• Jaro
    11.4k
    i bez trenera i strucnog stozera ce biti korak naprijed…
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Kako izgledamo zadnje 3 tekme u Europi, mogli su to komotno privremeno vodit Leko, Kelava ili čak Capellas. Isti bi rezultati bili.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Brate toliko sam očajan da bih i Bišćana prigrlio,iako napominjem nisam njegov fan
  • rokikaciga
    8.1k
    Ma ne treba sad bit ocajan i ponavljat greske. Tek sad treba bit pribrane glave i pametno odluciti o treneru. Kova ostaje do Bozica trener i onda ce se odluciti do Tri kralja hoce li ostat trener na zimskim pripremama

Ja se nadam Terzicu
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Ja se nadam Terzicurokikaciga

Boban: "Best I can do is Kova"
  • Odani Zgd
    1.1k
    Koliko je realan Terzić,neznam,bilo kakva promjena će me zadovoljiti,samo da ovoga amatera ne gledam više na klupi
  • rokikaciga
    8.1k
    Ha nadam se da je realniji od Biscana. Odgrist cu si kurac ak cu morat opet gledat njegove prve zamjene u 80oj minuti
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Ja ozbiljno mislim da bi me Bišćan nakon ovog ubio. Daj mi nekog sa bar nekom energijom ili karizmom. Automatski će več samo sa time biti bolji od ovog.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Kek?Mislim spominjan je tu,pa pitam?
  • rokikaciga
    8.1k
    To bi mi bilo prihvatljivo ali ne znam koliko ima jos elana u njemu i jel bi dosao nakon Rijeke. Ipak ima 65 godina

A i ne znam jel nam njegov tvrd nogomet odgovara. Vjerujem da bi Europa bolje prolazila
  • Odani Zgd
    1.1k
    Kek iz 2017 iz Rijeke bi nam legao.Nisam ni ja siguran trenutno u vezi njega.Čudo da mi ne možemo dovest nekoga trenera tko je trenirao momčadi u rangu Salzburga i sl,nego uvijek s odabirom idemo korak unatrag
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Kek? Potpisao bih odmah tu opciju, samo da više ne gledam Belupoball u Dinamu.

Nije mi Kek ni blizu favorita, ali prihvatio bih ga prije Kove bez razmišljanja.

Bišćana bih na klupi, ali u budućnosti i to samo ako si karijeru digne barem na razinu Jovičevića.
  • keppi
    467
    Protiv sam čestog mijenjanja trenera, ali ovo je stvarno previše. Mi se već treću europsku utakmicu blamiramo....ne da gubimo nego baš sramotimo. Svaka čast protivnicima, ali ovo je 90% do nas ili ustvari do Kovačevića.
    Odmah kada sam vidio sastav pretpostavljao sam šta će biti....vezni red trojica koji loptu mogu držati najviše 5 sekundi....još da imaš Petkovića naprijed pa da smiri loptu i otvori krila, ne ... nego čista nabijačina.
    Izbi loptu naprijed i ponovno se brani ...to je naša taktika, a oni sve tehničar do tehničara.
    Zbilja, taktika za plakati.
  • Brusa
    3.7k
    ne bi. U najboljem slučaju bilo bi isto, a najvjerojatnije i gore.
  • NORTE
    21.5k
    Nakon svega i Kek se čini korak naprijed!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.