• marcio amoroso
    47.5k

Hvala. Kombiniram svašta nešto :grin:
  • flexXy
    3.1k

Meni je sreca sta mogu radit remote pa sam se planirao stacionirat u torontu i uzet rent a car za philu. Tako da ako planirate slicno i bude vam trebao prijevoz mozemo dogovorit sve :smile:
  • marcio amoroso
    47.5k

Mi smo odlučili stacionirati se negdje oko New Yorka. Prvu protiv Engleza propuštamo jer nam je Dallas predaleko, a onda planiramo biti na bar tri sljedeće. Letovi nisu tako preskupi kako smo mislili tako da će biti sve ok :cool:
    U kontaktu smo u svakom slučaju.
  • fakin
    2.3k
    Letovi nisu skupi kad ljudi ne kupuju masovno jer su im skupi :rofl: na kraju ispadne da je tako

Kad Dinamo izvuce nekog u Europi u roku 20 min cijene Ryanair letova skoce redovito i po 500%
  • jedan u nizu
    16.6k

Imas do 300e povartne karte NY - Dallas 16.6-18.6 :cool:
  • marcio amoroso
    47.5k

Mi idemo obiteljski pa mi je sve puta 4 :rofl:
  • Nema zaleđa Mikića
    2.9k
    Ne treba Livakovic dolaziti radi Svjetskog prvenstva. Po rijecima velikog strucnjaka a svjetski priznatog golmana, Vladimira Balica, imamo novu jedinicu a to je Silic.
  • vjeko1701
    21.3k
    Kako mi je stalno iznova gušt gledati njihovo pumpanje vlastitih igrača nakon jedne i pol dobre utakmice da bi 90% njih ubrzo nakon propalo.

Najbolji primjer ikad mi je ono njihovo krilo kojem sam sad već i zaboravio ime ali je zato nakon 2 utakmice bio za reprezentaciju i Real.
  • fakin
    2.3k
    ako nekog zanima, najjeftinija ulaznica za hrvatsku utakmicu na svjetskom je 180 dolara protiv gane i paname, a protiv engleske 265 dolara. tih najjeftinijih ulaznica za englesku i ganu bit će 2000, za panamu 1200.

još će biti za englesku i ganu dodatnih 2000 ulaznica po cijeni od 400 do 700 dolara, a protiv paname još dodatnih 1200 uz cijenu od 400 do 500 dolara.

za finale najjeftinija ulaznica 4200 dolara

sve ove ulaznice odnose se na tribine iza golova. za tribine sa strane još su veće cijene.
  • NKDZ86
    6.8k
    ma preniske cu cijene ulaznica, treba to gore još.
    nabim ih na onu stvar
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Odakle info? Ja sam u pre-saleu mogao kupit paket za pratit Hrvatsku reprezentaciju i cijena je bila 265 eura, ali nisu bile ukljucene ove karte koje idu sad u prodaju.

world-cup-ticket-prices-2022-vs-2026-v0-x97hz61q7ptf1.jpg

Cat 4 bi trebala ici sad i to po 100$.
  • fakin
    2.3k
    to je bilo prije ždrijeba. ovo je sad nova runda prodaje čije prijave počinju od danas.

078d0274-da0a-4fcc-9fe3-5f9bb183678f.png?width=765

28501614-0390-4ef8-b5c5-82d9603cf7dc.png?width=765

ove kategorije 1-4 su za opću prodaju očito, ove cijene su baš za navijače reprezentacija koje igraju tu utakmicu:

4a1ec436-aa6b-4c5c-9772-0d865f651f71.png?width=765
  • Filip B
    215
    Ja doista ne razumijem kome oni misle prodat 20k karata za po pola soma dolara za utakmicu Hrvatske i Gane u jebenoj Philadelphiji.

Jos uvijek se neckam da idem jer mi se gadi FIFA i Infantino i 48 ekipa i namjestanje zdrijeba i sve… Ali za ove cijene da sjedis u recimo Dallasu kao da na TVu gledas utakmicu… ne znam
  • Droljo
    23.3k
    Nebi otišao da je sve đaba koliko ne volim ameriku. A ni fifa mi nije draga...
  • NKDZ86
    6.8k
    A u rusiju bi i pješke, a? :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.