• Xpert1992
    300
    Vec mi je muka od ovog Kovinog "nije nam lagano" .
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Želim da grizemo kak u nadoknadi protiv tovara, nadam se pobjedi s hendikepomZrnTSCHeZ
    zadnji put igrali u zimskim uvjetima u prosincu na Kušeku, dobili smo s hendikepomZrnTSCHeZ

Bravo za danas :clap:

Takav dinamo hoću...dominantan, autoritativan:
    reakcija nakon prvog gola, angažman i nakon trećeg

Bennaceru najbolja tekma kod nas
    :strong:
  • Str1nger Bell
    3k
    Damo 5 komada trecoj momcadi lige, ova Livajina kujica i pijanac Toplak su 10 puta vec spomenuli poraz od Betisa i šok u drugoj minuti.
  • Nolifer
    13.6k

I to nek nam bude recept da ih svaki put tako utišamo, našom dobrom igrom kao danas... Pa nek kmeče...
  • Zoran
    376

Meni Varela uopste ne djeluje brz a trebal bi biti posto ima 55 kila. Obranu ne igra uopste, a duel nemoze dobiti. Ok, mlad je i nadajmo se napretku.
  • miro
    8.2k
    Dobra tekma i samo tako dalje. Zajc i Bennacer su ključ igre
  • ElDorado
    8.3k
    Delboy koda je zdilao sleper videorekordera
  • Kruno
    1.2k
    Barem jedna utakmica mirno privedena.
  • Thor
    1.6k
    Iskreno...ja bih se zahvalio ovom manekenu Villaru, Ljubicicu i Vidovicu i golmanima na kraju sezone.
    Ako dodje Livi,top. Malog Raica gurati da preuzme jedinicu nakon Livija.
    Ovu trojicu rijesit.
  • Xpert1992
    300

Tesko ce bit Vidovica vratit, decko prakticki nije igrao cijelu proslu sezonu. A mi nazalost nemamo luksuz ga cekat. Trebamo decke koji ce grist cijelo vrijeme, svaku utakmicu.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Očekivao sam bod-dva, dobio pobjedu i pet komada, Božić prije Božića!
  • Thor
    1.6k
    velim zahvalio bih se toj trojici. Oni su visak
  • Crni86
    18.2k
    Dobra tekma s nase strane, ovo je ono sta bi mi zeljeli gledat svaku tekmu. Ali slaven je jedina ekipa kojoj smo mi ove sezone dali 4+ komada u hnlu.

Pravi test je iduci vikend lokomotiva. Nadam se da ce decki zadrzat isti stav i angazman te da tovarsku filjalicu istorpediraju s nekim rekordom.
  • IceMan
    3.8k

IMG-2960.jpg

:vomit: :vomit:
  • Filip85
    1.2k
    Sviđa mi se današnji stav gdje smo i u drugom dijelu išli na to da zabijemo još jedan gol više umjesto da čuvamo prednost. Da smo takav stav imali u prijašnjim tekmama tovari bi nam puhali u leđa sa većom razlikom....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.