• Fatos Beqiraj
    597
    nije to vrijednjanje to su cinjenice
  • Zagi
    13.7k
    @sole86 Reci mi da si dupli profil bez da kažeš da si dupli profil.
    Taktički.
  • dinamo u srcu
    2.5k
    Bravo za današnju pobjedu. Vidljiv je napredak u igri i ekipa je dobila na samopouzdanju zadnjih tri tekme.
    Dečkima je stalo i grizu za pobjedu i to mi je najvažnije. Taj stav pobjednički. Toga fali u europi.

Kad se sjetim prošle sezone i -7 u ovo vrijeme, ovo izgleda fenomenalno. Iako ne baš sjajna polusezona, prvi smo u Hnlu, a u europi sa pobjedom protiv Rumunja imamo dobre izglede za proć skupinu.

Nema puno filozofiranja, dečkima se odužit i napunit Maksimir zadnju tekmu protiv Lokomotive.

Dižite se purgeri, dinamovci!

Kako kaže poruka sjevera
    NE DAMO DA POTONEŠ
  • Sajla
    15.7k
    netko drugi bi za ovo vrijeđanje drugih forumaša dobio bansole86

Objasnit ću ti.
    Kad netko dođe u moju kuću i uvrijedi se zbog onog što govorim, onda on ode, a ja ostajem.
    Kad netko dođe u moju kuću i uvrijedi me onime što govori, opet on ode, a ja ostajem.
    Ovo je kuća u kojoj je marcio jedan od vlasnika, a mi smo gosti. Ako ti ne paše...
  • Blueshadow86
    4.7k
    Bravo za pobjedu. Nekako sam dojma da su svi dali 100% od sebe u ovoj utakmici. Konačno nije bilo nonšalancije i konačno jedna lagana i rutinska pobjeda.
    Isti takav pristup želimo i protiv Lokomotive.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    purgerski pozdrav?
  • Mihael2305
    949
    FB-IMG-1765741601276.jpg

Zar je ovo netko retardiran u firmi il?
  • Crni86
    18.2k
    Marko Tovar sam Šapit
  • Droljo
    23.4k
    Pa dobro i njima su stavili naš grb.
  • Zoran
    377
    Više grbova su sjeba.. tj 6 komada krivih
  • Droljo
    23.4k
    Netko je stisnuo Shuffle :lol:
  • NerminB
    501
    Lakse rec sta su pogodili
  • Jos-Optimus
    8.3k
    pa to i ja govorim cijelo vrijeme, sere mi se i muka mi je od dežurnih dušebrižnika. Jbt, naravno da ne volimo gubiti, ali danas se svaki isprdak smatra kritičarem...svaku minutu neka šugava kritika, 5 tisuća upisa, pa mater milu, gledaj i navijaj za svoj klub, neki kao da žele da bude loše pa da mogu srati, iako im dobro ide i kad pobjeđujemo. Uvijek nešto ne valja.
  • hb1
    257
    Stalo im je ljudi, pogledajte proslave golova, samo ih podrzat ko i do sada i sve ce sjesti na svoje mjesto.
  • Dinamo-SB
    833
    Ključ pobjede leži u našem veznom redu Mišić-Zajc-Bennacer. Treca njihova utakmica zajedno i treca pobjeda Dinama sa ipak nekom ozbiljnijom igrom sa smislom i opasnoscu. Ta trojka ti ne da disat, ocito nije slucajno da i Hajdukov i Slavenov vezni red nije mogao doci do daha. Mislim da konacno imamo poslozen vezni red. E sad je kljucno pitanje - koje su zamjene za tu trojicu. Okej,za Zajca bi to trebao biti Villar ili recimo Stojković. Netko u globalu ofenzivnijeg tipa. Soldo bi bio više zamjena za Bennacera, uostalom to je i igrao protiv Betisa i cak je i solidno odigrao. On moze i Misicevu poziciju pokrit sto je također vec viđeno. Tu je još i Ljubičić. E sad ako nam je ovo pocetna trojka veznog reda treba prilagođavat izmjene sukladno toj trojci i njihovom stilu igre.
    Ova spoznaja i potvrda o veznom redu sto sam pisao i prije tekme baš ekstremno puno znači.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.