• Neron53
    2.4k

Stari...to su nebuloze :)
    Ovog trenutka mozes uzeti let Budimpesta- New York za 500 povrat. Tamo uzmes odlican auto na 10 dana, ne stedjeci ni na smjestaju ako nisi sam u kombi , ne znam kako mozes doci do 2 soma.
  • Filip B
    240
    Frende, pa bili smo u SADu, neki od nas i malo vise puta, nema sanse da te 10 danas sve skupa ispadne manje od 3 soma. To je 300 eura dnevno koji ukljucuju avion(e), smjestaj, rentacar, gorivo, hranu, pice, izvanredne troskove i najskuplje ulaznice u povijesti svjetskih prvenstava
  • Neron53
    2.4k
    Bio si vec navijacki u SAD-u? S ekipom?
    Ajd napisi koliko su vas kostali avioni, smjestaj po danu za recimo 4 osobe, auto po danu i tako to. Bas me zanima na sta se u 10 dana navijacki potrosi 3 soma po covjeku
    Ako slijeces u NY , gradovi domacini su na par sati autom, koji kurac ti trebaju avioni
  • rioda
    12.2k

Čovjek je napisao popis troškova
    put, smještaj, tekme, hrana, cuga, ulaznice za atrakcije, suveniri...ZrnTSCHeZ

Tako da ne gledate uopće isto na to. On turistički, ti navijački, a i jedno i drugo je realno točno.
  • Neron53
    2.4k

Nije napisao turisticki, baca nebulozne troskove.
    Ljudi koji nisu navijacki prdnuli van zg pisu napamet.
    Ja sam lijepo napisao za koliko se otprilike moze sta uzeti jer sam i uzeo. Ti koji na dan trose za smjestaj, rent , gorivo, klopu i cugu 300 eura nemaju veze sa navijackim zivotom..
    Ja pisem o realnim minimalnim troskovima a naravno da maksimalni mogu biti i duplo, trostruko, desetorostruko veci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.