• seljak86
    3k
    Jel ima službenih termina i lokacija utakmica?
  • Jima
    972
    Toronto & New York bi bilo super za Panamu i Ganu
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Ne znam što bi htjeli... jel moglo usrati nešto lakše iz 4. Pota - jest, al ono.

Jbt možeš popušit od engleza, mada ne znam zašto tu nešto ne bi uzeli... i imaš ganu i panamu.

Sa 4 boda si praktički sigurno u drugom krugu.
  • rokikaciga
    7.8k
    Mi smo Hrvatska. Podcjenjujemo se. Gvardiol, Livi, Sutalo, Modric, Kova, Sucic...
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Jel ima službenih termina i lokacija utakmica?seljak86

Još ne, al se zna da će bit nešto od ta 4 grada.

Philadelphia je u igri
  • Jima
    972
    Vjerujem de će istok biti jeftiniji za letove. Toronto i New York bi trebali biti zanimljivi.
  • Mr Anderson
    15.4k
    Panama je Boston ili Toronto. Ustvari mogli bi sve igrati na istočnoj obali.
  • Navijač Dinama
    11.1k
    X sa Ganom je po meni dobar, imaju i oni soldimih imena Salisu, partey, Kudus, Semenyo, Ayew, Aidoo sto mi je iz glave ovako.

A Panamu ako ne možemo pobjedit(ako što recimo nismo usoijeli albance od kojih smo isto bar klasu dvije iznad) onda jebiga, ugasite nogomet i posadite krompir i luk umjesto travnjaka.
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Vjerujem de će istok biti jeftiniji za letove. Toronto i New York bi trebali biti zanimljiviJima

Ja sam htio neki texas, georgiu, missouri, floridu, ... ovo gore mi je bzvz. Sletjeti negdje, uzeti rentacar i ajmo gdje treba.... new york je top za prosječnu influencericu.

Zabrij tekmu u kansaa cityu ili nashvilleu to mi daj... :lol:
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    Moglo je bolje ali i gore. Ako ćemo se ovih bojati ne moramo ni ići na svjetsko. Dobri i respektabilni suparnici , možemo i moramo proći a onda šta bih da i sreća junačka . Bit će interesantno i jedva čekam
  • hardek
    7.6k
    Mi smo Hrvatska. Podcjenjujemo se. Gvardiol, Livi, Sutalo, Modric, Kova, Sucic...rokikaciga

Ne mjerim ja ko je bolji od nas i Ganaca, nego Gane i ostalih dibidusa koje si mogao izvući. Jordan, Novi Zeland i ovi ostali su slabiji i od Paname.

Gana nek pobjedi Panamu prvu utakmicu a mi izgubimo od Englezića, evo ti panike
  • Mr Anderson
    15.4k
    Toronto - Boston - New Jersey...lako moguće da bude tako. Osim ako nam Engleze ne bace u Dallas.
  • Navijač Dinama
    11.1k
    Englezi( dallas/toronto)
    Gana (ny/ phily)
    Panama ( Boston, Toronto)
  • lukaoj
    63
    ne bih ja bas ocekivao od Modrica u 41. godini da nas nosi protiv jacih. On je u Realu s razlogom bio zamjena. Di ce on protiv Ricea i Bellinghama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.