
  • Goncalo Santos
    2.8k
    garbage time Vidoviću i Mudrom.bobanzg

Ovo mi je vec uvredljivo bilo.

Kad ispadne iz europe zanima me koja ce mantra bit; bude bilo prilike za sve, ja stalno ponavljam to su sve kvalitetni igraci. I onda uvodenje do kraja sezone vidovica po 10 min.

Al ce igrat 3 osmice stalno, sta se onda dovodio vidovic i eventualno pokusavao zadrzati baturina kad mu ne trebaju

Koliko je on samo igraca ubio psihicki mislim da to nikad nitko nije u Dinamu napravio. Cime je taj ljubicic zasluzio tolike prilike, a vidovic nista, koji se vec pokazao kao dobar igrac kod nas...
  • Zagi
    13.7k
    Ne treba otkaz. Treba mu prodati Ljubičića i sve pet.
  • Praskaton
    4.8k
    Ne treba otkaz. Treba mu prodati Ljubičića i sve pet.Zagi

Optimističan si ako mislis da je to jedini problem.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Jedini uspjeh u cijeloj polusezoni mu je barem 1 bod prijednosti na raspalu konkurenciju i pobijeda protiv Fenera.

Uostalom:
    - igra teska nula
    - prosijek bodova slab
    - razvoj igraca teska nula
    - predstave u europi teska nula

Meni sve u svemu nedovoljno. Ali nemam grama sumnje da ce Boban bit veoma zadovoljan. Jer prvi smo a od Europe nam je cilj valjda bio sudjelovati pa je, kako trener kaze, svaki bod veselje.
  • Zagi
    13.7k
    To je toliko veliki problem da utječe na sve druge procese u momčadi.
    Svaku tekmu koju starta, počinjemo 11 na 10 i jedan čunj. Tako se ne može igrati ništa.

Starter u europi, sramoćenje.
    U HNLu od kada na tom mjestu starta Bennacer, igra divota.
    Jednu tekmu se vrati , problemi.

To je toliko vidljivo da bi treneru dao otkaz samo radi činjenice da na to ne reagira.
    Ostalo je okej. (od kada je maknuo Nevistića naravno)
  • mosad
    2.1k
    Dobio polusezonu. Pokazao da nisi za to. Daj otkaz i uživaj u blagdanima
    Hvala i doviđenja
  • Krulek
    1.1k
    Svaka čast optimistima koji se nadaju otkazu Kovačeviću. Ta očita potreba se dogoditi neće. I sad kad ga gledam na maxu sa takvom facom i objašnjenjima čisto mi ga bude žao što mu je Boban učinio kad ga je uzeo za trenera. Samo ne znam da li je njemu žao što je učinio Dinamu.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Kad ispadne iz europe zanima me koja ce mantra bit;Goncalo Santos

Pa rekao je nakon Betisa, nismo mi još spremni za tu razinu nogometa. :nerd:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.