• Ljubo
    284
    Ono kaj sam primijetio isto u zadnjih par polukontri je to da ih ne istrčavamo najbolje u smislu da nam se dva igrača zatrče u isti prostor i onda ugase rješenja igraču sa loptom.
  • Krulek
    1.1k
    Nažalost Villar i Vidović u ništa, Soldi, Topiću i Mudražiji treba dati priliku istu koju su dobila ova dvojica pa tek onda se nekog od njih " riješiti".
  • Xpert1992
    301
    Kovacevic pozna Slaven u dusu, da bar igramo protiv njih svaki tjedan.
  • Alkmar1312
    185
    Napokon nedjelja bez stresa.
  • Krulek
    1.1k
    Sad još srediti fetivog Jelavića...
  • Raul
    367
    Konačno jedna rutinska utakmica bez prevelikog stresa, da se odigralo više takvih bi imali barem 5 bodova prednosti. Danas je i drugo poluvrijeme bilo solidno.

Šteta što je mijenjao Belju, mogao je danas doći i do hat-tricka.

Odraditi tako i protiv Lokse i otići na pauzu sa prvog mjesta.
  • Nolifer
    13.6k
    ...Hoćemo titulu još ove godine!
  • The Octopus
    478
    bravo igracima i bravo treneru! jako dobro, gazi dalje
  • Crni86
    18.2k
    pa ko je pustio jagusica? Zasto je mikic iso suzavat i pustat mitrovica na kojeg onda mora naknadno trcat? Odnosno kasni? A misic pusti jagusica, da cuva valjda sebe.

Jedina momcad koju smo ove sezone razvalili je dva puta slaven belupo. Svaka cast deckima jer su se jednako borili i na 0:1 i na 5:1. To zelimo vidjet, uvijek gol vise. Miha Zajc mora bit kapetan ove ekipe. Mora!

Ovo je bila najbolja benaccerova tekma u dinamovom dresu.
  • Facke
    7.2k
    Fala decki koj ste mi denes zacepili gubicu !
    Dejte tak saki vikend! To ocu saki vikend gledeti.
  • ElDorado
    8.3k
    Samir ‘kako sjebati Dinamo’ Toplak
  • Nolifer
    13.6k

Točno tak, meni je zadnje isto da sam bio pesimist na predictoru
  • Krulek
    1.1k
    Bennacer će nam faliti protiv Lokomotive. Samo da ga ne zamijeni Ljubičićem.
  • Praskaton
    4.8k
    Samir ‘kako sjebati Dinamo’ ToplakElDorado

"Dinamo je bio dobar ali slaven je bio loš,ali slaven im je poklonio ali imao je Dinamo srece"
    Kako je teško priznat da smo bili dobri i kako ih guši jer smo dobili.
    Smradovi od prvog do zadnjeg
  • mlinchica
    4.5k
    Samir “pomogao im je ovako loš Slaven” .
    Prije tekme se posprdao s izjavom našeg pomoćnog trenera da se Dinamo nikom ne prilagođava, pa s “odmaranjem igrača u EL za Slaven”.
    Toplak Samir, trenerčina.

Ušutit će i on i svi drugi, samo nastavit gazit svu šugu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.