• Sibirski plavac
    7.4k
    Edin Terzić, Vitor Pereira, Rui Vitoria, Matjaž Kek, Thiago Motta.

Samo neka od slobodnih imena. A nas i dalje vodi dobar čovjek Kova. E moj Zvonimire...
  • hardek
    7.7k
    Koliko god nam svatko trenutno izgleda kao upgrade, nebi se smjeli zadovoljiti sa Kekom. Ne zato što mislim da je loš trener, nego što uopće ne odgovara onoj dugoročnoj strategiji koju je prezentirao Boban. Napadački nogomet i forsiranje klinaca sigurni nije njegov forte
  • Božo
    32
    Ja ne vidim u ovoj ekipi ni n od napadackog i brzog nogometa o kojoj nam je Boban govorio
  • Xpert1992
    263

Slazem se, nisam ni ja za Keka.

A di je taj napadacki nogomet sad? Jer danas kova prica da je plan bio ici igrat na tranzicije u tekmi di mi igramo doma, trebaju nam bodovi da prodjemo dalje a prvi udarac u okvir smo imali u 87. minuti.
    Jel se kontre u danasnje vrijeme smatraju napadackim nogometom? Mozda, ja ne znam.
  • Dadox
    1.2k
    Želim vjerovati da se čeka zimska stanka da se rastanemo s Kovom.
  • hardek
    7.7k
    A di je taj napadacki nogomet sad? Jer danas kova prica da je plan bio ici igrat na tranzicije u tekmi di mi igramo doma, trebaju nam bodovi da prodjemo dalje a prvi udarac u okvir smo imali u 87. minuti.Xpert1992

Mislim da tu griješiš malo. Neke od najvećih rezultata ostvarili smo igrajući na tranziciju.

Problem je što nije igrati na tranziciju, ej sad stanite u obranu i kad dođemo lopte trčite naprijed. Ne može Beljo na centru izdržati duel sa igračem na leđima i još 2 u prilazu a naš najbliži igrač 30 metara od njega.
    Mora postojati jasan plan, kad, di, kako i zašto.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k

Teško. Ako europa nije bitna, u kupu se prošlo i prvenstvu se ostane na +1 reći će se sve je u redu. A zapravo je kurac na batini
  • Li d1986
    282
    takodjer, jos istu vecer poslije lokomotive
  • Xpert1992
    263

U pravu si. Tranzicija je legitiman nacin igre.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Zvonin jedini i najbitniji zadatak trenutno je:locirat,identificirat,transferirat novog trenera Dinama.Pa ne bude nam valjda Kovačević u zimskoj stanci krojio prijelazni rok s odlascima/dolascima i eventualnim pojačanjima.
  • Borovljanin
    404
    Navodno nema šanse da bude Kek.

Nisam insider nedajbože, ali mi je rekao jedan poznati naš novinar prije tekme
  • Sibirski plavac
    7.4k
    Pa ne bude nam valjda Kovačević u zimskoj stanci krojio prijelazni rok s odlascima/dolascima i eventualnim pojačanjima.Odani Zgd

Ako "naučimo pouke" zašto ne? :nerd:

Navodno nema šanse da bude Kek.Borovljanin

Ovo je dobro. Znači da se gleda ozbiljnija imena (ako se gleda).
  • rokikaciga
    8.1k
    Ovo je dobro. Znači da se gleda ozbiljnija imena (ako se gleda).Sibirski plavac

Gledaju se. Bilo je price i o Rieri ali ocito nista od toga
  • Odani Zgd
    1.1k
    Nakraju bude neki vojnik kluba
  • Sibirski plavac
    7.4k
    Gledaju se.rokikaciga

I heard enough. Uljepšana mi je ova tmurna večer. Nadam se odluci o novom imenu što prije. :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.