• Kruno
    1.3k
    I tako ostaje Kova do kraja sezone. Nema sanse da ga se sad smjeni.
  • Laugreano
    4.8k
    Ne lozite se. Nema sanse da dobije otkaz
  • OsamŠest
    6.5k
    Nazire li se konsenzus prvi put u povijesti Zone?
  • mrgud
    657
    Nema šanse da dobije otkaz.Trebati će Bobanu 2 godine da skuži da nema hrvatskog trenera za Dinamo
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Trebati će Bobanu 2 godine da skužimrgud

:yikes:

Jao nama ako tako bude.

Tko zna. Ni za Bjelicu se nije očekivalo da će dobit nogu pa nas je vafl na samom kraju godine iznenadio sa viješću o dolasku Mistera.
  • Noel
    17.7k
    Još bi mu nekak i oprostio Europu, Betis i Vigo igraju stvarno lijep i ozbiljan nogomet ove sezone, ali imat 6 kikseva u HNLu na polusezoni uz ovakvu smiješnu konkurenciju je baš otužno. Uz te kikseve u HNLu se mučimo do pobjeda, nismo ulovili kontinuitet kroz cijelu sezonu, mjesecima "učimo" uz parole i "dečki treniraju" i bit će to dobro".

Možda i budemo prvaci sa Kovačevićem, ovo je otužna liga i konkurencija, ali ako ovo nije idealan trenutak za dovest novog trenera, neznam kad je. Treba pripremat već sad Dinamo za sljedeću sezonu i napad na Europu, na ljeto će bit kasno.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    ali ako ovo nije idealan trenutak za dovest novog trenera, neznam kad je.Noel

Očito neki novi "Bayern ili Istra" (barem su tako otkaz dobili prošli i predpredprošli trener).
  • ElDorado
    8.4k
    Zanimljiva izjava ‘možemo mi još i bolje’. Znači po njegovom sad već igramo dobro
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Pa Boban i treba teletabise za trenera , nije htio doći u Dinamo dok je glavonja bio tu , a sad i on tjera po svom . Da se vidi da je u pravu, titula i da je on taj koji je vjerovao u trenera. Igramo nula bodova , sa drugom momčadi bi smo bili ovdje gdje smo jer smo milion puta jači od konkurencije
    A gle čuda ,samo bod ispred tovara . Imamo trenera koji ne zna spojiti dvije rečenice ,koji cijelu sezonu izgovara iste fraze kao da mu je neko napisao 5 rečenica i on ih samo šalta . Ima osjećaj da je danas Belju izveo a lik samo treba onaj 2. Gol da poludi. Ja više nikad neću napisati niti jedan komentar na temu Kovačević jer nema smisla. Boban ga mjenja tek kad izgubimo prvenstvo.
  • Crni86
    18.4k
    Ja mislim da boban sve jasno vidi, nije corav.

On ima vise direktnih informacija od nas sta se dogada u svlacionici, hodnicima. Kakva je kovina ideja, razmisljanje i u cemu je problem.

Sad je proslo dovoljno vremena da je Zvone stvorio jasnu sliku o kovinom dinamu, plusevima i minusima. Tako da cu ja vjerovat u koju god odluku Zvone donio u vezi Kove.

Ovo sve izgleda bolje u zadnjih par utakmica (osim europe koja je bila blagi uzas). Ali da se mene pita, ja bi novog trenera jer vidi se da to nije to.
  • Str1nger Bell
    3k
    Nevistica drzao dok nam nije uzeo 10 bodova.

Mikica ni na mapi nije bilo, da se Lisica nije ozljedio i dalje bi ga gledali na beku. (Galešic se pokazao da je bio bolja opcija, ni to nije predvidio).

Perez Vinlof, mozda najsrčanija i najbitnija figura za ofenzivu nam je bila zakucana na klupi.

Zajc, nema potrebe išta govorit, bio zacementiran za zadnjih pola sata prvi dio sezone.

RPG-a stavio u jedinoj utakmici u kojoj po meni nije smio “debitirat”. Gol tovara pao preko njegove strane.

Beljo moze bit na gol od svjetskog rekorda, ovaj bi ga izvadio u 60’ van.

Vidovic kakva god da je taraba ove sezone, mislim da minute nije odigro na “desetki”. Vidovic je u prvom mandatu pokazao da na krilu ne stvara bas nikakav višak.

Za Topica nije znao da postoji, decko se pokazao vrlo vrlo dobrim.

Sa Kovacevicem cemo bit prvaci samo zbog loše konkurencije, nema tu nikakve dominacije.
  • OsamŠest
    6.5k
    Ovo sve izgleda bolje u zadnjih par utakmicaCrni86

Ma Dinamo treba dominaciju i bit opasan po gol u kontinuitetu. Ne bi nas trebalo zadovoljit dobrih pola sata po tekmi ili da odigramo dobro svaku drugu ili treću utakmicu.

Sada je odrađen dovoljan broj utakmica za procjenu i ocjenu. Čini mi se da takav Dinamo nećemo gledat pod Kovačevićem, a o skalpovima u Europi da ne pričam.
  • Mali dioničar
    18.9k
    Ne razumijem samo da je Dinamo na pola
    prvenstva osvojio 38 bodova i to uz dosta kikseva i ako ostane u ovom ritmu osvojit će 76 i ovdje prevladava mišljenje da Dinamo ove sezone nije napredovao, a prošle sezone je osvojio 65 bodova.
  • Crni86
    18.4k
    da Dinamo ove sezone nije napredovao, a prošle sezone je osvojio 65 bodova.Mali dioničar

Pa di ce nam samo biti kraj ako cemo se usporedivati sa najgorom sezonom u zadnjih 20 godina….

Napredovali smo da nismo ultra grozni nego smo sad srednje losi. Ajde super, sad mi je lakse.

Kaj cemo sa proslom sezonom kad smo doma igrali 2:2 s monacom, dobili milan i igrali x sa celtom dok su nam ove sezone celta i betis utrpali 7 komada? Prosle sezone izsamarali slovan i salzburg u gostima, ove nemremo jadni jalovi malmo pobjedit nego izvlacimo x u sucevoj nadoknadi.
  • Mali dioničar
    18.9k
    Kaj cemo sa proslom sezonom kad smo doma igrali 2:2 s monacom, dobili milan i igrali x sa celtom dok su nam ove sezone celta i betis utrpali 7 komada?Crni86

Prošle sezone je igrala ekipa koja je odradila svoj labudji pjev.

Nekoliko igrača je u penziji, a dvojica su u Italiji.

Ove sezone je ekipa potpuno nova, standardizirala je 2 dvadesetgodišnjaka i ta ekipa ponovno ima poziciju za natjecanje u Ligi prvaka.

I sigurno će se biti i promjena u ekipi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.