• Dr Hofmann
    4.4k
    A Stefano Pioli? Dobio je pedalu u Fiorentini, ali s Milanom je napravio dobre rezultate. Valjda bi se javio Bobanu na mobitel...Vodio je i Inter, Lazio.

Glava me boli od svega više

@Sibirski plavac Ma lupetam, nemam ideju, samo ne neko HNL ime opet ili reciklaža. Barem malo kreativnosti bi volio vidjeti u odabiru trenera. Osobno ne mogu opisati koliko me boli kurac jel trener Hrvat ili Dinamovac. Mislim, bilo bi fenomenalno, ali ja ne vidim tu nijedno ozbiljno rješenje.
  • Sibirski plavac
    7.5k

Misterov mandat mi je zgadio talijansku trenersku struku. :cry:
    Ako već mora bit Talijan trebalo bi ciljati nekog tipa Mottu, koliko god (ne)realno bilo.
  • Noel
    17.6k
    Mislim da je Igor Bišćan novi trener ako dođe do smjene na polusezoni.
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Uzeci u obzir Bobanov fetis na Biscana se i meni cini da je to najvjerojatnija varijanta. Iako cu bit i sa Biscanom sretan s time da nam je trenutno trener na razini Belupa, mislim da je to objektivno gledano ipak prije sidegrade nego upgrade.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Kolega je na stranici prije napisao da Kek sigurno ne bu. A Kek je upgrade u odnosu na Bišćana. Ako upgrade neće sigurno, sumnjam da će slabija opcija doći.

A i Bišćan je ljetos izjavio da se ne bi još vraćao jer su rane još svježe od prošlog puta. Sumnjam da se u par mjeseci predomislio.
  • Nolifer
    13.6k
    Pa i Nenad Bjelica bi bio upgrade naspram Kove. Mislim da mi je znakovito bilo kad je sad nedavno bio na Dinamovoj tekmi u Istri i nešto zapisivao i još je bez kluba, ak se ne varam... Tako da hoću reći tko god i da reciklirirani dođe može samo popraviti i spasiti situaciju....
  • Xpert1992
    264
    Osjecaj mi govori ako ce uopce biti promjena da ce to biti Biscan ili Jerko Leko.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Pa i Nenad Bjelica bi bio upgrade naspram Kove.Nolifer

Ovo je zakljucak na razini bolje je imati vode za pit kad si zedan nego nista :lol:
  • Odani Zgd
    1.1k
    Za "romb i kontrolirani nogomet" spremni.
  • crophantom
    2.6k
    Ne moze ni Riera na Rujevici. Jbg, tražimo drugog, RIP LaBomba
  • Omake
    14k
    Nadam se Freyru Alexanderssonu
  • El Madrigal
    729
    Smijte se, regate se, ali mislim da je Kruno Jurčić jaaako napredovao. Pratio sam dosta njegov rad, on je faca tamo gdje je. I siguran sam da je taj prvak Egipta za trenutnu Dinamovu momčad, nažalost, na celu s trenerom koji očito nije za Dinamo, koplje iznad!
  • San Lorenzo
    23.6k
    Sad po Rieru kad mu je cijena pala!
  • Sibirski plavac
    7.5k
    ¿Cómo está señor Victor? :eyes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.